Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak poprawnie uruchomić bonusswitchera.

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki wielkie.

edit: cos jest nie tak. poniewaz jak patrzylem czy dziala robilem sr 15+ wbilo 24 i sie nie zatrzymalo wiec nie dziala poprawnie, moze powie ktos jak ustawic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Być może ,że to nie ten bon ,ale tłumaczenie brałem z poradnika. Powinno się zatrzymać . Nie mam pojęcia czemu tak nie zrobiło.

Durchschnittsschaden - przetłumaczyło średnie uszkodzenia. Sprawdź z um

Opublikowano

Mam problem, wszystko robię dobrze.. Ale nie wyświetla mi się menu tego bota.. Piszę, że injection successfull.. A Menu, jak nie było tak nie ma.. Pomoże ktoś?

eyp5iyhb91hc0mho99uy.png
Opublikowano

Możesz powiedzieć dokładnie jaki masz system i czy masz wszystkie programy zainstalowane?

Udało to się komuś odpalić na Xenoxie????

Sprawdzałem . Niestety nie działa.

Mam win7 i nie działa ;)

Opublikowano

Wgl nie moge tego Framework 3.5 i Service Pack 3 zainstalować jakiś błąd mi wyskakuję .... I zainstalowałem C++ i pytajniki wyskakuja ;/ Jak ktoś wie co zrobić piszcie na GG 12525817 . Z góry dzięki :)

Opublikowano

Możesz powiedzieć dokładnie jaki masz system i czy masz wszystkie programy zainstalowane?

Sprawdzałem . Niestety nie działa.

Mam win7 i nie działa ;)

działa :*

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wgl nie moge tego Framework 3.5 i Service Pack 3 zainstalować jakiś błąd mi wyskakuję .... I zainstalowałem C++ i pytajniki wyskakuja ;/ Jak ktoś wie co zrobić piszcie na GG 12525817 . Z góry dzięki :)

usuń plik errorlog.exe z folderu z metinem.

działa :*

Ale chyba wersja v2. ;> ?

Opublikowano

Mam taki problem mam win 7 c++ zainstalowane w firewall mam dodane do wyjątku, mam normalnego klienta nie moda i wyskakuje mi jak tylko nacisnę autokupywanie lub start, że program przestał działać i mogę to zgłosić albo wyłączyć program. Co robić??? napiszcie jak najszybciej

Opublikowano

mam problem wszystko robie tak ja w instrukcji i gdy biore start wyskakuje mi blad "progral UMBENNEN!.exe przestal dzialac. gram na Diamond mt2 jak mige to naprawic?

Opublikowano

W przypadku Windows 7 robimy to tak :Start-->Panel Sterowania-->Dźwięk-->Odtwarzanie-->Głośniki-->Zaawansowane-->Format Domyślny--> i tam mamy Częstotliwość próbkowania i głębie w bitach..

Opublikowano

Niestety żadna z każdą czestotliwoscią dzieje sie to samo moze to zależy od czegos innego?

Niestety z każda czestotliwośćia dzieje sie to samo może to zależy od czegoś innego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...