Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up to nie jest ten sam ale sie znaja

Jest ten sam;)

Na c*uj okłamujesz ludzi?

Serwer napski. Nie polecam już na nim grac.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Jest ten sam;)

Na c*uj okłamujesz ludzi?

Serwer napski. Nie polecam już na nim grac.

Skoro mam gm to chyba wiem co i jak? Nie chcesz nie graj i dalej idz prosic kazdego o EQ

@up wejdz na forum serwera dzial poradniki

Opublikowano

Skoro mam gm to chyba wiem co i jak? Nie chcesz nie graj i dalej idz prosic kazdego o EQ

@up wejdz na forum serwera dzial poradniki

Stara krzywa gadka niby sie znaja,pompa z ludzika:)

Admin Divine to ten sam napek co z Gladora.

Opublikowano

Serwer fajny,ale nie ma po co wchodzic.. Moze i GA Szczepan wzial sie troszke za ochrone serwera, ale to i tak nie daje duzo..

Poza tym zanim wbije ktos nowy 250lvl i chociazby zrobi eq wojenne to minie troche czasu,a zeby wygrac pvp trzeba miec teraz eq klasowe, gdzie na kazdy item ida(przy grze 2h dziennie)moze 3 tygodnie,a wiec trzeba zrobic bron,zbroje,naszyjnik,buty,kolczyki. Powodzenia >.<

Opublikowano

Ktoś zacytował iż by było dobrze ze wystartował by server divineworlds3.Skoro juz o tym mowa to by było dobrze.Graczy by było naprawde duzo iz jest zainteresowanie Gladorem jak i DivineWorlds2.

Opublikowano

I po co to piszesz ? jestem przekonany że każda osoba która grała na tym serwerze o tym wie, przecież nawet jak wchodzisz na główną stronę to masz do wyboru , Divine lub Gladora.

Opublikowano

Nie polecam serwera poniewaz licznik online graczy , jest podkrecony , pisze ze grasz 800 a wm 1 jinno ch1 jest ledwo 120osob , gra na serwie 300-400 lepiej zapraszam na glador to samo tylko kd +9 , wiecje dungeonow i ponad tysiac ludzi , i jest jest eq navi na tym serwie nie ma zadne duengonu procz ww nie polecam

Opublikowano

@up Prawda ze nie kazdy siedzi w m1 ale,ze duzo innych map ??? Mapa od 250lv(w DT) dalej nie dziala.Na 250lv nie ma co robic po za staniem i biciem sie w m1

BlackHawkGT

Mój Nick wszędzie i zawsze :p

Opublikowano

Fajny serwer, polecam wszystkim serdecznie.

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...