Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie wiem :P

ale tak z 60

zalezy jeszcze po ile beda dawać i czy w ogóle będą dostępne :D

PS jak ktos bedzie miał koziki+9 (obojetne staty) to pisac ;p

@edit

jeszcze 84k TP nabić xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szacując, po tygodniu pojawiło się około 10% więcej polskich, normalnych graczy.

jednakże pozostałe 80% dołączających (liczymy tylko Polskę, nie wszystkie kraje), to nooby, które by chciały eq +9 za darmo, podexpienie do 60, do tego może jeszcze kurwa konto twoje.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

szacując, po tygodniu pojawiło się około 10% więcej polskich, normalnych graczy.

jednakże pozostałe 80% dołączających (liczymy tylko Polskę, nie wszystkie kraje), to nooby, które by chciały eq +9 za darmo, podexpienie do 60, do tego może jeszcze kurwa konto twoje.

Można się było spodziewać :P Ale jednak zawsze pare normalnych osób się pojawi i będzie się przyjemniej grać :)

Opublikowano

Witam,

Właśnie pobrałem SG. Grać w czerwonych ?? Chodzi mi o to aby było dużo polaków i jakaś gildia : )

Jak coś mój nick: Tomoyko

PS Auto tematu sprawdź skrzynkę na wiadomości : D

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

Hmm dziwna sprawa.

Gralem tam jakies pol roku - rok temu nawet, wbilem 22 lvl, eq pokroju miecz szeroki+7 / helm od 0 +8 / bojowa +8 i ogolnie nienajgorsze. Dzis pobralem clienta, wbilem - eq nie ma. Yangi, ksiegi i wszystko reszta jest, nie ma tylko tego eq ktore bylo zalozone ... Ech

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP

chyba logiczne, ze co tanie w IS to i tanie w grze prawda? Dodania / zmiany bonow np po 3kk chodza okolo... Mozesz tez zarabiac na zmiany bonow i losowac w przykladowo FMSie az wejda duze srednie.

Swoja droga, nie mialby ktos starego swojego eq do 22 lvla? Chodzi mi o miecz +5/6 jakikolwiek... Kasy braklo na ulepszanie a jak wyzej pisalem zadne eq mi nie zostalo co mialem na sobie zalozone ... Taka chujnia ;x

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Opłaca, np kupujesz hermity ( rady ) po 3k tp i masz 3 sztuki, każdą selasz po 1.4kk -1.6kk różnie .

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

@GLOBUSxMETIN w 1dzien i wbilem 20k+ tp wiec najs zmiany bonow juz mam 10kk+.

Co to jest to tp?

Witam

Zagram sobie na tym serwerze, tym bardziej że wiele osób go chwali i że jest to GLOBAL!

Mam tylko pytanie: Jak szybko leci ten exp potem z tymi exp ringami i tym wszystkim? Bo nie wiem jaką postać wybrać do gry.

Interesuje mnie tylko wybór między body†, daggerem mam duże doświadczenie, ale za bardzo nim nie umiem zarabiać, a body świetny do zarabiania i nawet w pvp, ale ninja mi się bardziej podoba, nie nudzi mi się, na lvl 70+ wymiata po prostu w PvP, a ze skillami P i eq pro to jest już kosa nieziemska. Tylko wbić ten lvl (aj tam, na Poli polecimy :D) no i jakoś zarobić a ninja na metiny niezbyt pasuje... Co myślicie i mi doradzacie z tych 2 postaci? Nie wiem jak jest z cenami, widziałem że wszystko tanie, ku aura po 1kk to mniam niedługo P nawet... Ale no jak myślicie co do zainteresowania postacią? Bo dagger lepszy pvp i fajniejsza postać, body zarabiać umie. Nie wiem... ?? :)

PS Zagram w shinsso oczywiście i dojdę do gildii FullOfHate czy która tam polska jest :P Później napiszę swój nick w grze jeśli nie będzie oczywiście zajęty i jeśli wybiorę już postać ninji lub woja.

Pozdrawiam wszystkich!

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Właśnie,

Ludzie pisali, że tylko kilka % z polskich (nowych) graczy są nomalni. Jak dołączyłem do tej Akademii FOH, to na początku gry zapytałem pare osób czy nie mają eq, Insomniacia i jakiś tam innych. Nikt nie pisał, że ma eq, więc olałem tą sprawe i wziąłem się za dropienie itd.

Inni, piszą w akademii czy ktoś by ich nie podexpił do 20, gdzie w naszej gildii jeszcze nikt nie miał wtedy 20lvlu, oprócz Pozakontrol2, założyciela gildii (to jest konto któregoś z FullOfHate, ale nie wiem kogo).

Inni non stop się coś pytają, jakby pierwszy raz metka na oczy widzieli.

Po prostu przez tych polaków to się robi shit, śmieli się obcokrajowcy, że ten serwer to nie FullOfHate tylko FullOfPolish xD

fb.com/myrodj

Opublikowano

zgadzam się z tym o nowych graczach :P

mnie tez denerwuje jak ktos pyta o eq czy podexpienie, jak sie nie umie grac to po co wchodzić ;p

przyznam bez bicia, poprosilem o eq, ale tylko o tarcze+9 ktora warta z 400k max i to nie polaka

a teraz nowi, ktorzy sa nastawieni na to ze ktos im da eq na start odchodza z serwera z płaczem

mialem juz przypadek, ze typek pytal sie mnie czy nie oddam mu tygrysia+9 jak wbije wiekszy lv

miał wtedy jakis niski lv i dodał ze jakby miał to tygrysia to zaczął by grac ;x

brać przykład od Lancer'a :P nikt mu nie dał eq (chociaż pytał ^^) i nigdy nie widzialem aby prosil o podexpienie

a od wczoraj szpanuje z tygrysią+9 :) (miał 19lv kiedy kupił i nie zarabiał na TP)

najlepiej to zalozcie ktos inny gildie bo taki przepych w FoHa, ze szok z czego 1/3 nie gra i nic nie powie ze konczy gre ;x

Opublikowano

Perełki mniej więcej 5kk :) czasem mniej czasem więcej.

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

Masakra. Gram ninją dagger, level 8 w około godzinę. Wszedłem dziś żeby pograć, myślałem że exp to będzie większy a tu taki jak PL, albo gorszy (nie pamiętam PL bo dawno tam nie grałem...) No masakra, tak mi się nie chce expić... ;> Nie wiem, może zmienić się i zacząć od nowa bodym czy jak? Nie dam rady ninją wbić nawet 50lv a mi się marzy 80+... <3 Jak ludzie wbijają te 99 na PL? Chyba only IS i 24/7 bo inaczej nie ma szans. Za bardzo przyzwyczaiłem się do privków przez tyle lat grania...

Nick: TheBurstMode

Królestwo: Shinsso

Poziom: 8... <_<

Dum spiro, spero.

Opublikowano

ja tez chyba zacnze od nowa grac

albe w ogóle przestane, bo to aż żal dupe ściska zeby znalezc eq dla sibie (gram ninja)

juz od ponad dwoch dni szukam kozikow+8/9 i nikt nie ma

już nie mowie o czarnych zużytych uniformach, opór bieda na tym serwerze

Opublikowano

@Lether :P

Fakt bieda jest, ale w ogóle nieprzyzwyczajenie do ciężkiego expa i długiego grania na hardach też ma swoje minusy. Na PL jakbym miał dostać 5tys. zł za wyexpienie postaci do 80levela to bym nie dał rady ^^ Jeszcze bodym to jakoś może z 50 bym wbił, ale ninją a tym bardziej archerem to nawet nie ma szans.

Wiem, wstyd aż się przyznać, że niby tyle lat (2-5 lat, nie podaję konkretnie) grania, ale jednak wciąż na PL postaci dobrej nie miałem. Maksymalny poziom to wojownik mental 46level... Ale tak to jest, ktoś jest uparty to za cholerę nie wbije tego wymarzonego lvla. Proste ;>

Ewentualnie IS by uratował co nie jest proste, bo kasę trzeba mieć i trzeba mieć odwagę i po prostu chęć wydania jej na grę wirtualną :D

Także chyba jednak powrócę do privków, może takich bardziej pod medium/hard ale jednak priv to jest to. Skille P, level wyższy niż 8... I tak to jest :)

Pozdrawiam wszystkich graczy, kto chce zapraszam na priv MexiliaMT2 pod nickiem Zefir w shinsso :)

Dum spiro, spero.

Opublikowano

No fakt, lether racja z tą biedą. Graczy nie jest dużo, więc gorsze ulepszacze prawie w cale nie są sprzedawane, jedynie te z Pustyni lub jakieś pro np. pro jakieś xD

Nie brałem od nikogo eq, a dropiłem, zamiast się wyżalać, aura dropła i eq było :>

Teraz mam 26lvl, gra na razie monotonna, bo już mam all eq +9, więc tylko do tego 35 żeby wbić bojowca i jedziemy z koksem (dropieniem).

Gra się nawet fajnie, bo taki powrót do starych czasów metina, ale jest troche łatwiej :)

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...