Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawcie dmg mentala ! Mam mentala 150lv i w ludzi w full abs na dwuręke wale po 80k, to co to ma być ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znów twórco tego serwa dałeś ciała: wczoraj wydałem ponad 1,5kkk, zeby dropnac pierscien expa ze szkat bossów, udało się w koncu ten na 2h trafic, opis mial nrmalny, cieszyłem się, że z rana sobie na nim wbiję 124 lev na największej mapie swiata (zombie), rano się loguję do gry i co widzę k..... !!!!! Pierscien ma zmieniony opis, od ostatniej aktualizacji mozna go nalozyc tylko na 180 lev, kpiny k... sobie robisz z ludzi chłopcze, czy co ????

Opublikowano

Skoro tak, to wybaczcie moją złość, teraz wbilem na gnollach 150 lev, faktycznie nieźle szło. A zdradźcie, skad brac ulepszacze na bron na 180 lev, te pieczecie itp.

Opublikowano

Teraz Pierścionki expa są tylko do założenia od 180lvl.I mam pytanie do was jak podoba wam się nowy łuk na 180lvl naprawa abs szamana poprawa dmg mentala itd?jeszcze coś do poprawy?

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

prosto sry ale tak "naprawiles" roske na magie ze teraz szaman nic nie zabiera a taki wp bedebralcie smieje sie w twarz bo dopial swego i teraz moze byc najlepszy przez to zaden szaman nie wygra teraz konkursu pvp w sobote luk bardzo fajny co do dmg mentala jeszce nie sprawdzalem wiec sie nie wypowiadam ale prozba nie rob juz nic z rosa bo znajac zycie zaraz beda znow skargi ze nie dziala

Opublikowano

Teraz Pierścionki expa są tylko do założenia od 180lvl.I mam pytanie do was jak podoba wam się nowy łuk na 180lvl naprawa abs szamana poprawa dmg mentala itd?jeszcze coś do poprawy?

Łuk powinien miec trochę wiecej dmg, tak o 500 gdzies : )

Opublikowano
prosto sry ale tak "naprawiles" roske na magie ze teraz szaman nic nie zabiera a taki wp bedebralcie smieje sie w twarz bo dopial swego i teraz moze byc najlepszy przez to zaden szaman nie wygra teraz konkursu pvp w sobote luk bardzo fajny co do dmg mentala jeszce nie sprawdzalem wiec sie nie wypowiadam ale prozba nie rob juz nic z rosa bo znajac zycie zaraz beda znow skargi ze nie dziala

Zrobiłem res Wp zrobił się już słabszy teraz zajmę się szamanem.

Opublikowano

Łuk powinien miec trochę wiecej dmg, tak o 500 gdzies : )

zarty sobie robisz?ja padam na 2 strzaly z luku na 145 lvl a ty mowisz wieksze dmg o 500 na 180 lvl? i tak juz ma bardzo duzo 1200 bodajze a np dzown na szamana 920

Zrobiłem res Wp zrobił się już słabszy teraz zajmę się szamanem.

jakto zajmiesz sie szamanem?co jeszce przy nim bedziesz robil....

Opublikowano

Zajmę się szamanem PS Poprawie mu nieco na większe dmg a archer testowałem osobiście jak masz abs na strzały to bije tak jak powinni en.

podoba mi sie;)
Opublikowano

Ninja + Przeszywka+Kryt + Full ludzie+sztylety z średnimi i na ludzi oraz kd +6 idzie bić coś kolo 22k bo testowałem.Tak Samo bodym /WP/Oraz Archerem bardzo podobnie.

Opublikowano

prosto czy ja dobrze pamietam ?wczoraj pisales na grze ze dzis na mpc szczegolowo opiszesz jakas recepture jakies nowe mozliwosci z kowalem ze jakies zielarstwo itp..a tego nie ma....

Opublikowano

Zaapraszam do dyskutowania tutaj w tym temacie ( żeby nie zaśmiecać publikacji ) :

http://www.mpcforum.pl/topic/476345-duskusja-divineworld-s1s2/

Dziękuje za naprawienie mentala, i szamana ;]

Opublikowano

Witam... Na samym początku napiszę , że nie polecam serwera. Wbiłem wczoraj 231 co widać bo jestem w top 10 ale dziś po zalogowaniu okazało się że moje tak zwane eq zostało ukradzione. Skoro administracja lubi tak bardzo bawić się w złodzieji to nie będzie miała graczy. POZDRAWIAM `R1.™

PS. Zabawe na tym serwerze zakończyłem i nie polecam zaczynać gry...

Opublikowano

prosto oklamales ze zmiejszyles dmg sury wp majac full roski 50+k pz ab na miecze i inne taki wlasnie bedebralcie zdejmuje mnie na wir i 2 hity bodajze brawo zajebiste zmiejszenie dmg sury wp faktycznie nie widzialem aby jakis szaman dal mu teraz rade przez te twoje "naprawienie rosek na magie" p.S hita mnie 18 k majac all absy pozdro tylko nie gadaj ze ma full tego i owego bo byl dzis w m1 w jinno i kazda klasa sie na niego rzucala i jakos nie dednal dziwne

Opublikowano

Witam... Na samym początku napiszę , że nie polecam serwera. Wbiłem wczoraj 231 co widać bo jestem w top 10 ale dziś po zalogowaniu okazało się że moje tak zwane eq zostało ukradzione. Skoro administracja lubi tak bardzo bawić się w złodzieji to nie będzie miała graczy. POZDRAWIAM `R1.™

PS. Zabawe na tym serwerze zakończyłem i nie polecam zaczynać gry...

No niestety klego ale jak się włazi na rózne strony, lub ściąga co popadnie to tak jest... Później all na administrację trzeba zgonić?

Jasio90.png
Opublikowano

No niestety klego ale jak się włazi na rózne strony, lub ściąga co popadnie to tak jest... Później all na administrację trzeba zgonić?

Przestań mi tutaj pier*olić chłopie za przeproszeniem tylko to administracja 100 % okrada konta bo nie jestem jedyny który tak skończył...

Opublikowano

nie wiem po co by mieli ciebie okradac ? jak moga sami sobie zrobic takie eq w 5 min

od poczatku nie widzialem zeby jakas osobe okradli oporcz ciebie

Opublikowano

Typowy serwer dla dzieci IS - wystarczy, że kupią sobie potkę 35% na ludzi, do tego kapelusik 10% na ludzi i wyżej dupy nie podskoczy ten, co gra bez IS... nie ma sensu taka gra.

Opublikowano

Typowy serwer dla dzieci IS - wystarczy, że kupią sobie potkę 35% na ludzi, do tego kapelusik 10% na ludzi i wyżej dupy nie podskoczy ten, co gra bez IS... nie ma sensu taka gra.

roske mozna zdobyc juz w grze tylko ga nie napisal wlasnie w jaki sposob jeszce a co do fryzury to mozna kupic od innych jakto okreslasz"dzieci isu" ja kupilem od gracza a duzo jest ofert na wolaj ze selna smsa za 7 zl albo fryzurke sporo osob ma wlasnie w taki sposob a nie poprzez is

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...