Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o pw od głównego administratora,bo z ludźmi z teamu nie idzie się dogadać.

Serwer polecam.

Zalozyciel tematu lecz watpie czy ci odp bo nikt nie bedzie z toba negocjowal o przelewie bankowym masz SMS i to wystarczy .

@sponsor drogi kolego exmoderator jest to ranga na ktora ktos zasluzyl pracowal przez kilka miechow i zrezygnowal z rangi wiec nie trafiles a pajacem mozesz nazwac siebie .

Opublikowano

@UP

Ja przestałem grać jak ten pierwszy GM odszedł bo potem to syf się zrobił a ten nowy to gówno nie GM !

Pisze mu o moim problemie to mi odpisuje "Masz problem" "Hehe" "lol"

Co to ma być za team?

Opublikowano

Proponuję zrobienie restartu serwera, z racji iż dużo metinów na mapie 124lv są w takich miejscach, gdzie się do nich dostać nie idzie...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mam tam postać 180 lvl, grałem kiedyś i serwer bardzo polecam. Właśnie mam zamiar grać znowu tą samą postacią. Jeden z moich ulubionych serwerów jaki powstał. Choć wymagane jest za dużo ulepszaczy ;/. Bynajmniej tak było gdy zaczynałem tam grać. Teraz może się to zmieniło. Ostatnio grałem tam... ponad rok temu także nie wiem ile się zmieniło ;D, ale serwer polecam !

Wiecho

^^

Reggae ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...