Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak poprawnie uruchomić bonusswitchera.

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To najpierw pobierz service pack 3 a potem net framework, a jeżeli nie no to odinstaluj jakiego masz net.frameworka i wtedy jeszcze raz ponów instalację.

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi wszystko działa ale tylko na v2 bo zwykły mi nie działa i dlaczego jak mam kupione zmianki to zmienia bardzo szybko a jak ustawiam zeby sam kupywal zmianki to 1 zmienienie bona trwa okolo 10-15 sekund nawet jak zmienie z 1000 na 1 s pomocy

xxx

Opublikowano

Hej. Usunąłem errorlog.exe i zamiast znaków zapytania wywaliło całą grę (wyłączyła się)

miałem na 2010#3:D pomożesz mi z tym?;d

Opublikowano

Uwaga Uwaga.

Po zebraniu kilku informacji. Śmiem twierdzić, iż BS ( Bonusswitcher ) 1.5.2 / 1.5.3 nie działa na serwerze XenoxMT2. Również z tego co wiem działa tam Bonusswitcher v2

:)

Download

http://www.multiupload.com/FNZYJVB8Z5

Skan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/85a7411f2e84c8c5cdfc2d9739fc64058a4e9e3c/f9e0bbcd8956b743b25ae220468a5b96c384fb6b

ten Bonusswitcher v2 dziala przez lunchera na nowych serwerach typu avalonmt2, podejrzewam ze na metin2 pl tez bedzie bo to ten sam client jednak jest jeden istotny pikus... mianowicie nie zatrzymuje bonow poniewaz ich nie rozpoznaje z niemieckiego... gdyby ktos to spolszczyl to by dzialalo... niestety ja nie potrafie grzebalem w dll troche ale nie znalazlem moze nie potrafie ktos kto sie na tym zna moze pomoc..

Opublikowano

Cześć,

Ja znowu mam taki problem że po włączeniu go wychodzi błąd,,program przestał działać''

-mam directx,net framework,serwice pack dla win 7.

nie mam już pojęcia co mogę zrobić żeby to naprawić.

Proszę o pomoc i z góry dziękuję :)

@Edit

W końcu po którejś z kolei próbie włączył się,jednak jest kolejny problem,po naciśnięciu start bot w ogóle nie reaguje. :(

Opublikowano

@Up

Najlepiej pobrać pliczek MSVCR100.dll i wrzucić go do folderu /system32.

@Assian

Z tego co wyczytałem w Internecie :

- PPM na ikonkę metina. / Uruchom jako administrator

- Przeskanuj kompa antywirusem

- Usuń błędy rejestru

- Odpal metina przez kurczaczka

- Przeinstaluj metina

- Upewnij się ,że masz aktualne sterowniki

- Upewnij się,że masz zainstalowane wszystkie programy ,które podałem w temacie

Opublikowano

@UP

To jest serwer Satab,włączam na kamer modzie,przez clienta ale nic nie pomaga :(

Byłbym wdzięczny za pomoc.

Opublikowano

Spróbuj przez PPM > Uruchom jako administrator

Lub

PPM > Właściwości > Zgodność i z tym się pobaw.

Jeżeli nie to nie wiem co może być przyczyną . Jest jeszcze opcja ,że serwer zablokował hacka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...