Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale po co nam tu jakąś bete dajesz,a człowiek wchodzi na server i syf.Nie zebym mial do cb jakies wonty ale po co mi tu beta?

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ale po co nam tu jakąś bete dajesz,a człowiek wchodzi na server i syf.Nie zebym mial do cb jakies wonty ale po co mi tu beta?

yyy.. to nie są beta testy...

Opublikowano

Powie mi ktoś czy się bije szybko lvl?

Kupujesz PD albo dropisz i jedziesz z koksem,masz 124 lecisz na mapę 124 expisz do 180 potem na mapę gdzie wymagany próg levelowy wynosi 180 i tak skaczesz po mapach :] ja jak wbijałem 250 to z 10 osób miało dopiero max lvl.

Opublikowano

Kupujesz PD albo dropisz i jedziesz z koksem,masz 124 lecisz na mapę 124 expisz do 180 potem na mapę gdzie wymagany próg levelowy wynosi 180 i tak skaczesz po mapach :] ja jak wbijałem 250 to z 10 osób miało dopiero max lvl.

Haha, tak? na początku nie było mapy od 230, to ciekawe jak wbiłeś ten 250. Jak były pierwsze 250tki, to był bug bo w ' v1 ' krypty były (nadal są) mooby które dawały ogromną ilość expa, bug usuneli ale expa ludziom nie cofneli, woleli dodać nową mapę i jesio bardziej pobugować serwer.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Haha, płaczków? kochany... nie wiesz kim jestem, więc nie gadaj głupot, na tym serwerze mam 7x 250, i to bez expienia w ' v1 ' krypty, bo za tamtych czasów jeszcze nie gralem. Serwer jest dobry, ale do czasu, po wbiciu 250 i zrobieniu eq nie ma nic innego prócz ubijania noobków pod DT, ale to też się nudzi po czasie.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Nie interesuje mnie kompletnie kim jesteś,zapewne statystom,cala topka może być twoich kont nie interesuje mnie to,jak tu zaczynałeś ja dawno sprzedałem konto,a jeśli nadal masz jakieś niestworzone problemy zapraszam na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...