Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ `R1.™

Albo przedstaw jakis dowod na to ze administracja Cie okradla, albo szczere WYPIERDALAJ bo tylko zasmiecasz ten temat i nie mamy ochoty czytac twoich bezsensownych wypocin.

Pro100

A co sadzisz o zrobieniu questa na ulepszacze? Moznaby go robic np raz na 2h / czy raz na 6h... Nagroda (losowo) 15x perla / brocha lub 5x pozostale ulepszacze (ew 3x ulepszacze do itemkow na 180). To by troche urozmaicilo gre:) Misja ta moze polegac na polowaniu na jakiegos boss'a czy podobna do tej z PLa na krwisty kamien - najpierw troche pojezdzic, potem isc zabijac (zaleznie od lvl'a) zombie / gnolle / v3 atla.

Napewno by to bylo bradzo ciekawe, bo gra zaczyna robic sie nudna...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te flagi z dt nie sa napewno wprowadzone ubilem juz lacznie z 60 razy ducha odkad niby wprowadzil to i 0 dropu a wszystkie aktualizacje mam,wiec kompromitacja!

Opublikowano

Mam spatchowanego autopatcherem!!! i nic z tego,nie wiem w czym sie pomyliles ale nie da rady tego dropnac juz kilkadziesiat osob ma tak na grze ze bardzo duzo razy pokonali ducha i pomimo autopatchera 0 dropu nowego,czyli ile jest% szans na to 0.001% ???

Opublikowano

@UP

Musicie mieć spatchowanego clienta!

Popieram kolegów up , Pro100 i tak nie dopią , wczoraj przez pół dnia chodziem na ww i nic , około 5 razy mnie loglo przy minotaura ale sie nie wkurwiam o to , nie moja wina że juz nie ogarniacie.

Te flagi , poprostu do chuja nie dropią. I tyle , kolejne zbugowane itemki wprowadziliście , ahh ale z was koxy , dopóki sie serwer nie ustabilizuje , nie będę grać , mam nadzieje że moje eq też nie zniknie jakimś magicznym sposobem.

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano
Popieram kolegów up , Pro100 i tak nie dopią , wczoraj przez pół dnia chodziem na ww i nic , około 5 razy mnie loglo przy minotaura ale sie nie wkurwiam o to , nie moja wina że juz nie ogarniacie.

Te flagi , poprostu do chuja nie dropią. I tyle , kolejne zbugowane itemki wprowadziliście , ahh ale z was koxy , dopóki sie serwer nie ustabilizuje , nie będę grać , mam nadzieje że moje eq też nie zniknie jakimś magicznym sposobem.

Pod wieczór zrobię restart i wszystko zostanie już poprawione w 100%.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano
dodaj jakies nowe rzeczy wbilem 232 lvl, skonczylem biologa, mam cale eq na 180 + do tego kilka broni na 180 i nudzi to sie juz nie ma co robic ;/

Dodaje właśnie;p

Opublikowano

Pro100ST o , której Turniej Pvp??

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Dziękuje za rozpoczęcie wyważania postaci bo mając takie eq jak moje powinienem być o wiele silniejszy niz jestem

Pozdrawiam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

To teraz powiem kilka słów o serwerze, serwer wydawał się dobry za czasów beta-testów, ponieważ nie była widoczna ilość przeciętnych isiaków, natomiast po starcie oficjalnego, od isiaków sie aż roi. do tego jest masa bugów, noobów... rozmiary map, jakość expowisk w stosunku do liczby graczy pozostawia wiele do życzenia, ponadto Gm mają serwer w dupie, poszło na forum kilka postów dotyczących ludzi z DMG oraz obrazą (pojazd po rodzicach, wyzwska od takich czy innych), odpowiedz administracji = 0 ... dlatego z mojej strony, katalog Klient DivineWorld shift+del+ enter

Serwer 2/10

Masz konkretny serwer ... napisz.. z kolorowymi bajkowymi kupami WYJDŹ

Opublikowano

beztytuuwen.png

Dodano Nowe itemki zaraz odbędzie się krotki restart.

To teraz powiem kilka słów o serwerze, serwer wydawał się dobry za czasów beta-testów, ponieważ nie była widoczna ilość przeciętnych isiaków, natomiast po starcie oficjalnego, od isiaków sie aż roi. do tego jest masa bugów, noobów... rozmiary map, jakość expowisk w stosunku do liczby graczy pozostawia wiele do życzenia, ponadto Gm mają serwer w dupie, poszło na forum kilka postów dotyczących ludzi z DMG oraz obrazą (pojazd po rodzicach, wyzwska od takich czy innych), odpowiedz administracji = 0 ... dlatego z mojej strony, katalog Klient DivineWorld shift+del+ enter

Serwer 2/10

Jeżeli bym miał serwer w dupie to nie pracował bym nad nim co weekend a nawet częściej są dodawane regularnie nowości.Forum jest przeglądane przez administracje.Jedynym bugiem na serwerze sa problemy z skillami a włącznie ich wartością ten restart wgra następne poprawki które mam nadzieje ze już zrównoważa wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...