Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Psycholss0 bardzo fajnie ze zachecasz ludzi wspominajac o nowym eq,mapie.

Zapomniales jednak wspomniec,ze ulepszacze do owego eq 235lv mozna nabyc tylko w is.Kolo 100 pln to koszt zrobienia 1 itema...

Niby mozna kupic w grze od graczy,ale nie oszukujmy sie...nikt tych ulepszaczy nie sprzedaje.

Nowa mapa?Oswiec nas wszystkich kilkoma ss z tej mapy....napewno nie tylko ja jestem ciekaw jak to wyglada.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam dla cb ga jedno ważną rade weś zrub itemki(na 70lv i 75lv) po jakies 10kk bo to niema sensu przy 70lv masz 60kk a na eq potrzebujesz 60kk jaki to ma sens??? weś ty mi to powiec

przy jakimś 100lv albo zapomoco is zdobendą takie małe lv stalki

Opublikowano

ja mam tylko pytanie czy są jakieś eventy,powiększony exp,Admini się zajmują chcę powrócić do tego serwera lecz boję się że serwer zostaje zaniedbany i admini nic na nim nie robią ?

Opublikowano

Ciezko sie nie zgodzic z TOPem

Zero aktualizacji(prosze nie pisz o bizu,co mozna zrobic tylko dzieki is)

Kultura administracji...(Pewnie na ts sobie zaraz zadadza pytanie:"co to jest kur#$ kultura?)

Juz mi tak nooby,idi#$% i dzieciaki na serwie nie przeszkadzaja.

Przeszkadza mi nuda...bezsensowne robienie eq na pvp...ty poswiecisz pare dni na miecz,a kumple ga dostaja takie fanty za free (Taaa z ox'a)

Opublikowano

Sciemniac mozesz,ale nowym co dopiero zaczynaja.

Nie ma opcji zrobienia bizu bez is....bo mapa na 250 jest zbugowana i nie mozesz ogarnac.

Co ja pisze...nie to ze nie mozesz,lepiej prezesowi napychaj kieszenie kasa z is,bo ci bardziej wciagnieci w gre moga bez problemu wydac 100zl na (1!) item.

No niestety musze sie zgodzic z tym ze wiele osob juz ma to bizu...no ale nic nie poradze ze nie dostaje zaproszen na ox'y ,eventy dla wybranych kolo polnocy,czy tam pozniej.

Nierozumiem jednego...patrzac na twoj profil tutaj,odnosze wrazenie ze znasz sie na rzeczy o wiele lepiej niz 95% tego forum.

Dlaczego sciagacie ten serwer na dno?Nie widzisz ilu graczy wam juz ucieklo?

Nie bierzcie przykladu z AvalonV2.

Mieli graczy w dupie,zaczeli z ponad 1k graczy,teraz niewiem czy 100 wchodzi.

@Ed:

Chcialbym,pewnie jak wiekszosc graczy DW dowiedziec sie jakim ch#$ na waszej stronie forum zalagl sie kon trojanski?

Pod pretekstem zainstalowania brakujacej wtyczki mozna sciagnac trojana....o co kaman?

Opublikowano

zgadzam sie z graczem sponsor 111 , mam tam 2 postacie z 250 lv i eq na 235 nie da sie zrobic normalnie tylko z is , a czekac na ewent 2 tygodnie - prosze cie , co do waszego temu to na wulgi swoich pupili * na innych graczy 0 reakcji , serwer fajny dopuki nie spotkasz gracza z eq na 235 (bizuteria) , w 4 osby nie dalismy takiemu rady , NIE POLECAM nq

Opublikowano

CheaTOver

1.Ciezko z kasa,jesli myslisz o zrobieniu bizu na 235...na ulepszenie jakiegos bizu potrzeba 80 brylek (1 item)

2.Eq do 180 robisz bez problemu.Eq na 235 nie do zrobienia bez is (ewentualnie zuo,ox dla ludzi ze znajomosciami,bo na normalnym ox dostaniesz 10 chi,albo p.mino)

3.Tylko drop.

4.Nie,ale nie ma smieciowych (1,2,3,4,5,6,7,8,9).

Wogole to radze poczekac z gra na serwie,puki nie wrzuca nowej mapy.

250 wbijesz w 2,3 dni max i bedziesz sie nudzil,jak wszyscy.

LoL? Dzieki is bizu ? Bardzo duzo ludzi zrobilo juz to bizu ale trzeba umiec grac , na ts'a nigdy nie wchodze , to nie jest serwer typowy pod expa -,-

Usama Su kocken dalej czekamy,na moment w ktorym oswiecisz nas gdzie niby leca te ulepki...nie kompromituj sie piszac,ze na mapie 250(nie dzialajacej),czy na ox,zuo dla "przyjaciol"

Opublikowano

Serwer w porządku. Nie wiem na jak długi czas mnie zainteresuje ale na tę chwile polecam.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

O widze szczepan usunal moj post...No prosze Cie,posuniecie godne gimnazjalisty.Nie masz jaj.

@Ed:

Za co dostalem bana na forum DW? Jaki spam?Prosze o dowody.

Chyba ze poprostu gniewasz sie,o to jak oceniam twoja prace na serwerze...

Taki banik za (niewiem jaki....) spam,zeby mnie uciszyc?

Opublikowano

@up co ty pierdolisz wkuriwasz mnie patcha na szybko robilem przez 1 dzien

i nie dolega nie usuwam postow bo nie moge gimbusie 2k12

@sponsordebil hmm a czy jest w autopatcherze? LoL widze masz ladna znajomosc z takimi rzeczami .

Opublikowano

Ja tam grałem kiedyś miesiąc, tylko że praktycznie same weekendy + kilka h w tyg. (mało) po miesiącu miałem 250 i eq już ładne(dobre bony itp, ale eq nie na max lvl) ale żeby podropić ulepszacze na itemy na 250 lvl trzeba trochę czasu, chyba po 2/3 miesiącach miałem juz full eq na 250. Dodam że ja to robiłem z ekipą czyli miałem z kim na różne dt nie dt chodzić.

PS: Piszę jeszcze raz że stosunkowo mało grałem taki efekt można osiągnać duzo szybciej, sądzę że teraz do msc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poprawki które zostały wprowadzone podczas dzisiejszej przerwy:

- Zmienianie Tańca z Nr 5 Na Taniec Gangam Style

- Każdy itemek już na cyfrę jaki to +

- Gdy wchodzimy do gry mamy zmodyfikowany tekst

- Kordy pod mapką

Obniżenie zużycia ram.

Download:

http://www.multiupload.nl/MUC1R5OWA9

Na początku ściągnijcie wcześniejszego Patcha

[b]http://www.multiupload.nl/H6Y3XE5HVU[/b][/center]

[center]
[center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...