Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Divine World, Glador S1 i Glador S2 są taki z botnetu. To tłumaczy dlaczego servey off.

OWSLA-530x200.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie resetu, nikt z teamu tak nie zapowiedział

Serwera nie polecam ze względu na Szczepana, który w ogóle nie wie jak powinien ten serwer prowadzić.

Pewnie zjedzie mnie tu ale ostrzegam Was, że ten nowy GM odwala taką manianę że szkoda gadać, Szczepan udaje że nie widzi

zgadzam się z tobą ten szczepan to jakaś popierduła jest nikt go nie lubi i wielu graczy odeszło z jego powodu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zgadzam się z tobą ten szczepan to jakaś popierduła jest nikt go nie lubi i wielu graczy odeszło z jego powodu

Powiem Ci, że gdyby Dark dał serwer komuś porządnemu, który ma szacunek do graczy i potrafi po polsku pisać to ten serwer by cisnął dziennie po 1k+ dziennie bo jest na prawdę dobry. Odchodzą przez niego ludzie bo zamiast odpisać normalnie "nie ma za to bana" to odpisuje "na chuj zgłaszasz go baranie czytaj regulamin"

Czy to jest postawa najwyższej instancji serwera? Chyba tylko jakiegoś szczeniackiego moderatora czy innego ścierwa

Opublikowano

1361484105-U330251.png

Konkurs OX będzie organizowany w piatek

W dniu: 22.03.2013r

Godziny konkursu 20:00

Spowodowane jest to tym, że chcemy by każdy miał okazję wziąć udział w evencie

Na OX wchodzimy za pomocą NPC Uriela

150px-Uriel.jpg

Nagrody:

Nagrody beda przyznawane co kilka pytan lecz glowna nagroda

jest Lizak smile.png

Opublikowano

Spytam raz jeszcze,bo widze osoby wiedza ile ludzi online,ale czy ww naprawione to nikt nie napisze....

WW dziala?Drop ulepszaczy na bizu 235lv wprowadzony? i wogole ...przez 6 miechow ucieklo wam blisko 1k osob? hahaha xD

Brawo usama

Opublikowano

Ile tu dziennie osób gra?

580 Graczy Online

82792 Założonych Kont

169885 Założonych Postaci

8752 Założonych Gildii

2154332 Odwiedzin

Te dane same mówią za siebie ;D

torrex.png
Opublikowano

Spytam raz jeszcze,bo widze osoby wiedza ile ludzi online,ale czy ww naprawione to nikt nie napisze....

WW dziala?Drop ulepszaczy na bizu 235lv wprowadzony? i wogole ...przez 6 miechow ucieklo wam blisko 1k osob? hahaha xD

Brawo usama

WW ma zostać usunięte, a drop ulepszaczy masz na mapie od 230lv na Lordach.

Nie wiem skąd masz te informacje, że Nam uciekło 1k graczy, ale to jest nie prawda. :)

Na serwerze gra w dni od poniedziałku do piątku około 650 graczy, a w weekendy 900.

Opublikowano

Czy ja wiem nie wiem co macie do dropu kasy. Ja na 55lvl mam ok 500kk .

o

WW ma zostać usunięte, a drop ulepszaczy masz na mapie od 230lv na Lordach.

Nie wiem skąd masz te informacje, że Nam uciekło 1k graczy, ale to jest nie prawda. :)

Na serwerze gra w dni od poniedziałku do piątku około 650 graczy, a w weekendy 900.

sporo

a kiedy ma sie odbyc reset ?

Ja nie mam pojęcia

Jesteś tego pewien ?

ZAPRASZAM NA SERWER !!!

działa jeszcze?

500 Ok dochodzi o 1000 ;0

Obecnie 479 Graczy Online

łał

Serwer jest dla mnie beznadziejny. Nie zagram.

uuuu

czemu s erver OFF ?

tak wyszło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...