Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Spontaniety Konstytucja RP cechuję się tym, że jest tam taki podpunkt: "Każdy obywatel ma prawe własnego zdania" Ty mnie teraz negatywnie oceniasz bo odbieram subiektywnie to Twoje powiedzenie, dlaczego nie można porownywac do PLa zabronisz? Zabranianie własnego zdania grozi 10 lat pozbawienia wolności więć nie rozumiem Twojej zbytecznej flustracji, Jak najbardziej serwer Aferia jest porownywalny do Globala;) Global miał swoje wzloty i upadki i Aferia tak samo:)

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HiHi dostali ddosa i padli ( nie ode mnie jbc. )

@up

Ltd wydało jaką egzekucję na Balmore ?! może i tak ale w to wątpię by to miało przeciwstawiać się co do startu Balmory.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Vanq ty porównujesz zwykły priv jakim jest aferia do globala? Widzę , że masz problemy i to spore. Nie ma co sie oszukiwać , ten serwer to wielki niewypał i większość ma go w dupie.A tak pozatym to idź zrób kupe vanq i do książek bo matka szlaban da! Lamus jesteś i tyle co tu dużo pisać , pucujesz się i podlizujesz bo masz na forum aferi moda , tak jakby to było czymś niesamowitym , nawet mnie przeprosiłeś pod wpływem nacisku aferi.To świadczy o tym że jesteś lamusem i pucujesz dupe dla aferi hahaha.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Do niedzieli będziemy mieć min. 1000 osób na serwerze.

Hahahhaha do niedzieli? Ktoś tam jeszcze pisał, że wydaliście 9k + na serwer < śmiech >

jak wy nawet firewalla nie macie :*

Opublikowano

PooeR nie chcę moda i nie chcę Gm mam inną funkcję więc OCB? Po drugie nie chodzę do szkoły bo już to skończyłem, po trzecie nie zniżę się do Twojeog poziomu i nie będę Cie obrażać, i jeszcze jedno, Aferia to nie jest zwykły priv-.-

Opublikowano

Dobra czas na moja ocene.

UWAGA : Trole nie czytajcie bo za wasze zdrowie nie odpowiadam.

Serwer startowal tak dlugo i go nie dopracowala 10 osobowa ekipa.

Mieli dobre zabezpieczenia ze przez atak dosowy wywaili im caly serwer laczeni z wbiciem do bazy danych i wykradnieciu hasel.

10 osob w teamie i zaden z nich sie nie zna. Sa to tylko tak zwane randomy z mpcforum ktore umia pracowac na tutorialach a sami nic nie umia zrobic dlatego juz serwa beda naprawiac przez tydzien.

Po padnieciu serwa do "administracji" na tsie kazdy wzial jakis ludzi do pomocy a uwierzcie ze nikt nie pomaga za darmo i to dziala tak ze w grze cos dostana .

Kilku graczy normalnych jest juz faworyzowanych bo sobie siedza z administracja na TSie i rozmawiaja.

Przy takim teamie juz widze wyplyw itemkow w grze od nich do znajomych i do nie wazne czy ktos ma 40 lat czy 10 kumplowi zawsze metka da albo itema bo to jest normalne i nie bylo serwera bez itemow w grze a na hardzie to jest tragedia.

Mialo byc chuj wie co a tu 200 osob online a nie 3000 . Tak to niestety jest ;/

Na TSie znajomi dostaja Ski .

Na forum jest kilka modow ktorzy nic nie robia tylko staraja sie pisac bardzo powazne odpowiedzi jakby byli dziecmi i na sile chcieli ukazac role doroslych. Jakas panna chyba tez jest w teamie z samego tego faktu .

Admin sie pyta ProBoszcza zwyklego gracza co ma robic na dedyku zeby naprawic.

Caly team to zebrani ludzie ktorze umial sie pchac do ekipy. Tam nie ma nikogo doswiadczonego. [TSA]Presik siedzi na tsie i sie nabija z administracji ze nic nie umia a sam jest adminem tsa. Jak ktos sie pyta go kiedy serwer ruszy to sie smieje ze wczoraj o 20.

Caly team maja taki. Tragedia nie serwer.

wakow9.png
Opublikowano

Server się bardzo dobrze zapowiada.

Prezka 8/10 .

Zagram !

Wejdź w link i kliknij na brzuszek pajacyka

:)

Pomożesz przeżyć wielu ludziom !

logo_pustamiska.jpg

http://pustamiska.pl/pl/index.php

Wejdź w link i kliknij, aby dokarmi miliony zwierząt, które potrzebują naszej pomocy :)

Opublikowano

@F4k3r nie podoba się to nie graj, Twoja opinia i tka nie jest brana pod uwagę, co wam takim dzieciom ta że sobie popiszecie co złego jest na sererze, ponarzekacie na administracje bla bla bla, urosną wam skrzydła? pozdro... to troche bez sensu że odrazu mowisz jakie masz zdanie, człowieku dorośnij a późniejw yrażaj swoją opinię bo Twoja jest bezsensowan i bezpodstawna, opierasz się na stereotypach, że ktoś komuś da item... Masz na to dowód? Wiesz, że za pomowienia nawet na forum internetowym są grzywny? A te pomówienia dotyczą legalnego serwera, więc ja na Twoim miejscu nie pisał bym takich rzeczy, tylko zależy od Sponsora czy zgłosi Twoje pomówienia jako obraze firmy czy nie, wiesz jestem Prawnikiem Amatorem i znam się na takich rzeczach, Mówisz, że nic nie umieją? Wątpie:) Problem z DDoSem jest taki że wyszedł do przeciwnikó jeden plik... To, że na TSie administracja gada z ludzmi to coś złego? Każdy jest człowiekiem i ma prawo do rozmowy... Pytają ProBoszcza bo to jest zaufany człowiek i bardzo inteligentny który dużo wie, czemu by miał nie pomóc, może administracja miała już jedną opcję wyeliminowania zagrożenia i chcieli się dopytać ProBoszcza czy ma inną sugestię, ogarnij się i nie płacz ułatwisz nawet pracę na MPCforum, poneiważ Twój post został zgłoszony a tak to dodajesz MODom pracy, wyjdź odetchnij będzie lepiej dla wszystkich bo tylko zanieszczyszczasz atmosfere:) Pozdrawiam Vaq:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...