Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A JUŻ MYŚLAŁEM ZE GORZEJ ZBUGOWANEGO SERWERA OD GLADORMT2 NIE ZNAJDE

A JEDNAK ZNALAZLEM DRUGI SERWER TEAM-U GLADOR-A HEHE DIVNE WORLD

SERWER ZROBIONY TYLKO I WYLACZNE DLA KLAS TAKICH JAK WOJ,WP-EK CZY NINJE

DLACZEGO? ZBYT DUZO ABS NA MAGIE-ROSSY NA MAGIE-MOZLIWOSC WKLEPANIA 2X NA MAGIE DO ZBROJI CO DAJE LACZNIE OKOLO 85%+ ROSSA 20% CO DAJE ABS NA MAGIE 105% ;[

MAM SURE 250 FULL INT,FULL LUDZIE,FULL KRYT,UM 54% !!! I BIJE W TAKIEGO "ABSIARZA" NP. 150Lw+ PO 7K ZE SFERY . W DADATKU NIE DZIALA FORUM SERWERA NIE WIADOMO CO Z CZEGO ZROBIC (ulepszacze) .... NIE POLECAM GRY NA SERWIE JEZELI GRASZ Bm,Szamanami.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie Pro100ST ma już kompa i robi coś ;p

i jeszcze raz ;p chce ktoś kupić eq 180/250lvl i konto sura bm 250lvl? PW ;P

Opublikowano

A JUŻ MYŚLAŁEM ZE GORZEJ ZBUGOWANEGO SERWERA OD GLADORMT2 NIE ZNAJDE

A JEDNAK ZNALAZLEM DRUGI SERWER TEAM-U GLADOR-A HEHE DIVNE WORLD

SERWER ZROBIONY TYLKO I WYLACZNE DLA KLAS TAKICH JAK WOJ,WP-EK CZY NINJE

DLACZEGO? ZBYT DUZO ABS NA MAGIE-ROSSY NA MAGIE-MOZLIWOSC WKLEPANIA 2X NA MAGIE DO ZBROJI CO DAJE LACZNIE OKOLO 85%+ ROSSA 20% CO DAJE ABS NA MAGIE 105% ;[

MAM SURE 250 FULL INT,FULL LUDZIE,FULL KRYT,UM 54% !!! I BIJE W TAKIEGO "ABSIARZA" NP. 150Lw+ PO 7K ZE SFERY . W DADATKU NIE DZIALA FORUM SERWERA NIE WIADOMO CO Z CZEGO ZROBIC (ulepszacze) .... NIE POLECAM GRY NA SERWIE JEZELI GRASZ Bm,Szamanami.

Taka jest prawda o smieciotatych serverach

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi zrobić launcher? Tzn. Ikonka gry (ew. patchera bo moze mi spatchować te pliczki, rooty...)

Bardzo proszę. Dam lajki.

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powie ktoś czemu mnie buguje jak sie tepam na mapke +180 ? Mam klienta i wgl... Ale nie mam jak spatchować mógłby ktoś dać pliki odpowiedzialne za mapki albo coś ? OCZYWIŚCIE DAM LAJKI ZA POMOC !

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Mam na sprzedarz woja 180 eq zajebiste ze tak powiem sceenki moge wysłac pw lub wsadzic na jakas stronke cena do uzgodnienia pisac PRIV

Umiesz liczyć? Licz na siebie,twoje szczęście innych jebie!

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Opublikowano

LaVejt święta prawda, 90% ludzi na serwie to gimbaza, albo jeszcze młodsi + ksucie, obrażanie itd.

Nie polecam i szybko się nudzi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gralem przez dluzszy czas (cos okolo 1 miesiaca ) mialem 200 lvl i cale eq na 180 podpasowane pod bm-a kladlem kazdego oprocz 250 lvl. Ale po pewnym czasie zorientowalem sie ze to jest monotonne nic nowego nie robisz tylko jak juz wbijesz ten 180 lvl to pozostaje stac w miescie. Server jest naprawde swietny ale na krotka mete ;/ Jesli ktos lubi siedziec w miesie robiac pvp to serdecznie polecam. Lecz jesli ktos woli poexpic, podropic, i sie troszke pomeczyc to moja propozycja to wbic na ten serv : Draenor2 naprawde swietny serv poziomowo przyblizony do pl-a tylko ze jakies 50% latwiejszy co nie zmienia faktu ze zeby wbic tam skille P trzeba sie nameczyc a zeby wbic 90 lvl i miec naprawde dobre eq trzeba poswiecic bardzo duzo czasu ;d Pozdrawiam i zapraszam ; )

58833847.jpg88470182.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...