Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście musze teraz popoprawiać oceny w sql, więc grać za bardzo nie mogę, a jak tylko przyjdzie kilka wolnych dni ( za tydzień już luz będe miał ) to oczywiście wznowie gre na tym fantastycznym globalu :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Insomniac sprzedał konto, sporo polaków odeszło do Chunjo... na razie zrobiłem sobie krótką przerwę, czytam książki i oddaję pamiątki.

Jest 50% w ten weekend, więc możecie spokojnie wbijać levele.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Grałem kiedyś, więc zagram ponownie ;d

@Topic, serwer wydaję się fajny, pobrałem clienta, shinsoo nick : Gerrard lub Majster

@Edit, DarkeY off na ch2, mój nick to Gerrard ;]

1z3uffc.png

Sygnatura by around i av.

Uczę Się Programować !

Nowicjusz
Opublikowano

Pogralbym ale nie znam nikogo ; /

Jak ktos by byl chetny na gre razem to piszcie moze sie skusze i sciagne.

edit: instaluje, moj nick: Damn

Niech jakis Polski gracz, lub Polska gildia napisze :D

Beznadzieja!

Opublikowano

Hmm fajnie było , ale glidia się rozpadła dużo ludzi odeszło , ja zakonczylem przygode bo mialem pecha ;p Wole PL przynajmniej tam mam troche szczęścia ^^

Opublikowano

up@

przetłumaczone:

Drodzy gracze, jako wyraz uznania za nieustające wsparcie przez cały rok prowadzimy ogromny gratisów nagroda dla wszystkich użytkowników, którzy grać w nasze gry tego roku. Spędzając czas z nami masz szansę wygrać jedną z tych nagród : 1. 7 "ekranem dotykowym LCD Google Android 2.1 Tablet PC c / w WiFi/Camera/HDMI/TF/2 * Mini USB (ARM11 800MHz) o wartości USD 788 (x 3 szczęśliwców). 2. Niello - 2.8 "ekran dotykowy 4GB MP4 z aparatu cyfrowego o wartości USD 168 (x 5 szczęśliwców) 3. 100000 TP + 10,000 MP (x 8 szczęśliwców) 4. Metin2SG Premium Pack 1 Miesiąc c / w 30 dni od Pierścień Doświadczenia, Rękawice Thief, Lucky Gold Coin, Rozszerzone bagażu, Third Hand, Podręcznik wędkarski i 4 equippable Pierścieni Doświadczenie 10 godzin każdy. (X 20 szczęśliwców) 5. 20000 TP + 2000 MP (x 20 szczęśliwców) 6. Change Enhancement Scroll 4 x 3 (x 30 szczęśliwców) Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w dniu 3 stycznia. Wirtualne towary zostaną dostarczone tego samego dnia, podczas gdy fizyczne towary zostaną wysłane do określonej lokalizacji (czas dostawy może się różnić w zależności od lokalizacji) powodzenia i Bożego Narodzenia szczęśliwy!

PRO:D

a co do serwa...zajebisty z prezentacji się wydaje:)

zaraz pobiorę client'a i dam edita ;D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Widze Widze...serw wydaje sie fajny.Jest ktoś z gildii tej Polskiej?:D jestem aktualnie w grze.napisz ktoś-Shinsoo-m1 ch1 nick.Podeszwa20:)

Pozdrawiam

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...