Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeCraft [Dedyk][1.1!] [WL] [No-Premium][150slotów!]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Malcolm

Staż gry: ponad rok , od lutego 2011

:D

Ile masz lat?: 15

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Szukam porządnego serva bez dzieci , ale z atmosferą

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: Tak

Zareklamujesz nasz serwer?: spok

Opublikowano

Nick w grze:

DragoPL

Ile masz lat?:

15

Staż gry: 3.5 mieś

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania):

Szukam jakiś porządny serwer z ogarniętą administracją i udało mi się wpaść na ten serwer :)

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: no jasne

:)

Zareklamujesz nasz serwer?: no ba pewnie że powiem moim kolegom co grają w MineCrafta

;)

94645080ec81d35ca8834b3.gif
Opublikowano

Nick w grze: Taals

Staż gry: Ponad rok z przerwami

Przeczytałeś regulamin: Oczywiście

Polecający: Nikt

Opublikowano

Nick:Helominer

Staż gry:1 rok temu

Czy zapoznalem sie z regulaminem?:Zapoznałem sie i zgadzam sie z tym

Dlaczego ten serwer?:Dlatego że jak widzialek to sie fajnie zapowiada.Chce troche sobie pobudować a także pogadać i pogadać z innymi graczami:).

Opublikowano

Proszę czytajcie nie tylko ostatni post ale choć kilka poprzednich. WL jest wyłączona więc nie trzeba składać podań.

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

fajna mapka na serwerze i fajne pluginy, mógł bym go polecić gdyby nie to ,że admini go tak olewaja, grałem na nim okolo 2 h, PODCZAS MOJEJ GRY NIE BYLO NA SERWIE ANI RAZU ADMINA ( grałem okolo 17 w sobote -

godziny szczytu ! ,i 9 w niedziele) , był tylko jeden gracz , po 10 sek wyszedl ... . Na dodatek serw jest bardzo zabugowany np. po rozwaleniu zabezpieczonej tabliczki w sklepie z nazwą towaru ceną pojawia się sama tabliczka bez liter. Widać ,że ktoś się starał przy robieniu mapki ,ale nikt teraz tego serwa nie ogarnia, nikt nie myślał chyba nad tym jak gracz ma zarobić pierwsze pieniądze ...

Może administracja przestanie się lenić i coś zrobi z serwem ,a nie tak jak teraz narzekać w tym temacie ,że na serwerze nikogo nie ma

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Zgadzam się, pustki, zero zainteresowania administracji, zero zainteresowania na forum, na ts-3 nie można wejść ;/. Ten serwer to jeden wielki nie ogar.

Opublikowano

Serwer chwilowo wyłączony ponieważ jest przebudowywany. O starcie serwera powiadomimy w nowym temacie. Administracje MPCforum proszę o zamkniecie tego tematu. Dziękuje.

Owner serwera ExtremeCraft

Opublikowano

Nick w grze: BulawOw

Ile masz lat?: 16

Staż gry: 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze(minimum 3 zdania): Chce miło spędzić czas, coś pobudować i się dobrze bawić :D

Zgadzasz się z postanowieniami regulaminów?: owszem

Zareklamujesz nasz serwer?: o ile zajdzie taka potrzeba...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...