Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co ty kłamniesz nie wiem jak zdobędziesz czarne perły tęczowe i odłamki chyba na mapie od 250 lvl której noobski GA nie dodał Nie Grajcie na tym serwie grają tam same noobki a wszyscy GM mają tam na was wyjebane.

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

haha ale z ciebie noob ten serw jest ch.ujowy jak nie kupimy rzeczy z item shopu to do niczego nie dojdziemy no chyba że mamy kolegów GM bo oni dla swoich kolegów eventy robią nie polecam nikomu

Opublikowano

haha ale z ciebie noob ten serw jest ch.ujowy jak nie kupimy rzeczy z item shopu to do niczego nie dojdziemy no chyba że mamy kolegów GM bo oni dla swoich kolegów eventy robią nie polecam nikomu

Urojenia masz chyba jakieś . Żadnych eventow dla przyjaciół nie ma oO. Jakoś znam dużo osób co doszli tylko trzeba umieć grać panie sponsor cos tam

Opublikowano

Szkoda ze tu wiele osob robia wszystko aby ci okrasc konto. Zakladaja identyczne strony internetowe o tyle ze pomiedzy znajdzie sie inna literka. Trzeba tam poprostu uwazac i nie wierzyc graczom.

VHN1cmF5YV9fX2V1bmVfX18yMzlfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fbm9uZV9fX0ZGNjE2MV9fX3NvbG8=.png

Daj Plusika ;D

Opublikowano

o eventy ox robione w noce jak weszliśmy z ekipom to ktoś ze środka pisał z GM jak nas zobaczył to zakończył szybko , było o tym pisane na forum ale ktoś usunął

Opublikowano

Wie ktos z czego sie robi epickie kolce i naszyjnik ?

Bo na przezce nic nie jest pokazane a 50 stron nie chce mi sie przegladac zeby znalesc cokolwieek..

Opublikowano

Wie ktos z czego sie robi epickie kolce i naszyjnik ?

Bo na przezce nic nie jest pokazane a 50 stron nie chce mi sie przegladac zeby znalesc cokolwieek..

Z łez (54 lvl )

Opublikowano

Z łez (54 lvl )

Wlasnie jak chce zrobic kolce lub neck to nie moge..

Buty bransa helm zbroja tarcza idzie a neck i kolce nie..

Juz wiem u Seon-Pyeong trzeba.

Opublikowano

Poprawki które zostały wprowadzone podczas dzisiejszej przerwy:

- Dodane Loga Gildii aby działało trzeba usunąć zwartość folderu mark

-Dodany LvL w szepcie

Download:

http://www.speedyshare.com/rsa4u/pack.rar

Instrukcja wszystko co jest w paczce umiesz w folderze PACK następnie wejdź do folderu mark i usuń całą zawartość

Opublikowano

Usama Su kocken

Wracam po tygodniowym nieslusznym banie za niby grozby na pw.Kolega pewnie dostanie tylko ostrzezenie,ale to dobrze...

nastepny ban "za darmo,po kolezensku" bedzie skutkowal utrata moda,wiec moge pisac otwarcie i posty nie beda znikac.

Skomponuje cos mega wieczorem (jesli nie wyjde ze znajomymi).

Co do serwera świetny,tylko admini...szkoda slow.Zero zainteresowania graczami,chamstwo,amatorstwo...

Bylle do wieczora,albo jutra.

Pzdr

Opublikowano

@up Szczeniaku pier******

Wiec zaczynam cie denerwowac...mozna to w latwy sposob zakonczyc.Chce tylko dokladne info na temat update mapy z ulepszaczami na bizu.

Kiedy,jakie moby beda i jakie bony na nie zadzialaja.

Jesli masz zamiar sciemniac,ze jutro,pojutrze,to lepiej nie odpisuj nic.Jesli nie macie zamiaru wprowadzac mapy,to napisz odrazu.Nie lubie tych waszych sciem dla dzieciakow,ze pare dni i wszystko bedzie cacy.

To moja oferta.

Ty dajesz mi info,ja daje ci spokoj.

beka szkoda slow

Opublikowano

Usama Su kocken

Wracam po tygodniowym nieslusznym banie za niby grozby na pw.Kolega pewnie dostanie tylko ostrzezenie,ale to dobrze...

nastepny ban "za darmo,po kolezensku" bedzie skutkowal utrata moda,wiec moge pisac otwarcie i posty nie beda znikac.

Skomponuje cos mega wieczorem (jesli nie wyjde ze znajomymi).

Co do serwera świetny,tylko admini...szkoda slow.Zero zainteresowania graczami,chamstwo,amatorstwo...

Bylle do wieczora,albo jutra.

Pzdr

Sklej torbę.

Serwer spoko, zapraszam do gry. W końcu wzięli się za bugi. Posiadamy również serwer CS 1.6, na który serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam, Fiedoś.

Nick na serwie; szwingel.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Siemano z góry chcę się spytać o Bugi Na Tym serwerze.Nonstop Widzę 180 Levele. Na serwerze .a na zombie jest masakra. expić . ! .

borkosix.png
Opublikowano

Podczas wejścia na Arene OX apelujemy o:

-Wyłączenie Czatu.

-Wyłączenie Pokazywania Nazw.

-Nie spamowania i tworzenia sklepów.

-Odwołanie Konia / Bojowca / Militara.

Jak uniknąć lagów?

Wciskamy Esc ---> Opcje Gry - Nazwy ograniczone / Linia czatu - Ukryj

Event być może będzie podzielony na królestwa, z powodu dużej ilości graczy.

Nagrody:

Nagrody bedą rozdawane gdy na ox'ie pozostanie do 20 graczy

Przebieg?

Event odbędzie się 08-12-2012 o godz 22:00

Odbędą się dwie tury eventu

Wszystkich Serdecznie Zapraszamy do Wzięcia Udziału w Evencie!!!

Pozdrawiam

Team DivineWorld

Opublikowano

to nie bzdury team się nie interesuje a ox to dno pytania banalnie proste i ciągle te same nie mówiąc o tym że nikt tego nie ogarnia słyszałem tez o tym że niektórzy gracze mają itemki z navicata kompletne dno nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...