Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: Bot do Farmeramy i Fantasyramy!

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Dziękuję za podpowiedź , mój błąd , wszystko śmiga jak talala

Śmiga w sensie instaluje się ... czy Ci bot działa,a nam nie ;(

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No instaluje się , bo działać nie działa , ja już tu powoli klawiaturę gryzę , bo nie wiem czy coś źle robię czy to BP się wcina ;)

p.s

dobrze że miałam kupony , bo chyba bym się tu popłakała , co za nałóg tez mi się trafił hihihihi

Opublikowano

tylko po co bp utrudnia a strasza blokada konta na farmie za uzywanie bota

cos tu nie sie nie zgadza i wychodzi na to ze to usuwanie konta za uzywanie bota jest im zdecydowanie nie na reke

ciezkie to zycie trza robic miejsce na dysku zeby te nowe wersje bylo gdzie instalowac:)

Opublikowano

reasumując:

BP strzela samo w siebie, tracąc bociarzy traci również realne wpływy od reklamodawców...w końcu dostają realną kasę za filmiki z kina...

Nowicjusz
Opublikowano

No i co z tym botem bedzie czy nie ?? 8S

Zadając takie pytanie, to wynika, że nie rozumiesz powagi sytuacji. Bez sensu jest pisać i poprawiać program co godzinę. Wolę być bez bota nawet tydzień, aby się znalazło lepsze rozwiązanie.

Pytanie do admina lub moda. Czemu dajesz 5% upomnienia bez wyjaśnienia, czyżby nie miało to żadnego wyjaśnienia, lecz dla satysfakcji :D to wrzuć sobie 100% dla erekcji :P ... Piszę prawdę, a na tym forum łamie się prawa autorskie i to masz w ..... No to ładnie się prezentujecie.

Opublikowano

Oooo. Właśnie. Może zaczniemy być uczciwymi graczmi i zaczniemy czerpać przyjemność z grania jednym kontem beza boot'a. A wtedy z 46 milionów zarejesrtowanych graczy zrobi się nagle coś około ... może 15000 ???

A tak ogólnie , to co nowy evencik na Farmie lub jakaś zmiana to boot się sypie.

Nowicjusz
Opublikowano

Oooo. Właśnie. Może zaczniemy być uczciwymi graczmi i zaczniemy czerpać przyjemność z grania jednym kontem beza boot'a. A wtedy z 46 milionów zarejesrtowanych graczy zrobi się nagle coś około ... może 15000 ???

A tak ogólnie , to co nowy evencik na Farmie lub jakaś zmiana to boot się sypie.

Jaki evet a bot, było trzy miesiące ostatnie i chodziło spoko. To farmerama się sypie przy eventach. Przy okazji problem nie związany z eventem tylko, że produkujesz jajka :P a jak nie przywróćcie błąd we własnym tekście, bo to też prawa autorskie jak by nie patrzeć

Opublikowano

Jest taka opcja....może troszkę więcej, ale pewnie nie wiele....

To nie bot się sypie lecz BP wprowadza zmiany do których autor musi bota dostosować, a to nie jest wcale proste...

Gdyby przedstawiciele BP nic nie zmieniali to bot chodził by stabilnie przez wiele lat....

Opublikowano

Zadając takie pytanie, to wynika, że nie rozumiesz powagi sytuacji. Bez sensu jest pisać i poprawiać program co godzinę. Wolę być bez bota nawet tydzień, aby się znalazło lepsze rozwiązanie.

Też bym tak wolał ;d

Póki co bocik nie działa ale jestem dobrej myśli że będzie działał niebawem przez dłuższy okres czasu :)

Opublikowano

Podpowie mi ktoś jak zrobić by bot smigal na FantasyRama??

Link jest na stronie autora.

Na pierwszej stronie Klif podaje stronkę.

Opublikowano

Link jest na stronie autora.

Na pierwszej stronie Klif podaje stronkę.

japatka, klif podał stronkę ale z niej już nic się nie pobierze, projekt jest chwilowo zawieszony

Opublikowano

japatka, klif podał stronkę ale z niej już nic się nie pobierze, projekt jest chwilowo zawieszony

Ale do Fantasy jest i u mnie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...