Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem jak najbardziej za :) nawet sporo ludzi i spokojnie się gra :) można niszczyć metki i zabijac z innych królestw ale nie można ksuć swojemu i to mi się podoba :)

1098661510207295168367114346251903210680

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie za ile sellne buty na 29 lvl 10 kryta, Ks Poli, Marmury Dzikusow i Rib +8 12 sr ?? :D

A tak ogolnie to fajny global gram od wczoraj od 21 i juz 28lvl tygra +9 tarcza +9 helm +9 sejmitar +9 Rib +8 i 4kk (zarobione na fmsach i ribach)

Najgorsze sa misje i to ze resetowalem skile 13 razy i jeszcze Aury na m1 nie mam FUCK ;/:/ Gra ktos wogole w jinno bo dopiero 3 Polakow spotkalem ;p

Opublikowano

Mam pytanie za ile sellne buty na 29 lvl 10 kryta, Ks Poli, Marmury Dzikusow i Rib +8 12 sr ?? :D

A tak ogolnie to fajny global gram od wczoraj od 21 i juz 28lvl tygra +9 tarcza +9 helm +9 sejmitar +9 Rib +8 i 4kk (zarobione na fmsach i ribach)

Najgorsze sa misje i to ze resetowalem skile 13 razy i jeszcze Aury na m1 nie mam FUCK ;/:/ Gra ktos wogole w jinno bo dopiero 3 Polakow spotkalem ;p

Tu 99% graczy z Polski to CZERWONE królestwo:P

Opublikowano

Gawra z tego co dobrze słyszałem to zwoje powrotu um dropią więc bez sensu wbijać na siłę skill :) mam nadzieję że ktoś się wypowie kto dłużej gra i napisze czy to prawda oraz z czego dropi dzięki :)

Daje edita bo zalogowałem i ku mojemu zdziwieniu miłemu na ryneczku stoi np sklepik z pd na 1h 50% - 1,2kk ale są gratki :) na 60h 50% 25kk myślę że tanio

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Tu 99% graczy z Polski to CZERWONE królestwo:P

Wlasnie dlatego tam nie gram to ze jest najwiecej polakow to nei znaczy ze jest najlepiej :D

Gawra z tego co dobrze słyszałem to zwoje powrotu um dropią więc bez sensu wbijać na siłę skill :) mam nadzieję że ktoś się wypowie kto dłużej gra i napisze czy to prawda oraz z czego dropi dzięki :)

Daje edita bo zalogowałem i ku mojemu zdziwieniu miłemu na ryneczku stoi np sklepik z pd na 1h 50% - 1,2kk ale są gratki :) na 60h 50% 25kk myślę że tanio

Przeczytaj jeszcze raz moze zauważysz ze dropia zwoje powrotu i zwoje powrotu do miasta a nie zwoje powrotu um :D

A tak wogole to wchodza tu skile na 17 na m ?? JUZ 15x I DALEJ AURA NIE WESZLA NA M ... TO NA PLU BYLO LEPIEJ ;p

Opublikowano

mi tak ^^

@Player Do graczy z shinso z tymi 50++ ma ktoś może pożyczyć eq na 1 lvl dla warriora ?? może być tarcza +9 zbroja +9 albo jakiś mieczyk +9 ^^ po zdobyciu większego lvl oddam itemy z powrotem <--- nick Vxen

Opublikowano

To moze przypomne ;) Postac robimy u czerwonych przyjmujemy do Akademii ...ten ktorego zauwazymy ze wbil 24lv bierzemy go do glownej gildii "FullOfHate" a akademia nazywa sie "FoHacademy" piszemy na pw to na pewno was przyjmna ;)

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Jeżeli was denerwuje ten patcher, bo mi trochę to czasu zajmuje, pobierzcie te obejście, za które na pewno bana nie dostaniecie, gdyż to jest po prostu takie obejście i w procesach nie wyskakuje jakieś metin2mod.bin tylko metin2.bin, tak więc no stress i jedziemy

download

http://www.speedyshare.com/file/zbQQZ/metin2.bat

skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=82f0f084fccbaa1808c697fa170b25d9f6bc0bdacb1124d2586a7e7f8b6e32b5-1321367002

Prosze bardzo.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jprdl...

Miałem konto 24lvl mentalem z tygra +8 i abs na sure 5% oO (Pojechany) i passy nie te. Ktoś zmienił oO

No to robie 2.

Wbijam do Shinsoo

Nie wiem jak z nickiem jak coś edita dam.

PS. Ma ktoś jakiś mieczyk +9 albo mnisią +9 ? Chętnie przyjme ^^

@edit

Parę pytań :

1. Dlaczego kmr mod na metin2.sg nie działa (3 kropki są...)

2. Da ktoś najważniejsze pliki do odpalenia sg bo mi leci po 20kb/s client ...

350x19.png

NAJLEPSZY SERWER TYPU EASY/MEDIUM !

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano

Jeżeli was denerwuje ten patcher, bo mi trochę to czasu zajmuje, pobierzcie te obejście, za które na pewno bana nie dostaniecie, gdyż to jest po prostu takie obejście i w procesach nie wyskakuje jakieś metin2mod.bin tylko metin2.bin, tak więc no stress i jedziemy

download

http://www.speedyshare.com/file/zbQQZ/metin2.bat

skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=82f0f084fccbaa1808c697fa170b25d9f6bc0bdacb1124d2586a7e7f8b6e32b5-1321367002

Prosze bardzo.

Nie trzeba pobierać żadnego obejścia.W katalogu klienta masz plik metin2client.exe i włączasz grę przez niego od razu bez patcherów.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano
(działa jeśli ściągniesz pod koniec życia metina na parę sekund i normalnie będziesz miał 50% większy drop)

yyy nie za bardzo rozumiem po co mam ją ściagać? chyba ze chodzilo ze ja założyć pod koniec metka i wtedy ma sie x2 drop ;)

@edit a jeszcze takie pytanie jak o 15 naszego czasu bd zuo to gdzie sie ono odbywa? bo na forum jest tylko godzina i nic wiecej chyba ze jakos zle patrze...

@dobra wiem gdzie te zuo ale one zrypane jest... nie dosc ze duzo napkow co ksuja to jeszcze z innego krolestwa biją...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A macie moze jakies inne zrodlo do clienta?

Niestety z oficjalnej strony leci 50-60kb/s...

http://www.filesonic.pl/file/3496184545/metin2sg_20111001.exe

Upload przez Lethera :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

@Uniwersalny - Ventrillo jest

Każdy się pyta o eq+9 na początek.Już się skończyło... za duże wydatki na wszystkich były... sami musicie sobie radzić.Bo przez niektórych mamy duże straty a oni nie grają.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Kurczę a szkoda. Zagram na 100% i zostanę tu z pewnością na b.długo.

Super serwer, ceny małe ale kurczę nikt nic na start nie ma. Za 30min wchodze panowie.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

co do eq ;p

ja osobiscie 7kk zarobiłem w ok 30min xD

robiłem jakies reklamy, przyszly mi TP i czerwona perle sprzedałem :D

kompletuje teraz eq na dropa i szukam jeszcze żelaznej albo tygrysiej ;p

takze pobawic sie troche w te sponsor pay i na start kilka kk załapemi

* nie wiem jakie reklamy robilem bo to bylo wczoraj i nie pamietam jak sie nazywały

pamietam tylko, ze cos z "fliptoas na facebook""darmowe bilety do kina" i jakiess jeszcze ;p

a tu mamy bana dla jednego polaczka, takze nie polecam ghrac na zadnych cheatach

ledwo dobił 20lv i banik xD

14822628610919533753.jpg

Opublikowano

100% działające reklamy:

(Remedy Life - za ponad 1k TP)

Crowdflower - Tasks

Join Crowdflower's workforce from around the world, complete simple, yet important tasks for companies both small and large

Bezpłatne Sign up with valid contact information and complete a task (TEC Points w 30 minut)

Arcamax - Online Games Newsletter

Free Daily Games Newsletter by e-mail. Enjoy hundreds of online games where you can play against opponents all over the world.

Free Confirm the request in your email to start receiving (TEC Points in 15 minutes)

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...