Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

s2 to najgorszy banal jaki powstal on jest taki sam jak reszta banalnych serwerow 4fun nie ma co robic caly czas off caly czas jakie bugi bronie zbugowane itd itd itd na s1 nie ma takich problemow i zapraszam na s1 shinso malo ludzi gra s2 to balal !!!

58748246671364806096.png

Opublikowano

o co chodzi? pobralem clienta tego najnowszego ze strony, i jak odpalam patchera to wywala error

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację 

wtf?

Opublikowano

poda ktos bezposredni link do stronki?bo tamta mi caly dzien nie dziala...

edit OK mam juz stronke ale dziala mi tylko strona glowna i zgloszenia i ranking ale juz forum wgl nie wczytuje..za kazdym razem jest PRZEKROCZONO LIMIT CZASU POLACZENIA dodam ze 1 raz tak mam zawsze mi dzialalo..

Opublikowano

Dobra, pobrałem sobie clienta s2, ale pisze mi przy DivineWorld s1 - Wyłączone. Do kiedy tak będzie ?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Daj spokój człowieku. Jestem "BARDZO" zadowolony. Jeżeli ktoś nie zrozumiał to jest sarkazm. Na s2 grają dzieci nie umiejące wbić100+ na s1 bez kmr. Mało tego s1 ma zostać zamknięty. wtf!! Tylko dla tego, że nie ma administracji ?? Ciekaw jestem kiedy nauczysz się obsługiwać skoro jesteś niby założycielem Divina. Bez s1 s2 upadnie. Dziękuje dobranoc dzieciom na modach.

forum_signature.jpg

help.png?1

Opublikowano

Serwer się rozwija, jakąś tam nową mapkę mają dać i nowe eq na 250. Szkoda tylko, że aktualizacje chyba ze SlowShere pobiera, bo 17 MB już godzinę się ciągnie, a net całkiem całkiem.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer pod względem budowy wibec innych serwerów hest naprawdę nie zawodny. Wyróżnia się bardzo pod wszystkimi moim zdaniem względami, ale ma bardzo jeden wielki minus w spolszczeniu ma wirsua black.door hupigon - wirus szpiegujący prace innego uzytkownika a po czasie blokuje dstep calkowicie do komputera., i niestety mi to stwierdzic ale to jest ogromny minus i to zadecydowało na mojej opinii

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...