Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faqir broni bo jest modem na forum a wspomnę tylko o itemach z navicata to ban od razu i nie robię sobie konto nie jestem takim noobem jak tym jak bym chciał zmienić bony to bym pobrał kamer moda

i kto tu zakłada nowe konta może noob szczepan

oto jego gameplay nie zna nawet swojego własnego serwera poczytajcie komentarze pod filmikiem cała prawda

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Faqir broni bo jest modem na forum a wspomnę tylko o itemach z navicata to ban od razu i nie robię sobie konto nie jestem takim noobem jak tym jak bym chciał zmienić bony to bym pobrał kamer moda

i kto tu zakłada nowe konta może noob szczepan

oto jego gameplay nie zna nawet swojego własnego serwera poczytajcie komentarze pod filmikiem cała prawda

Przestań bezpodstawnie wyzywać. Za krótki jesteś.

Zna serwer bardzo dobrze i założę się , że x11343444553234 ( szabanilion ) wie lepiej co i jak od tych hejterów co nigdy na oczy serwa nie widzieli.

Opublikowano

Konkurs

Witam was jako że na serwie nic się zbytnio nie dzieję więc postanowiłem zrobić mały konkursik.

Konkurs będzie polegał na zrobieniu krótkiego wiersza minimalnie 6 linijek lecz tutaj jest haczyk

wiersz musi mieć takie oto słowa "DivineWorld" , "Metin2" , "Expienie" , "Dzikie Psy" . Można odmieniać.

Teraz najlepsze aby wziąć udział w konkursie trzeba pod filmikiem [ link na dole] w komenatrzu wpisać "Biorę udział: Nick" .

Nagrody:

- 1 Miejsce: 150 Odłamków Diabla

- 2 Miejsce: 100 Odłamków Diabła

- 3 Miejsce 50 Odłamków Diabła

Link:

Opublikowano

Grałem kiedyś, lecz serwer szybko się nudzi jak dla mnie.

Lecz każdy ma swój gust, nie będę krytykował.

Nie podobają mi się np. te bronie na 75 i stalki u handlarza,

albo też itemy dla biologa..

Stalek i broni i tak nikt nie kupuje , bo łatwo je dropnąc , albo ktoś sprzedaje za 100kk , albo leżą na ziemi po otwieraniu szkat ..

Opublikowano

Serwer zaje... ale juz mi sie znudził :c

Posiadam zajebiste eq tj. prawie cale eq lodowe <ekwipunek 1x tj 45 miejsc> z 5 zabójcow, bronie 235, krewki, zbroje 220 itp itd. Chetnie bym sie tego pozbyl za EQ na Pl, ew cos na tav**.eu Jbc pw C:

Opublikowano

Troche mnie irytuje, że np. Szczepan dodaje łatke na lv przy chatcie, a następnego dnia gosciu dostaje za to bana za kamera...

dobrym przykładem jest również to, że dał do wygrania czy coś zbroje GM'a a potem zabierał je komuś kto to np. kupił za 500 p.mino.

Plusy są takie, że teraz coś się przynajmniej dzieje dodawane są łatki, nowe biżu itd.

Pozdrawiam, Zandi.

Opublikowano

Na szczególną pochwałę zasługuje Szczepan.

On wkłada w ten serwer wiele serca, pracy.

Jego duży wkład odbija się na tym że gra dużo osób.

Powodzenia.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

UP

Jakiej pracy?Jaki wkład?

Szczepan

Lohohoho i że ja niby mam dostęp do serwera piszcie do autora tematu lub autora tematu prezentacji GladoRa oO , bo rozśmieszyłeś mnie i to bardzo.

@edit jeszcze napiszcie że ja jestem bogatym człowiekiem bo mam Admina na Divine rlz.

W ogóle nie na temat piszesz...pisałem gdzieś że to ty sprzedajesz,czy rozdajesz navi?

Bogaty bo masz admina?Prosze Cię...

Odpisujesz (bzdurnymi) paroma słowami,bo nie masz nic ciekawego do napisania...albo po prostu jesteś idi#$%

pzdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze już każdy lata z 250lvl serwer już nie ma sensu dla mnie Osama czy Usama jak ci tam Binladenie jesteś moderatorem na mpc forum i usuwasz posty to ci się nie podobają i najchętniej byś przykleił ten temat a serwer jest okropny okropny grałem 2 dni i mam 250lvl czy to jest gra ?

Osama Binladerze weź usuwaj ten serwer bo tylko marnujesz pojemność i maszyne

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Na serwerze już każdy lata z 250lvl serwer już nie ma sensu dla mnie Osama czy Usama jak ci tam Binladenie jesteś moderatorem na mpc forum i usuwasz posty to ci się nie podobają i najchętniej byś przykleił ten temat a serwer jest okropny okropny grałem 2 dni i mam 250lvl czy to jest gra ?

Osama Binladerze weź usuwaj ten serwer bo tylko marnujesz pojemność i maszyne

co ty człowieku wypisujesz dwa dni i 250 lvl i pewnie full perefekt eq masz na 235+lvl

Wejscie zbanujcie tego oszusta bo kłamie i spamuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...