Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie jest tree christmas?:>

zawsze był przy teleporcie na sonah a teraz nic;x

Ma ktoś taki problem jak ja? że się metek wyłącza <singapore>? widze pasek z zyciem,co mam na pasku itd i wywala po chwili...

Pomysły jak zapobiec temu?:<

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

zajebisty opis :) sciagam clienta i gram ! bede w shinsoo nick Speader jak ktos cos chce. Dawno w metina nie gralem i mysle ze na sg zagoszcze na dluzej . pozdr ;]

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Witam , czy mógłbym prosić o jakiś kontakt w grze do graczy z glidi FullOfHate? :) Zaczynam gre na tym serverze , po przeczytaniu tego o tym serverze , bardzo fajnie to napisałeś pozatym ;] Mój nick w grze będzie Alkharo , narazie zaczynam pobierac clienta , ale mam nadzieje że zostane na tym serverze na dłużej :] Pozdrawiam i do zobaczenia w grze :]

xxx

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Coś:D ? Gildia FoH się rozpadła - część poszłą na s26, cześć na US-a a część została :) Ja zostałem. Mogę invac do gildi 18 lvl ma ;d. Pisać nick: TuPtuS Shisnoo (czerwoni)

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

Za 2 tygodnie wejde wbije do shinsoo. Global? Warto zagrac zapro..

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...