Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak poprawnie uruchomić bonusswitchera.

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie. Zna ktos sposob zeby odpalic to na XenoxMt2 ?

Mianowicie dreczy mnie problem z wyskakujacymi "????" po wcisnieciu startu zmieniania bonow.

Dodam, ze mam Windows XP SP3, NetFramework 3.5, Visual C++ 2010, wybieram 2010 #3 i nie klikam w auto-kupowanie zmianek.

Opublikowano

a jak ustawic zeby kupowal zmianki?

Masz tam po prawej stronie napis Auto Kupowanie zmianek bon.

Sporo osób ma problem z xenoxmt2. Być może tam jest to zablokowane :)

Opublikowano

Ja mam problem . Odpalam metina(pandoramt2) przez clienta klikam ta strzykawe biore ten plik dll ustawiamy bony i metin 2010#3 i naciskam start i po tym sie wyłącza bonusswitcher . Mam wszystko zainstalowane jak trzeba nie wiem co robic ? Pomóżcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dodałem programu visual c++ sprawdź czy go masz. Jak nie to pobierz i zainstaluj. Jeżeli nie działa przeczytaj dokładnie instrukcje jeszcze raz.

Opublikowano

Nie chciał bym obrazić ,ale może i jesteś ślepy hihi ;)

Jest opcja nad um. SR

Musisz troszkę tym paskiem z bonami zjechać na dół :D

Opublikowano

Siemka mam win 7 home premium , gram na serwerze extrememt2 s2 na cliencie, wszystkie programy pobralem wszystko cacy wlaczam według instrukcji metek--->strzykawka tam klikam---> loguje----> dziala cacy okno metka tam zamienia nazwe na nazwe tego bota, ustawiam 2010#3 ustawiam bony item na 1-szym miejscu w eq zmiany kupione daje start i... nic ani nie wywala ani nie ma bledu 0 reakcji co moze byc przyczyna licze na pomoc.... jak potrzebne Ci jeszcze jakies info to pytaj

Opublikowano

Oryginalny temat do visual c++

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=29

Opublikowano

Nie chciał bym obrazić ,ale może i jesteś ślepy hihi ;)

Jest opcja nad um. SR

Musisz troszkę tym paskiem z bonami zjechać na dół :D

slepy nie jestem ale ciemno mialem jak w pupie u muzyna a tak ogl chodzilo mi tam co dales w spoiler bo tego bota jesce nie sciogalem :D bo niewiedzialem czy sa um i sr

@edit poradzilem se z tym :D mialem blad ale juz ok

Opublikowano

Chyba rozkminiłem .

Jak macie problem ,że nie zmienia bonów to zmieńcie np na

2010#1

2010#2

Próbujcie z tym ;)

Opublikowano

a ja sie gowno dowiedzialem :O mam net fr 3.5 sp 3 do xp wszystko super odpalam injectora wskazuje dll chaose window wlacza mi sie okienko bota wybieram bony itemek na 1 miejcu w eq zmianki na 2,3,4 itd wlaczam start 2s i boom metek wylaczony bot tez i znaki zapytania . mam najnowszego kamera . probowalem na 2010# 1/2/3 i nici . Zna Ktos rozwiazanie problemu ? . Z gory thx .

@ Edit

Gram Na tiveri jakby to cos zmienialo :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wlaczam injector wstrzykuje dll wlaczam metka loguje sie itd i chaose window wlacza mi sie okiento tylko wywala po wcisnieciu start

@edit

Kolejnosc Ktora podales w tucie tez probowalem i to samo ;/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nadal mnie wywala ;/

@edit

Jak myslisz zainstalowanie net fr 4.0 i wlaczanie przez launczera tiveri cos zmieni ?

Opublikowano

A masz aktualne sterowniki?

Spróbuj pobrać padmaka 1.5.3

Download:

http://www.multiupload.com/X7J73BLS5G

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8311443653f92ecf17ac766617b11f37eb910b7f/2ebf3c30321e6830e170cb2f86d0f39254da037d

Opublikowano

ale sterowniki czego ? :P

@edit

Pobranie padmaka 1.5.3 nic nie dalo ... ;(

Opublikowano

Mam :) kurde musi cos byc zeby to uruchomic xD

@Edit

Jesli Chodzi o tiverie to smiga na cliencie nie na modzie ! :)

Wielki + dla Autora :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...