Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odnosnie dropu ku z metkow proponowal bym aby bylo wiecej niz 4ch bo jak sie rzuci powiedzmy 200 osob na metki w m2/m1 to zrobi sie troche llipa . Wiem ku bedzie zapewne mozna kupic od kogos ale kto chce wydac na ku mase kasy i latac w slabytm eq.

Mysle ze 6ch albo "powiekszony resp metkow" by nie zaszkodzil co do ulepszAczy mogly by byc od +6 takie jak na pl perla + itemek bo powiedzmy na 60 lvl nikt nie bedzie biegal po m2 aby dropic kawalki zbroi czy tez inne duperel ;P

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też mi się to nie podoba.Lepiej zrobić ogólne głosowanie dla wszystkich graczy na dany temat.PS.Bedziecie co jakiś czas dawać event w postaci szkatułek blasku ksiezyca,dyn itp? a jesli tak to tylko na swieta czy co jakis czas np. co miesiac?

Aferia lepiej zrobic ogolne glosowanie dla wszystkich graczy na temat zmian np w postaci ankiety,ps odpisz na moje wczesniejsze pytania jesli masz teraz czas:)

Opublikowano

Na pl'u mental też nie ma broni dwuręczne a w top 3 dmg skilli ma aż 2:)

Ja po raz kolejny spytam, jaka jest różnica pomiędzy dropem ku oraz dodań bonusów z danych metinów (najlepiej napisz z wszystkich po ile dropi)

Opublikowano

PS.Bedziecie co jakiś czas dawać event w postaci szkatułek blasku ksiezyca,dyn itp? a jesli tak to tylko na swieta czy co jakis czas np. co miesiac?

Drop szkatułek blasku księżyca będzie włączony na weekendy.

Opublikowano

I tutaj pojawia się kolejne pytanie.

Czy medale na konia (o ile nie zmienicie że na start jest już bojowiec) będą u NPC czy może należy je dropić.

A najlepiej byłoby dać boja na start, bo przez to że go nie bedzię można stracić sporą ilość graczy.

Ale to tylko moje skromne zdanie. Lecz prosiłbym na odpowiedzenie na to pytanie.

Opublikowano

Widzę wielu ludzi pokłada duże nadzieje związane z tym serwerem (w tym również po części ja), po części bo pragnąłbym się jeszcze od Teamu dowiedzieć paru rzeczy, liczę na przede wszystkim szczere odpowiedzi:

- czy Twórcy serwera to dorosłe osoby? (z dużego doświadczenia wiem, że 15/16 latkowie nie robią dobrych serwerów pomimo szczerych intencji)

- czy w rekrutacji na Game Masterów, MODO będzie wymagana pełnoletność i rzetelnie ona sprawdzana? (mam nadzieję, że będzie)

- czy po jakimś czasie nie będziecie zmieniać tego serwera w kierunku łatwiejszym, gdy wielu "płaczków" będzie wręcz o to błagać?

- Patcher wrzucony do clienta PL 2011 poprawnie zakatualizuje wszystkie foldery? (wszystkie itemy widoczne etc.)

DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ.

Opublikowano

Czy dodanie dropu trut w grocie i katakumbach nie jest bledem?:>

Mi się wydaje, że jest powinien być dodany drop broni 75lvl do jakiś mocniejszych bossów, a nie zwykłych mobów.

Co do ku ktoś pytał wcześniej, ma dropić po 1 z metka.

Opublikowano

@DeDe92 Czy wiek jest naprawdę tak istotny?Sory ale uwierz mi niektórzy mają po 14,13 lat a są bardziej odpowiedzialni i ogarnięci niż 20-latkowie+

Opublikowano
Prosiłbym o odpisanie na kilka pytań (przesortowałem forum i zapowiedź, a nie znalazłem odpowiedzi.)

1. Skąd będą dropić kamienie duchowe? To samo z KU - ile pomyśnie preczytanych na G1?

2. Jak z biologiem? Czy edytowano misje?

3. Czy pojawią się nowe misje , dzieki ktoym gracze będą mieli więcej rozrywki?

4. Co z przepustkami do V2 pająków? IS, czy misje?

5. Jaki będzie drop ze szkatułek blasku i jaka jest częstotliwość ich dropu?

6. Jaki bon działa na moby w grocie? Diabły, czy ludzie?

7. Czy po otwarciu IS będzie można kupić abonamenty rękawicy/monety/expa?

8. Jakie będą wierzchowce i skad będzie można zdobyc dzika wojennego?

9. Czy an serverze pojawi sie komnata smoka taka sama jak na PL'u?

10. Ostatnie I NAJWAŻNIEJSZE Jak to będzie z DT? Czy będziemy tam wchodzic jak an PL'u, czy będzie możliwość wejścia do DT prywatnie? np. za pomocą klucza, albo będzie otwierane w weekendy?

Ponawiam , bo nie uzyskałem odpowiedzi, pomimo obecnosci administratora.

Opublikowano

Jednak nie jest wszystko takie piękne, kolorowe, admin forum ma 16 lat... wymagałem tylko szczerej odpowiedzi, której niestety nie uzyskałem.

Wymaganie na GM/MODO odnośnie wieku to również 16 lat...

Jest napisane wyżej, że Team jest pełnoletni z małymi wyjątkami.

Jeśli chodzi o GMów to nie ma na chwilę obecną żadnej osoby niepełnoletniej w Teamie.

Opublikowano

@DeDe92 Czy wiek jest naprawdę tak istotny?Sory ale uwierz mi niektórzy mają po 14,13 lat a są bardziej odpowiedzialni i ogarnięci niż 20-latkowie+

no tak ale jest już różnica miedzy ogarniętym 13 latkiem a ogarniętym 20 latkiem prawda ? ; P

Opublikowano

Czcionka będzie taka jak na pl czy może taka grubsza,większa(może ktoś kojarzy serwer animemt2 taka tam wtedy byla czcionka)?

I mam jeszcze 1 pytanie odnośnie biologa.Czy edytowaliście biologa?

Opublikowano

Lukk popieram Cie Co do konia to najlepiej aby bylo tylko oddac medal co 3h ; ) a od bojowca robic dopiero misje ;d Co do tego biologa Dajcie chociazdo matowych te 30/1h bo 12 h to uuu ;( A tak to server bomba ;d A i jeszcze skad bd bony (niehce mi sie czytac 11 stron spamu) ; )

Opublikowano

@UP popieram tą petycję ale co do tych pamiątek to przynajmniej co 1h a nie co 1s

Sprawa druga. Konik także jest troszkę przesadzony zmniejszcie czas na robienie go i jeżeli będzie trzeba dropić medale to także zwiększcie ich drop.

Sprawa trzecia i najbardziej sprzeczna. Czy ktoś z teamu w końcu odpowie na pytanie po ile dropić będą KU z tych metków oraz skąd brać Kamienie Dusz czy tak jak jest to na PL czy może coś jest w tej kwestii zmienione??

Prosiłbym o odpowiedź najlepiej na wszystkie pytania.

Pozdrawiam

@Edit

Jeżeli jest jakaś możliwość kontaktu bezpośredniego z teamem (najlepiej TS3 lub Ventrillo) to prosiłbym o podanie mi go. Jeżeli team nie chce go tutaj ujawniać to prosiłbym o PW.

Opublikowano

Ja tam bym proponował robienie konia pozostawic takie jak jest,lecz zmienił czas oddawania biologa.(jak dla mnie fajnie by bylo tak:zęby -konar zelkova co 1h,,,,certy-2h,,,,,Red konarki-3h,,,,, notatki co 4h a te najlepsze co 12h.)

Opublikowano

No server baja, ale do teamu mam duże zastrzeżenia ponieważ nie odpowiadają na podstawowe pytania dotyczące servera. Zamiast wdawać sie w bezsensowne dyskusje z Quori lepiej odpowiedzieli byście na pytania !

Proszę o odpowiedź na pytania, które są powtarzane już o 9 strony tematu !!

beztytuuacf.png

Opublikowano

Czy moje oczy dobrze widzą? Pizda Makys testerem na serwerze hmmm? Co będzie następne itemki z navicatu?

Pozdrowienia:)

miała to być osoba do robienia gameplaya, ale coś się na nim zawiedliśmy bo się nie pokazuje - gwarantujemy że nikt poza mną (BlackDrab) nie ma dostępu do navicat, a także GM nie ma możliwości tworzenia przedmiotów.

widziałeś kiedyś człowieka którego serwer kosztuje 7-9 tys złotych i daje komuś dostęp do navi ?

napisałem 7-9 bo nie wiadomo jeszcze w jakiej sumie się to zamknie:)

Odnośnie pytań to za chwile pojawi się tu małe FAQ, mamy nadzieję że udzieli wam ono wystarczających informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...