Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe receptury dostępne u Kowala!

Receptura nr1

Pirates-Jolly-Roger-Flag-2-icon.pngFlaga Pirata 1x +schildf.png 50x Halucynka

Otrzymujemy:

98970.png10x Kamien Minotaura

Receptura nr2

Antarctica-Flag-2-icon.pngFlaga Pirata 1x +schildf.png50x Halucynka

Otrzymujemy:

98978.png10x Kamien Beran-Setou

Receptura nr3

3x Flaga Ducha + 3x Flaga Pirata

Otrzymujemy:

71125.pngPieczęć Mutanta 48h

Receptura nr4

Dajemy po 100x Każdej rosy zdobytej na wiezy wygnancow lub na metkach na mapie od 180lvl

Otrzymujemy:

98766.pngRosa na ludzi 35% na 7 dni

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Nowe receptury dostępne u Kowala!

Receptura nr1

Pirates-Jolly-Roger-Flag-2-icon.pngFlaga Pirata 1x +schildf.png 50x Halucynka

Otrzymujemy:

98970.png10x Kamien Minotaura

Receptura nr2

Antarctica-Flag-2-icon.pngFlaga Pirata 1x +schildf.png50x Halucynka

Otrzymujemy:

98978.png10x Kamien Beran-Setou

Receptura nr3

3x Flaga Ducha + 3x Flaga Pirata

Otrzymujemy:

71125.pngPieczęć Mutanta 48h

Receptura nr4

Dajemy po 100x Każdej rosy zdobytej na wiezy wygnancow lub na metkach na mapie od 180lvl

Otrzymujemy:

98766.pngRosa na ludzi 35% na 7 dni

ga ale moze bys napisal skad zbobyc te flagi ????
Opublikowano

hahahhaha burn straszy ze rozwali serwer? Moze w koncu dostaniesz tutaj bana i skonczy sie pajacowanie. Nie mozna niszczyc czyichś serwerów.

I jaki jest sens, żeby admini okradali graczy? Sami moga zrobić sobie itemy zylion razy lepsze

Kupili telefon, do konkursu i z ISU im sie zwróciło 20 razy tyle, wiec po co mieliby okradać?

Opublikowano

jak niby mam zamienic po 100 ros z kazdej tam?jak u kowala jest tylko 15 zakladek nie da rady zmiescic..nawet jak lacze jak najweicej sie da

Opublikowano

szamani maja zanizone dmg majac full na luda roski najlpesze 20 % bron 18um 20 luda 1 5 int i wgl max inta plus+ eq na 180 lvl i biloga za ktorego ma sie 15 na luda wale w bma po 2.5 k ze skila najwiecej oczywiscie takiego bma 180+

Opublikowano

PROSTO CZY TY SOBIE JAJA Z LUDZI ROBISZ?OK RECEPTURY SPOKO ALE ZROBILEM JUZ 16 RAZY WW ODKAD NAPISALES POSTA ZE DROPIC TAM BEDE FLAGI I CO?WIELKIE LAJNO!!!

Opublikowano

fajnie szamana zje.... po calosci i zadne nowe itemy ktore podal wczesniej ga nie dropia,pewnie nie wprowadzil wogole tego,wiec bezsens podawac bledne info.

Opublikowano

Przyzwyczailiście się do grania z bugiem ;] Tak jest na każdym serwerze full abs na magie i dzwony i szaman SSIE !

Boss95 nie spamuj ;]

CZyli wprowadzili kolejne bugi związane z kowalem ;] GZ

Opublikowano

Super spatchowałem klienta kilka razy skoczylem ww i ani 1 flagi moze napisalbys z czego to niby dropi? I powiedz mi niby gdzie po duchu masz ta czerwona mumie ktora dodales w prezce? I zalicie sie ze szaman dno a czego sie spodziewaliscie ze nie naprawia absow na szamana? Przeciez na kazdym serwerze szaman ssie

Znowu PL ;D

Opublikowano

@StudzeKisiel, bo grasz mentalem ta?

I mental walil po 50k z duchowego na lajcie, przy 100% absu, naprawde, zajebiscie bylo nie ma co...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Super spatchowałem klienta kilka razy skoczylem ww i ani 1 flagi moze napisalbys z czego to niby dropi? I powiedz mi niby gdzie po duchu masz ta czerwona mumie ktora dodales w prezce? I zalicie sie ze szaman dno a czego sie spodziewaliscie ze nie naprawia absow na szamana? Przeciez na kazdym serwerze szaman ssie

Flagi dropia tylko i wyłącznie z Ducha na Wieży Wygnańców szansa to 15%/U nas szaman zostanie naprawione właśnie zaraz się tym zajmę.

Opublikowano

Ok mam inne zapytanie czy zrobisz cos z ninja ???? bo widze to tylko Bm-i Woje i Szamani są brani pod uwagę jakim cudem mając all na wojów leja mnie po 50k+ jakim cudem przy takim eq jakie mam sura bm leje mnie 30k + ze sferki ??? zaznaczam mam kompletnego biologa all na magie + tarcze + rogaty+9 + zbroje na 220lvl czy to jest normalne ??????

Pozdrawiam

założyłem specjalnie temat na forum aby WYRÓWNAĆ klasy bo ninja definitywnie jest najsłabszą postacią na tym serwerze ?????

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Skoro zależy Ci na graczach to wyjaśnij tą sytuacje ze mną na TS czekam. Inaczej będa podjęte inne kroki które są bardzo nie przyjemne.

Opublikowano

Skoro zależy Ci na graczach to wyjaśnij tą sytuacje ze mną na TS czekam. Inaczej będa podjęte inne kroki które są bardzo nie przyjemne.

Koleś śmieszny jesteś grożąc policją... Sam sobie narobisz kłopotów, a chyba Ci to nie potrzebne.

Tak to jest jak się komuś daje passy, lub ściąga/wchodzi na różne strony... Może darmowych yangów Ci się zachciało na PL?

Jasio90.png
Opublikowano

Ok więc skopiuje tutaj to samo o co się pytam na forum mianowicie???

Dziwne jest to wszystko jedna dwie osoby tracą eq i zaraz wielka dyskusja i obrażanie adminów SŁUCHAJCIE A JAK NA PL-n gineły eq to co było każdy tylko gadał że admini kradną ale odpowiedzcie mi na pytanie

1. Jaki ma + admin z tego że ukradnie mu eq ????

2. Jeżeli kolega admina chciał eq to ten mu je poprostu by zrobił i tyle

3. Czy Ty miałeś takie pro eq że admin naraża na szwank cały serwer bo chce Ci podwędzić to co sam może zrobić w 2min?????

ZASTANÓWCIE SIĘ bo dla mnie to jest naprawde śmieszne co piszecie

Oczerniacie innych

Pytam jeszcze raz JAKI ZYSK MA Z TEGO GM????????

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano
Ok więc skopiuje tutaj to samo o co się pytam na forum mianowicie???

Dziwne jest to wszystko jedna dwie osoby tracą eq i zaraz wielka dyskusja i obrażanie adminów SŁUCHAJCIE A JAK NA PL-n gineły eq to co było każdy tylko gadał że admini kradną ale odpowiedzcie mi na pytanie

1. Jaki ma + admin z tego że ukradnie mu eq ????

2. Jeżeli kolega admina chciał eq to ten mu je poprostu by zrobił i tyle

3. Czy Ty miałeś takie pro eq że admin naraża na szwank cały serwer bo chce Ci podwędzić to co sam może zrobić w 2min?????

ZASTANÓWCIE SIĘ bo dla mnie to jest naprawde śmieszne co piszecie

Oczerniacie innych

Pytam jeszcze raz JAKI ZYSK MA Z TEGO GM????????

Dokładnie...

Sam nie gram na serwerze priv postacią?I poco miał bym cie okradać bo nie kapuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...