Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak poprawnie uruchomić bonusswitchera.

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga uwaga!! ;)

Nie wiem jak z błędami ,ale padmak wydał nową wersję bota mianowicie 3_0_0_2 tamta była 3_0_0_1.

Download

http://www.multiupload.com/0BDM5YMN65

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8d74a01f5ce8f69386f6521ffe887335e0386ed4ddac9bc251ff086f23d96e35-1325277487

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde mi to okno z botem sie nie pojawia "wstrzykuje " to jak trzeba przechodze na yitiana i sie nic nie pojawia a jak normalnie wlacze bez yitiana tro sie okienko z botem pokazuje.... lecz gdy probuje ustawic do mieszania nie chce sie mieszac POMOCY!

Opublikowano

szczerze mam zamiar sie jutro wziac za to, moze cos wykombinuje ale szczerze w to watpie ;D

nie szkodzi sie postarac xP

edit: szczerze zdaje ci sie chyba ze wyszla nowa wersja ;p testowalem wszystko na wersji 3.0.0.2 :)

edit2: irytuje mnie po co jest tam hs w rozszerzeniu dll? moze trzeba to injectowac... juz sam nie wiem xD

Opublikowano

uruchamiajac bota przez hs (wg mnie jest to zwykly injector skutku zadnego nie ma.

Ponawiam pytanie, pomoze mi cos zaktualizowanie systemu? ;D

mhm ;) z tego co widze na gorze strony masz wersje 3.0.0.1, zobaczymy jak ona zadziala xD

edit2: pobranie wersji 3.0.0.1 nic nie daje wyskakuje blad o nieaktualnosci

Opublikowano

Wszystko ładnie , ok . Ale na tej najnowszej wersji bota , nie wiem jak ustawić żeby samo zmianki kupywało ?

Jest jakiś plik którego trzeba wkleić czy cos ?

Proszę o szybką odpowiedź ;>

Opublikowano

Dzieki wielkie :) Kiedys mialem z tym problem ale teraz juz smiga ladnie wszystko ;]

Opublikowano

Uaktualnij Internet Explorer

Uaktualnij sterowniki

Zainstaluj najnowszego Directa i inne programy z pierwszego posta.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...