Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwerze od paru dni. Wbiłem jak narazie 22lvl. Zarobiłem trochę i chciałbym kupić jakąś broń na 20lvl+9. Pisaliście, że łatwo ją dostać od graczy za w miare przystępną sumę lecz w ogóle nie mogę znaleść jej w sklepach;/ Może ma ktoś z was na sell jakąś dla mentala? :P

A tak w ogóle serwer mi się podoba. Zostanę chyba na dłużej ;]

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Soczes. Moze o zlej porze wbiles - w poniedzialek nikt sklepow przed bodajze 10 nie wystawia bo jest reset.

Jezeli chodzi o sklepy - malo jest u czerwonych. W jinno mozna wszystko zdobyc. Ciezko cos sprzedac? Raczej nie ma z Tym problemu a troche tutaj juz gram. 3 miesiace mysle ze jest.

--

Co do gildii FullOfHate.

Zostala dzisiaj rozwiazana i powstala nowa - Rebelia. W przeciwienstwie do FoH do gildii dochodza osoby normalne, ogarniete. Nie potrzebujemy noobow [ nie mylic z newbie ]. Celem jest stworzenie normalnej milej atmosfery w tej grze jak za moich czasow gdy gralem w 2007/2008 roku na PL'u. <3

Dobranco :D

Opublikowano

no a gdzie ty grasz haxiorek w jakim królestwie ?? ja gram w Shinsoo i jakoś żadnego polaka nie widzę ... ( zaczynam dopiero 19lv ) i lipa trochę ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Shinsoo, shinsoo. Na moje oko w Pandemoni jest okolo 25 aktywnych polakow.

Jezeli chodzi o gildie Rebelia to poszukujemy osob, ktore:

- potrafia grac samodzielnie oraz dbac o siebie nie liczac na czyjas łaske, [ wszystko z umiarem ]

- nie sprawiaja klopotow w gildii,

- nie maja problemu z opanowaniem zlosci. Nie tolerujemy chamskiego zachowania, dogryzania itp.

Mysle, ze narazie starcza te 3 zasady.

Obecny stan gildii to 10 osob + mysle, ze dojdzie drugie tyle. Mowa oczywiscie o ogarnietych , normalnych graczach.

Jezeli chodzi o osoby "nie mile" widziane w gildii. Podanie o forum juz wyslalem wiec przedyskutuje sie nt temat jeszcze raz poniewaz kilka osob chcialo dojsc, ale ze swojego zachowania nie byly brane pod uwage.

edit:

Jezeli chodzi o wspolne pt w v2. Myslalem nad Tym, ale osobiscie nie ogarne najwiekszej komnaty na peleryne wiec jezeli osoby bylyby chetne to mysle ze mozna robic w sob/nied godzinne pt. Jeszcze sie z Tym zobaczy.

Opublikowano

Chciałbym dojść jednak dopiero co zaczynam grę tutaj i nie wiem od jakiego pułapu lvlowego przyjmujecie :) tak btw, mój nick to Eilijah

oficjalnelogo.png

Opublikowano

dziala? oO

play now i tam sie rejestrujesz

@ishopi a wiesz po ile by chodzila perla jak by w is nie bylo? :O

300kk +/- to by bylo przejebane dopiero, zarabianie na jedna perle pol miesiaca.

pomysl powiedz xD

po 1. To ISnoopi xD

a po 2. To global a nie jeden z żałosnych privów ;]. A więc o czym ty gadasz? Ma być trudno :)

Chciałbym dojść jednak dopiero co zaczynam grę tutaj i nie wiem od jakiego pułapu lvlowego przyjmujecie :) tak btw, mój nick to Eilijah

Mi lider napisał od 25 ;]

Nie ma pulapu levelowego bo i tak mamy samych polakow w gildii. Jezeli masz dobra opinie to wezmiemy Cie. Cos to pisz w grze do kogos od nas.

A to ciekawe o.O

Pomogłem? Wejdź

http://www.pajacyk.pl/ i kliknij na brzuszek.

Opublikowano

ja gram mentalem weekendami, jutro dobijam 30 i zakładam mojego ribka +7 ;PP 19 sr. Narazie 27 lvl. Gram 1 tydzien. Eq mam nie najgorsze :))

Zapraszam do gry

Schinsoo

Nick: ShoriusDrop3k

fs_pc.png

Budowniczy
Opublikowano

Możecie doradzić co najlepiej sellać z ISu? Myślałem na przeputskami po 100k za 1 albo nad zwojem redukującym spalone sloty?

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

zapraszam do gry !!!

miedzy 23-25 listopada ktoś mi wbił na konto jakimś cudem i pozabierał to co wartościowe ;p

wystarczy 10min i masz eq z powrotem, a delikfent zostaje zbanowany;p

jak nie da sie odzyskac jakichś itemów, to GA daje kase, moze nie tyle ile warty jakiś item ale zawsze coś

a nie to co na PL :D że Twoja wina jak Cie okradną ;p

PS user "wtf ?" w nocy został zbanowany za hacki, i on chciał dojśc do polskiej gildii ;x na SG ;/

szkoda słów

Opublikowano

Widzę, że praktycznie wszyscy grają w Shinsoo. Może też się przeniosę ;)

Nick: Bananovy

Królestwo: Elgoria (Jinno) :)

Jak by ktoś miał u niebieskich polską gildię to chętnie dołączę :)

143516sygna.png

Opublikowano

Możecie doradzić co najlepiej sellać z ISu? Myślałem na przeputskami po 100k za 1 albo nad zwojem redukującym spalone sloty?

Proszę o pomoc :)

Najlepiej seelać red perły. chodzą po 4kk - 4,5kk więc ładnie idzie zarobić .

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Najlepiej seelać red perły. chodzą po 4kk - 4,5kk więc ładnie idzie zarobić .

Można także na hermitach. Za 3k TP mamy 3, z czego 1 stoi ok. 1.5kk ;P

143516sygna.png

Opublikowano

ja lece na hermitach mam "prywatnego" kupca do nich ;p

idą po 1.4kk, ale sprzedaje kiedy chce, wiec jak mam TP to kase mam na wyciągniecie reki :P

Opublikowano

Hahah wiem dostałem bana ^^ sprawdzałem czy kamer mod działa no i działał ;D miałem 26 lv i akurat z best. lucznika poleciał fms :P , nie chce mi się zaczynać od nowa bo i tak znów zacząłbym na kamer modzie ^^ serwer polecam ale ja gdyby mi nawet nie zbanowali tego konta to i tak nie pograłbym dłużej ... w metina gram raz na kilka miesięcy gdy zobaczę jakiś ciekawy priw lub w tym wypadku sg , a tak to wracam na LoL'a i MW3 <3 ( bez cheatów , szkoda Steama na mw3 i konta na LOL'u :P )

Pozdrawiam i szacunek dla tych kto nie gra w metina bez czitów :D ,

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Niestety nie moge sie zarejstrowac ,wie ktos w czym tkwi problem?

Rejestracja wymaga konta na forum ,jednak tam administrator zablokowal rejestracje , co w takim wypadku mam zrobic ?

-------------------------

Poradzilem sobie przepraszam za klopot:)

Opublikowano

@Z44

Wydaje mi się, że tak, bo to nie są lewe reklamy z kosmosu, tylko prawdziwe, realne, w których i tak nikt nie wygrywa ale są ;p

Pobierałem na polskim Ip ze sponsor pay te Flip czy jakoś tak, ten tost taki, i nic sie nie stało. Nabiły mi pkt i usunąłem w cholere to.

@topic

Mam pytanie co do sponsor pay na amerykańskim IP.

Które reklamy są najbardziej opłacalne, gdyż większość nie przychodzi a w reszcie nie spełniam wymagań typka, który tą reklame stworzył.

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...