Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 2. chodzi mu o to że napisaliśmy że przy "kradzieży" będziemy zwracać itemy a znając życie będzie pisało tak do nas większość osób dlatego nie będziemy mieli życia, bo trzeba będzie sprawdzić, odpisać.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny serwer! Na pewno na nim zagram ;] hmmm... na balmorze nie zagram ponieważ fubu nie ma podejścia do ludzi, chodzi im tylko o zyski dla siebie ;] a ten serwer jest bardzo obiecujacy ^^

proszę nie dyskredytować fubu jak chcesz to idz do niego na forum czy znajdz go i mu to powiedz a nie dyskredytuj człowieka w naszej zapowiedzi , jak masz jakieś zdanie to pisz o naszym serwerze a nie o innych

ps. nie znasz człowieka osobiście to nie wiesz jaki jest z mojej perspektywy ma bardzo dobrą i znaną reputację u graczy:)

W 2. chodzi mu o to że napisaliśmy że przy "kradzieży" będziemy zwracać itemy a znając życie będzie pisało tak do nas większość osób dlatego nie będziemy mieli życia, bo trzeba będzie sprawdzić, odpisać.

jeśli ktoś będzie oszukiwał to dostanie bana proste , nie ma znaczenia czy oszukujesz okradając kogoś z przedmiotów czy próbując je wyłudzić te przedmioty.

Opublikowano

Quori ja Ciebie nie rozumie. My już ze swojej strony zapewniliśmy że zrobimy co tylko jesteśmy w stanie żeby serwer był zabezpieczony. Wiadomo że może coś się stać, nikt nie przewiduje przyszłości, ale dlaczego jesteś tak sceptycznie nastawiony w stosunku do Aferii? Tobie się nie udało to znaczy że innym się nie uda? Czas pokaże, tyle ode mnie.

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi. Miałem dość długą przerwę w Metinie, ponieważ nie było żadnych serwerów godnych uwagi. Na taki czekałem od bardzo długiego czasu. Serwer wydaję się (bynajmniej z tego co piszą GA) być profesjonalną robotą z profesjonalnym i pełnoletnim teamem podchodzącym do tego bardzo poważnie. I za to wielki +.

Kilka pytań tylko i wyłącznie do właścicieli serwera.

1. Jak zamierzacie zabezpieczyć się przed modem ? Prawdę mówiąc nie wydaje mi się żebyście mieli przed tym jakieś zabezpieczenie. Jest to bardzo dołujące i zniechęcające do grania na serwerze gdy ty się męczysz i pracujesz na coś przez kilka miesięcy, a ktoś odpala moda i ma to zrobione w kilka dni zwłaszcza iż jest to hard. (To było najważniejsze pytanie)

2. Rekrutacja na Grafika, Reżysera itd. jest otwarta. Czy jest za to przewidywane jakieś miesięczne wynagrodzenie ? Czy jedynie satysfakcja z bycia w teamie jest wystarczającą nagrodą. Na czym głównie ma się opierać praca grafika ? Robienie sygnatur na forum dla użytkowników ? Banery, loga, prezentacje dla serwera ? A może coś poważniejszego grafika 3d ?

3. No i nie pozostało nic innego jak życzyć wam by to co mówicie naprawdę się spełniło w 100% chodź szczerze mówiąc wątpię w to bo nigdy chyba jeszcze nie było by obietnice z zapowiedzi serwera spełniały się w 100%. Również proponuję skończyć kłótnie z konkurencją.

Opublikowano

My się nie kłócimy, tylko wyjaśniamy zaistniałą sytuację. Być może to będzie Twój 1 serwer na którym Administracja spełni wszystko to co jest w prezentacji:)

Opublikowano
mogę przyjąć zakładzik jak chcesz że do niedzieli 30.10.2011 będzie 1000 graczy minimum:)

Poczekamy, zobaczymy w dzień startu. Od niego wszystko zależy. Wystartujecie z opóźnieniem to będzie płacz. Ktoś znajdzie błędy na starcie - będzie płacz.

Nie sądzę, by już po 9 dniach grało u Was aż 1000 osób ( to jest dużo). Nie wszyscy lubią takie serwery. Na innych serwerach, także bardzo dobrych, zachwalanych w zapowiedziach, nawet po miesiącu nie gra 1000 osób.

Ludzie wejdą na serwer, zobaczą drop kasy, co jest u handlarzy, a czego nie ma i wyjdą. Takich ludzi jest bardzo dużo. No i nie zapominajmy o ulepszaczach takich samych, jak na PLu. To odrzuci wileu graczy. No ale twierdź dalej, że tutaj będzie grało co najmniej 1000 osób (chyba, że macie potwierdzone, że tyle osób będzie grało).

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Zagram, ale warunek taki że musi być dużo graczy. Ponieważ będzie ciężko przez co będzie trzeba handlować bo wszystkiego sami nie wydropimy, a jak w 50 osób mam grać to ja dziękuje.

Opublikowano

Zagram, ale warunek taki że musi być dużo graczy. Ponieważ będzie ciężko przez co będzie trzeba handlować bo wszystkiego sami nie wydropimy, a jak w 50 osób mam grać to ja dziękuje.

więcej osób zapewniało mnie osobiście że zagra:) spodziewamy się od 500 do 3000 graczy:)

na samym forum mamy już tylu użytkowników zarejestrowanych a nie ruszyliśmy jeszcze z serwerem:)

" Nasi użytkownicy napisali 990 postów, tematów 148

Mamy 196 zarejestrowanych użytkowników

Ostatnio zarejestrowana osoba: miod3r"

Opublikowano

A ja mam takie małe pytanko na temat skili

1.Skąd dropić będą KU lub Instrukcje.

2. Skąd będzie można wziąć Kamienie Duchowe.

3. Czy fasolki będą dostępne u NPC czy należy będzie je dropić.

Opublikowano

Naprawdę świetnie to wygląda. Nie pozostaje nic innego niż czekanie.

Ps. Mam pytanie odnośnie tych sakw na start. (10 sztuk). Tam znajduje się marmur błogosławieństwa czy coś innego ?

Opublikowano

Forum i strona przenoszone są na nowy serwer, pewnie niektóre dnsy jeszcze się ustawiają to u niektórych może być problem, za jakiś czas będzie wszystko ok.

Opublikowano

Ma taką propozycję co do szkat. bossów

Mogli byście po usuwać drop śmieci typu pigułka krwi czy innych takich?

Proponuje dodać drop szkaty best.Kapitana a z niej bronie na 30lvl.

Jakaś możliwość zdobycia magicznego metalu?

Opublikowano

Cześć.. Administratorzy w końcu wpadli na pomysł zrobienia takiego servera.. gram od 3 lat i grałem na wielu dedykach .. choć z niecierpliwością czekałem na taki server.. On jest robiony bardzo dobrze... Ci 13 letni gracze nie powinni się o ogóle wypowiadać.. bronie, zbroje, ulepszacze są odpowiednie.. raty są poprawne choć ja osobiście wolał bym 150% a nie 200% ale rozumiem.. chodzi po prostu o większą liczbę graczy.. Mam tylko nadzieję, że nie będzie bugów i stopów servera.. Ale niewątpliwie ten dedyk zrobi dużo szumu i furory.. po rozmowie z kilkoma doświadczonymi graczami, uznaliśmy że zagramy tu na jinno.. Więc na pewno nas tam zobaczycie w czołówce.. gratulacje za pomysł VCL-a.. Serer będzie godny.. Narazie

Opublikowano

Chciałem sie jeszcze dowiedzieć po ile ku oraz wzmocnień będzie wypadać z metka (jaka będzie różnica np między metinem 10, 80lvl?)?

Nie wiem czy ta kwestia była poruszana, ale jak z misjami, czy dużo nowych wprowadziliście?

Opublikowano

Niechce mi sie czytac tyle stronek i machne pytanko co bedzie z malzami/perlami ? jak je mozna zdobyc?

Ku z metkow/npc? po ile sztuk dropi i co z kamieniami duchowymi

Opublikowano

Jeszcze raz to napiszę bo dostaje pw, jeżeli komuś nie działa strona i forum to do wieczora będzie wszystko ok, adres wskakuje na domene dlatego niektóre dnsy mogą być jeszcze nie poustawiane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...