Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [Dedyk][1.1!] [WL] [No-Premium][150slotów!]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Triosek

Ile masz lat?: 51

Staż gry: od około 1.4 (wersji)

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chciałbym tutaj zagrać, ponieważ poszukuję dobrego serwera, na którym będę mógł się na prawdę dobrze bawić. Myślę, że to wystarczy.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: niestety nie mam gdzie :/ ale jak się uda to namówię kolegę :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:domimi1

Dlaczego chcę zagrać na tym serwerze?: Chcę tu zagrać bo zapowiada się ciekawie.

Macie White-Lasta któro popieram. Mam pewność że na tym serwerze nie macie dzieci.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:Tak zgadzam się

Zareklamujesz nasz serwer?:Jeśli będzie taka okazja to napewno.

Starz w grze beta 1.4

Opublikowano

Witam wszystkich. domimi1 popraw według wzoru, pytania na zielono odpowiedzi na biało. Serwer ruszy prawdopodobnie w sobotę po południu ale nie na 100%. Wszyscy z poprawnymi podaniami zostaną dodani zaraz po starcie serwera. Proszę wszystkich o cierpliwość i życzę miłej gry.

Owner serwera ExtremeCraft

Rekrut
Opublikowano

Nick w grze: FaP

Ile masz lat?: 14

Staż gry: od 1.2 beta

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Zapowiada się fajny serwer.Mam nadzieje ze szybko nie padnie.Nie mam gdzie grać.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram się

Opublikowano

Nick:Szanros

Ile masz lat?:13

staż gry: 1,0

Dlaczego chcesz zagrac na naszym serwerze?(przynajmniej 3 zdania}Bo jest super server napewno dużo działek i pełno surowców

Zgadzasz się z postawieniami regulaminu?: Zgadzam sie.

Zareklamujesz nasz serwer?Jasne juz zareklamowalem 8 osob.

Opublikowano

[color=green]Nick w grze: [/color]  tutaj coś piszesz
[color=green]Ile masz lat?: [/color] tutaj coś piszesz
[color=green]Staż gry: [/color] tutaj coś piszesz
[color=green]Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): [/color]  Tutaj coś piszesz
[color=green]Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: [/color] tutaj coś piszesz
[color=green]Zareklamujesz nasz serwer?: [/color]  tutaj coś piszesz

Jeśli nie chcesz zobaczyć komunikatu do twojego podania "popraw według wzoru " wystarczy że skopiujesz powyższe i wkleisz do tematu. Oczywiście w miejscach gdzie pisze "tutaj coś piszesz" wpiszesz dane dotyczące twojej osoby.

Z wyrazami szacunku Administracja ExtremeCraft

Opublikowano

Nick w grze: paolcia484

Ile masz lat?: 21

Staż gry: gram od jakiś 8-9 miesięcy, dokładnie nie pamiętam ;)

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Poszukuje ciekawego serwera na którym mogłabym podzielić się ze światem moimi projektami, jak też czerpać ciekawe pomysły od innych użytkowników. Poza tym uwielbiam MINECRAFTA ;P

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Tak, zgadzam się.

Zareklamujesz nasz serwer?: Jasne, jeżeli uznam, że wszystko jest w porządku zaproszę moich znajomych, którzy także poszukują jakiegoś ciekawego serwera ;)

Opublikowano

W czasie gdy ExtremeCraft jest wyłączony zapraszam na nasz drugi serwer Królestwo Chartum. Może Ci się spodoba i tam zostaniesz lub wrócisz kiedy ruszy ExtremeCraft. Zapraszam do współtworzenia serwera Królestwo Chartum czeka na ciebie dobra zabawa lub praca w dobrym zespole otwartym na ciekawe pomysły jeśli będziesz chciał do niego dołączyć.

http://www.mpcforum.pl/topic/461210-no-premiumkrolestwo-chartum-reaktywacjawalka-gildiirpsurwiwal20-slotow/page__hl__chartum

Opublikowano

Nick w grze: mario12pl

Ile masz lat?: 11

Staż gry: jutro 2 lata

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze:Serwer Polecają mi koledzy.Grałem Kiedyś i jest fajny.Chce zagrac jeszcze raz

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:server cool

Zareklamujesz nasz serwer?Oczywiście

Opublikowano

Nick w grze: Warrior

Ile masz lat?: 13

Staż gry: półtora roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Serwer wydaje mi się spoko, ponieważ 100 slotów to dużo ;}.

Ma White-List, znajomy polecił.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer? Tak np na YouTobe za zgodą albo na stronach internetowych.

Opublikowano

Nick w grze: Turas79PL

Ile masz lat?: 15

Staż gry: od 1.4

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Zapowiada się fajny serwer.Mam nadzieje ze szybko nie padnie.Nie mam gdzie grać

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Nom

Zareklamujesz nasz serwer?: Oczywiscie

Opublikowano

Nick w grze:

PanCreeper

Ile masz lat?:12 lat

Staż gry:

0.5 roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):Jest to popularny server.Ogarnięta administracja i server, ładne budowle

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:Tak

Zareklamujesz nasz serwer?:

Tak- u znajomych

legav.png

Opublikowano

Nick w grze: Kapisolec

Ile masz lat?: Mam 14 lat.

Staż gry: Około 8 miesięcy.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Dawno nie grałem na serwerze MP.Z prezentacji wynika że serwer zapowiada się bardzo fajnie i miło było by mi spróbować swoich sił na nim.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Zgadzam.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak , jak nadejdzie dobra okazja.

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Opublikowano

Nick w grze:

0Nuker0 (0 to zero jak cos) Premka

Ile masz lat?:

16

Staż gry:

od 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Bardzo mi się spodobał. Szukam już od dawna dobrego serwa. Jeden znalazłem ale się na nim rozczarowałem ale myślę ze na tym serwie będzie inaczej.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:

Oczywiście

Zareklamujesz nasz serwer?:

Jak mi sie spodoba to na pewno

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie wyszukuje mi tego servera?

Dlatego ze czekamy na to az zaksieguja przelew i wystartujemy z serwerem na nowej lepszej maszynie .

Wszyscy ktorzy zlozyli podania prawidlowo zostana dodani odrazu po starcie serwera.

Opublikowano

Nick w grze: Husain

Ile masz lat?: 16 lat.

Staż gry: od wersji 1.5.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Lubie serwery z dużą ilością slotów.Serwer wydaje się dobry.Mam nadzieje,że miło spędzę tu czas.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Zgadzam się.

Zareklamujesz nasz serwer?: Raczej tak.

Opublikowano

Nick w grze: Senterse

Ile masz lat?:

15

Staż gry:

Od wersji 1.6

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Bo nie mam gdzie grać

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Oczywiscie

Zareklamujesz nasz serwer?: Nie chce mi sie

Opublikowano

Nick w grze: Koniu

Ile masz lat?: 15.

Staż gry: od wersji 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Z tego co słyszałem serwer jest fajny z dobrze ogarniętą administracją. Mam nadzieje,

że miło spędzę tu czas.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Zgadzam się.

Zareklamujesz nasz serwer?: Jeżeli będę przyjęty do grona graczy to oczywiście, że tak.

Opublikowano

Nick w grze: kroganin1

Ile masz lat?: 14

Staż gry: 1,5 lat

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Nudzę się. Myśle że to fajny serwer i podobają mi się serwery z dużą liczbą slotów :)

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Jak najbardziej.

Zareklamujesz nasz serwer? : Jak mi się spodoba to tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...