Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest Patcher serwera ?

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Ja mam mały problem.

Chciałem se zrobić buffke ale nie mam jak bo nie działa strona.

Czy macie jakieś inne sposoby by się zarejestrować?

Opublikowano

Skrypt im się zjebał i teraz naprawiają

haha zjebał? włamali im sie na serwa i i proboja go odzyskac i wstawiaja zabezpieczenia !
Opublikowano

Trwają ataki ddos z botnetu.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Moim zdaniem gdyby administacja byłaby bardziej milsza, bardziej rozmowna była by lepsza atmosfera na serwerze, chodzi mi o to żeby gm'wie wchodzili na serwer rozmawiali z graczami... myślę że to by zwiększyło liczbę graczy, bo serwer nie jest kiepski.

Gram na nim więc jak najbardziej polecam, tylko teraz trzeba czekać aż uporają się z tymi atakami...

Piona !

Opublikowano

W dniu 2012-07-30 o godzinie 22.00 odbędzie się Event ZUO, tak jak zwykle na Pustyni Yongbi.

Event standardowo:

Lvl'e powyżej 180 - CH1

Dodatkowo dodamy wam 150% expa na 24H !

Team DivineWorld

Opublikowano

Wiadomość z forum od Szczepana:

Witam

Jak już za pewne każdy wie trwają ataki na nasz serwer od kilku dni.

Zamówiłem firewall u firmy ovh lecz jego instalacja według firmy ovh ma trwać kilka dni i nie można w żaden sposób tego procesu przyśpieszyć.Jeżeli i te urządzenie nie obroni nas przed atakami przesiądziemy się na dużo lepszą maszyne (jedną z lepszych w ofercie OVH).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drugi GladoR haha Nie zagram, ponieważ nie chce żeby mnie znowu okradziono na którymś z tych 2 serverów. Na GladoR zniklo mi all eq na 210 lvl . Nie zagram

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tym eq znikającym ale możliwe...

A co do serwera to myśle że jest on jednym z lepszych serwerów. Każdy patrzy na serwer gdzie gra po +1k ludzi.

Grajcie też tam gdzie jest mniej osób. Ja ten serwer jak najbardziej polecam. Niech prezka nie znika z publikacji ;d

Piona !

Opublikowano

@up co ty pierdolisz .. mniejsze koszty.. ale jakei lagi..

Dajcie jakiegos launchera. bo mam root z stronki to klawiatura mi nie dziala.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

serwer stary wiele bugów oraz się szybko nudzi gdyż wbijesz ten 250lvl full eq(którego jest mało) i only PVP gdzie wszyscy(oprócz BM) w starciu w BM nie mają nic od gadania

serwer stary wiele bugów oraz się szybko nudzi gdyż wbijesz ten 250lvl full eq(którego jest mało) i only PVP gdzie wszyscy(oprócz BM) w starciu w BM nie mają nic od gadania

DR5ChPt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie, mianowicie postawilem sklep i ku mojemu zdziwieniu sellnalem wszystkie itemy, teraz mam ponad 2kk i buga, nie moge nic kupic, sprzedac nie wiecie jak to odblokowac tak zeby pieniadze nie przepadly ?<mam z 6kk>

Opublikowano

dobry starczy klasyczny serwer... lecz juz nie ma tej atmosfery co dawniej, masowe woojny , ustawki w oazie.. etc.... teraz baanda matołów tam gra... a administracja wali kupom !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...