Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To chyba nie są nowe mapy tylko AV z innymi potworami

Są również nowe mapy, ale w tym wypadku zostały podmienione moby. :)

Opublikowano

Ile tu dziennie osób gra?

Jak grałem bodajże Rok temu , czy tam troszkę wcześniej to grało z 2k ludzi, teraz gra troszkę mniej dochodzi do 1k graczy, więc bardzo dużo jak na taki stary serwer, Serwer naprawdę polecam.

xD 

Opublikowano

Serwer Fajny , lecz nurtuje mnie ta administracja...

Skradziono mi postacie 5. aż okradziono do 0 ... Nikt nic nie znał. Napisałem Do Adminów żeby ogarneli Baze..

Dostałem Bana na 5 kont : / po chwili . ahaha .

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

Opublikowano

xxx

Zagram :D

moja-sygn_rxassap.jpg
20 postów [v]100 postów [x]
40 postów [v]130 postów [x]
50 postów [v]160 postów [x]

70 postów [x]200 postów [x]

Opublikowano

Server fajny ,tylko mało graczy.

Będą jeszcze jakieś Nowości / UpToDate ?

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Server fajny ,tylko mało graczy.

Będą jeszcze jakieś Nowości / UpToDate ?

Teraz raczej nie :) Jak był Szczepan to chociaż były jakieś tam małe patch z nowym wyglądem czy czymś teraz raczej nie bd nowości , za to Dark robi co tydzień zou :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A od czasu prezentacji nie zostało nic nowego dodane żadne nowe zbroje i bronie : ? :)

na prezentacji jest to co było na początku serwera czyli troche czasu temu, na ss pokazane są bronie do 235 lvla, zbroje do 220, i kolczyki na 180, teraz mamy ekwipunek do 250 z biżuterią włącznie, fakt faktem przydała by się nowa prezentacja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...