Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o ile nic się nie zmieniło to wystarczy parę wypadów na mumie i masz proo eq jeśli chodzi o ulepszacze,problem będzie tylko z sekretami chi bo dość słabo dropia.Smok nie jest najgorszy jak umiesz prowadzić szamana da się kosić nim.

Opublikowano

W obecnej chwili mam 192 lv ? Cos takiego, jestem na cioci laptopie i nie mam jak sprawdzic. Gdzie teraz expic ??

Załatw sobie pierścionek expa na 2h i śmigaj spokojnie w krypcie MAPKA OD 180lvl.Nigdzie indziej nie wyexpisz.Chyba ze powstał jakiś nowy bug ze w m1 się expi ;p

Opublikowano
Opublikowano

kupie jakies fajny mieczyk dla woja +47 sr +20luda daje po 32 beran setou albo minotaura +dorzuce luk Um 21 za jakis fajny ;d mieczyk ;dd

Opublikowano

Nie no serwek jest Super lepszy niż PandoraMT2 serdecznie polecam i zapraszam na serwer =)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@jakuzo98

Po co takie glupoty pieprzysz, to są dwa podobne serwery..

Po co się wypowiadasz na temat o którym nie masz zupełnie pojęcia?? Glador jest serwerem Pro100st i każdy kto ma chodź trochę oleju w głowie o tym wie.

Opublikowano

co do divine to powiem tak... niby tyle nowosci a okazuje sie ze jest banalny jak budowa cepa zeby zrobic np glupi naszyjnik trzeba sie wybrac 8 razy na dt zalosne a co dopiero zrobic cale eq trzeba byc ze 100 razy na dt hadcore moim zdaniem... na najlepszy mieczyk trzeba isc na dt 35 razy po glupia pieczatke chore! wbilem 225 lvl i meega nuuda!

JurexGCW

Opublikowano

co do divine to powiem tak... niby tyle nowosci a okazuje sie ze jest banalny jak budowa cepa zeby zrobic np glupi naszyjnik trzeba sie wybrac 8 razy na dt zalosne a co dopiero zrobic cale eq trzeba byc ze 100 razy na dt hadcore moim zdaniem... na najlepszy mieczyk trzeba isc na dt 35 razy po glupia pieczatke chore! wbilem 225 lvl i meega nuuda!

Nie zgodzę się z tym. Wystraczy pójść na pole śmierci i podropić troche flag... ja z 1 wyjścia na pole wydropiłem 5 flag ducha= 50 pieczęci berana, a więc można, nie musisz chodzić 100x na dt żeby naszyjnik zrobić ;d

Opublikowano

No fajny serwek ale też krótki mam już 250 lvl woj i kończę grę bo mi się nudzi już ale bardzo serdecznie polecam ten Serwer pozdro

Lord Darkus =)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...