Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [Dedyk][1.1!] [WL] [No-Premium][150slotów!]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE polecam serwa pytam się adminów czemu mi nie działa home i nic!!! oblewają graczy!!

Skoro nie potrafisz zrobić tak prostej czynności jak ustawienie homa to może zastanów się nad celowością twojego udziały w tej grze. Jest to pierwszy taki przypadek na tym serwerze i w czasie jak mówisz że nikt nie reagował my sprawdzaliśmy i wszystko było dobrze. Więc jeśli będziesz chciał oczerniać Administrację naszego lub innego serwera najpierw sprawdź czy twoja wiedza w temacie jest wystarczająca do używania choćby prostych komend.

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

Owner serwera ExtremeCraft

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Fifek

Ile masz lat?: 14

Staż gry: niecały rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Ponieważ szukam fajnego serva, na którym można pobudować i miło spędzić czas.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Oczywiście

Zareklamujesz nasz serwer?: Postaram się

Poprawiony

Opublikowano

Nick w grze: jarek3211

Ile masz lat?: 15

Staż gry: od 1.6

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): napisane jest miła atmosfera myślę ze będzie się fajnie grało

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: pewnie

:)

Zareklamujesz nasz serwer?: w moim podwórkowym środowisku ;-)

mca.png

Userbar_MinecraftFan.jpg

Pomogłem Kliknij axyc.png

Opublikowano

Nick w grze: Altar

Staż gry: od Beta 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam serwera z miłą atmosferą i dobrymi adminami.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: tak

Zareklamujesz nasz serwer?: tak

i kolega:

Nick w grze: DragonBoy

Staż gry: od Beta 1.2

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chcę pograć na fajnym serwerze oraz miło spędzić czas.

Zareklamujesz nasz serwer?: tak

Opublikowano

Nick w grze: Kaboom

Staż gry: no juz z pół roku bedzie

Ile masz lat?: 18

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): skoro miła atmosfera to zagram

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: oczywiście

Opublikowano

Nick w grze: Feli23

Staż gry: 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Wdać fajny serw bez lagów i dzieci neo i chciałbym zagrać

:)

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Jak najbardziej

Zareklamujesz nasz serwer?: Spróbuje

Opublikowano

Nick w grze: HadeS

Ile masz lat?: 17

Staż gry: Mam za sobą dużo serwerów, na których byłem graczem oraz często OP'em, ( około 8 miesięcy )

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): z tego co dowiedziałem się na Ts serwer jest bardzo fajny, chciałbym dołączyć i budować historie tego serwera ;)

Zareklamujesz nasz serwer?: zrobie wszystko co w mojej mocy ;)

Opublikowano

Nick w grze:

Ishade

Ile masz lat?:

17

Staż gry:

Od marca tego roku.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):

Przede wszystkim zachęca mnie do gry dojrzała administracja, która daje do zrozumienia, iż serwer jest bardzo dobrze prowadzony. Wcześniej grałem tylko na single playeru, lecz postanowiłem spróbować gry z innymi graczami. Poszukuję miłego towarzystwa, z którym będę współdzielił rozrywkę - sądząc po podaniach innych osób chyba się nie zawiodę. Serwer stoi na dobrej maszynie, która pomieści aż 100 osób, więc raczej nie muszę się spodziewać denerwujących obciążeń łącza. Dość ciekawa gra wspomagana przez pluginy, która jest bardziej urozmaicona.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?:

Zgadzam się z postanowieniami regulaminów.

Zareklamujesz nasz serwer?:

W miarę możliwości postaram się zareklamować.

Opublikowano

Nick w grze: Zaraza

Ile masz lat?: 13

Staż gry: 2 lata

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Jest 100 slotów więc będzie dużo graczy i nie będzie mi się nudziło. Kocham survival!!!! Jak widać inni piszą że jest miła atmosferka więc będzie spoko :D.

Zareklamujesz nasz serwer?: Jakbym jeszcze nie miał brata to tak, ale niestety nie moge za duży hałas w domu :/

Opublikowano

Nick w grze: Sincarius (orginal)

Staż gry: dwa lata

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Lubie mc, chce adma i lubie placki!

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Da

Zareklamujesz nasz serwer?: tak?

Opublikowano

Nick w grze:Papryka,MajsterKlepka,Maslak

Ile masz lat?:wszyscy 12

Staż gry:ok 4miesiące ale wiemy jak grac xD

Dlaczego chcesz zagrać:eeeeeeeeee1.Serwer wydaje się pro 2.Admini ogarnięci 3.Serwer nie padnie po kilku dniach

Zgadzasz się z regulaminem?:Pewnie

zareklamujesz serwer:zareklamuje zareklamowalem 2 osoba

Inetresują mnie serwery Minecraft na PW

OMG

LoL

WoW

Hardbreaker

Opublikowano

Nick w grze: Baca

Ile masz lat?: 17

Staż gry: od początku :D

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): jest jedyny w swoim rodzaju :) . Niepowtarzalny ! Miły klimat podobno i wgl super :D

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: taaak :D

Zareklamujesz nasz serwer?: taakk zaprosiłem już kolegów !!!!

Nick w grze: Dudus

Ile masz lat?: 16

Staż gry: od początku :P

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): jest jedyny w swoim rodzaju :) . Niepowtarzalny ! Miły klimat podobno i wgl super :D po prostu zajebisty ^^

Zareklamujesz nasz serwer?: takk zaprosiłem już kolegów !!!!

Opublikowano

Nick w grze: Brutalny

Ile masz lat ?: 15

Staż gry: od wersji 1.5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Mam nadzieję, ze to porządny server. Szukam servera już dlugi czas i mam nadzieje, że na tym będzie panowała miła atmosfera,a admini będą pomocni. Poza tym server ma 100slotów, posiada TS i nie powinien lagować.

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: TAK

Zareklamujesz nasz serwer?: Jeśli trzeba, TAK.

Opublikowano

Nick w grze: RedSHERIF

Ile masz lat?: 19

Staż gry: 0,5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Jest to pierwszy serwer na którym chciałbym zagrać. Single player jest fajny lecz czuje się tam samotnie. Nie jestem demokratą a to wyjątkowa zaleta w dzisiejszych czasach. Demokraci jątrzą i sprawiają kłopoty np. Administracji serwera zapewne tego jak i każdego innego. Nie sprawiam kłopotów nie krytykuje Władzy (Administracji serwera). Moje motto: " jak straszysz wroga swego to on buduje armie jak go zniszczysz to będzie budował groby".

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: w całości

Zareklamujesz nasz serwer?: jeżeli będzie taka potrzeba

Opublikowano

jarek3211, baca, Dudus RedSherif dodani witam w grze

reszta do poprawy

Papryka i zdecyduj się na nick a jeśli to kilka osób to patrz pod swoim postem jak to powinno wyglądać

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Serdecznie zapraszam. Serwer rozkręca się z dnia na dzień. Jak dobrze pójdzie postaramy się dodać parę fajnych pluginów :) Polecam KemiBoy12 ^^

Opublikowano
Papryka i zdecyduj się na nick a jeśli to kilka osób to patrz pod swoim postem jak to powinno wyglądać

No to weź tylko Papryka

Inetresują mnie serwery Minecraft na PW

OMG

LoL

WoW

Hardbreaker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...