Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh,co zrobić:F Jeszcze by mnie interesowało,jak tutaj z expem,bo chyba będzie większy niż na newbeginning;d A ja nie mam ochoty siedzieć po pół dnia na expie czy dropie;/

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

Za 1 dzień spotykamy się na serwerze mam nadzieję,że wyruszy w tym dniu ktory jest planowany bo teraz wszystkie serwery prywatne zawsze maja opoznienia niektore nawet po kilka miechow ^^

Opublikowano

ok, ale akurat nie było tam o zwoju i skąd będzie dropił bilet dlatego moje pytanie.

Jeszcze jedno pytanie jakie przyszło mi na myśl(chyba już ostatnie) jeśli było to wybacz, ale sporo czytam prezentacji, zapowiedzi i innych pierdoł i mogło mi gdzieś umknąć..

Co z zwojami egzorcyzmu i radami pustelnika ? (jakoś sobie nie moge przypomnieć, czy to było poruszone, a jest to istotna sprawa)

Zwoje i rady handlara;]

Opublikowano

Aferia czemu pomijasz niektore pytania?? DO cholery jasnej pytam sie co ze zwojami umiejetnosci i juz mnie to wkur***A ze musze non stop o tym pisac a ty nadal to zbywasz! Tak wiec czy beda zwoje umiejetnosci!!!!? Bo OZ to porazka !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wymiatam13 na poczatku napewno.Ale przyz nie bedize sie utrzymywac z yangow ktore wpadaja do eq tylko handel ku,kamyki itp:) Oczywiscie napewno na poczatku bedzie trudno.Ale pozniej all się rozwinie:] Przypomna mi sie stare czasy z pl'a;p ktory niestety zostal popsuty to juz nie ten sam metin2.pl co kiedys :<

Opublikowano

Aferia czemu pomijasz niektore pytania?? DO cholery jasnej pytam sie co ze zwojami umiejetnosci i juz mnie to wkur***A ze musze non stop o tym pisac a ty nadal to zbywasz! Tak wiec czy beda zwoje umiejetnosci!!!!? Bo OZ to porazka !

Będą tylko OZ. Z tym , że będą dropić częściej niż na PLu.

Opublikowano

PoeeR bardzo mi przykro że Aferai ci nie odpowiedział ale właśnie dostałem info w tej sprawie, otóż:

Na serwerze nie będzie dostępny Zwój Powrotu Umiejętności. Umiejętności będzie można cofać Opaskami Zapomnienia (OZ) lecz będą one dropić znacznie częściej niż na PL'u

Opublikowano

Zartujecie sobie??? Oz to klapa-,- Juz z tymi zwojami przesadzacie , mam w dupe konie /zwoje /biologa i wszystko co tam jest ale do zwoji sie upre! Bo nie mam zamiaru latac ze skilem 17=,= znajac zycie oz bedzie dopiero jak wbije 50-65 lvl@ Dodajcie te zwoje ludzie , one nic nie zmienia , jedynie poprawia komfort gry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zadne drogie-,- Zwoj cofania umiejetnosci nie odbiega nic od poziomu gry tak wiec i na hardzie musi byc poniewaz jest to przedmiot ktory poprawia komfort gry a nie ulatwia-,- Na plu tez tylko na zwojach jechalem bo OZ malo kto ma a jak ktos ma to sobie trzyma-,- Kto sie zgadza plus.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lukasz priv bez bojowca to nic nadzwyczajnego i sa zazwyczaj bardzo dobre.Mam andzieje chociaz ze te oz beda dropily z kazdych metkow nawet z tych m2 i bedzie wiekszy % wejscia skila na m niz na pl po ich zużyciu

Opublikowano

Nie no chłopaki nie pierdolta ; d

Bez zwoju um? No czy was pogięło? I te radyu i zwoje takie drogie? No kurwa... Ogar chłopaki z aferii, ogar! Bez tego serwer nie ma przyszłości!!!

11573538277329494069.gif

Opublikowano

No dokłądnie:) mam nadzieje ze zagra duzo ludzi:P zapraszam shinsoo:)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Muszą dodać inaczej no ludzi nie bd 80lv i co skill przykładowo wirek na 17 ? bo aure do 30 lv cofnie pewnie ale wiekszosc skilli nei wchodzi na 17 a oz nie raz trzeba przeczytac z 10 + ...

28278222.png
Opublikowano

Dokladnie nie dosc ze na serwie bedzie bardzo malo OZ to jeszcze zanim ta opaska wejdzie to bedzie trzeba z7 posiadac;d Zwoje UM DO HANDLARY!! To komfort gry ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aferia ty tu nie ironizuj tylko wprowadz te zwoje um , jezeli jestescie rozsądni [tak o sobie mowicie] to wprowadzicie te zwoje.Bo żaden szanujący się gracz nie bedzie męczyl z opaskami żeby wać pan wbiła za 8 razem i 9 cioma kawami !!!!!! Wprowadzcie te zwoje um po normalnej cenie i nie róbcie mi tu scen staruchy;] Juz to pisalem ale sie powtorze otoz zwoje powoduja lepszy komfort gry a nie ulatwia gry!!!

KTo sie zgadza plus! Moze cos te plusy zmienia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up'y jest w tym coś prawdy.

To może chociaż Aferia powiedz skąd i jaka będzie częstotliwość dropu OZ bo wiadomo, że jest dużo różnych OZ, a zazwyczaj jedna nie wystarcza.

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...