Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mavex, no właśnie o tym mówię że każdy chce sobie pograć z rok, dwa. A myślisz że jak na starcie będzie ze 100 osób i może w weekendy będzie ze 150 to ten serwer ustoi?

Nie mówię że jest jakiś do niczego, bo zobaczyłem fajny system ulepszeń naprawdę doskonały drop. Tylko z doświadczenia wiem, że to co jest piękne zawsze się szybko kończy.

Ciekawe czy administracja jest nam wstanie zagwarantować że data startu to będzie data startu a nie opóźnienie dwumiesięczne jak w przypadku diamondmt2...

No jestem bardzo ciekawy.

btw : Czy moglibyście podać chociaż forum?

Opublikowano

Ten server ma duzo wspólnego z Wyrajem to widac gołym okiem ;p Vazixable lub Weles pod innym nickiem pizgają nowe cacko ;D

@Mavex, no właśnie o tym mówię że każdy chce sobie pograć z rok, dwa. A myślisz że jak na starcie będzie ze 100 osób i może w weekendy będzie ze 150 to ten serwer ustoi?

Nie mówię że jest jakiś do niczego, bo zobaczyłem fajny system ulepszeń naprawdę doskonały drop. Tylko z doświadczenia wiem, że to co jest piękne zawsze się szybko kończy.

Ciekawe czy administracja jest nam wstanie zagwarantować że data startu to będzie data startu a nie opóźnienie dwumiesięczne jak w przypadku diamondmt2...

No jestem bardzo ciekawy.

btw : Czy moglibyście podać chociaż forum?

Tak, gwarantujemy start w ten piątek o godz. 20:00, rejestracja powinna być dostępna już około godz. 18:00.

Poczytaj pierwszy post, niezależnie ile osób będzie grało to serwer będzie online. Jeżeli nawet będzie te 100 osób tak jak napisałeś na start to dobrze, jak nie teraz to może za rok ludzie przybędą.

Pieniądze to nie problem, już niedługo zostanie ogłoszony konkurs gdzie będzie można wygrać PSP czy też coś innego ciekawego.

xxx

Odnośnie wcześniejszego postu, jest to nasz debiut jeżeli chodzi o prywatny serwer metin2. Prace nad nim trwały ponad 3 miesiące, co jakiś czas były organizowane beta testy, wszystko jest tak jak powinno być.

Sam byłem graczem metin2, zdobyłem ogromne doświadczenie na serwerze oficjalnym, dlatego też wiem co jest dla gracza najlepsze

Polecam ściąganie naszego klienta, została w nim wyłączona informacja odnośnie dropu yang, aby nikomu nie przeszkadzał spam który wiąże się z trzecią ręką a także kilka ciekawych usprawnień.

Opublikowano

Przecież to jest to samo co na balmorze te catacumby sprawdźcie sobie tutaj video hah

może i serwer bedzie ciekawy ale nie ma poco na nim grać bojowca można dopiero mieć po 5 dniach więc masakra bedzie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Przecież to jest to samo co na balmorze te catacumby sprawdźcie sobie tutaj video hah

może i serwer bedzie ciekawy ale nie ma poco na nim grać bojowca można dopiero mieć po 5 dniach więc masakra bedzie

ta mapka jest ogólnodostępna na tym forum i na innych, a jak sobie questa napiszesz, co na nią dodasz, jak resp potworów i drop ustawisz to już zależy od Ciebie.

Odnośnie tego konia, to dobrze w 5dni go będziesz robić, ale jaka satysfakcja przyjdzie jak go zrobisz ?

Poza tym w grze można wydropić i dostać za misję coś w tylu pieczęci wierzchowca

bilecik.png

Opublikowano

Noi co z tego,że te same to nie oznacza,że oni tego nie mogli dodać pozatym team Aferia pracuję nad serwerm ponad 3 miechy(tak pisali) więc mogli to dodać wcześniej

Ja tam się cieszę,że będzie trzeba robić kucyka =) Nic nie zmieniajcie:P

Opublikowano

Aferia prosze cie nie dodawaj konia bojowego na start blagam cie....Zjebiesz urok harda.Zmiany bonusow tez zostaw.Jeśli tak sie stanie to niestety wiem ze malo was obchodze ale ja wtedy nie zawitam...

Opublikowano

Na taki server czekalem rok . Chcial bym zeby miec zatruty miecz to bylo cos , zeby bardzo ciezko go dropnac . Tak jak na poczatku PL bo gdy wprowadzili atlantyde PL stal sie badziewia . aa z KU jak bedzie , u handlarza czy dropic ?

Opublikowano

a jeszcze chciałem zapytać co z marmurami bezdusznych, oraz innych potworów strzelających (np ork czarodziej) działają tylko u ninjii gdy ma założone strzały, czy u każdej postaci?

Opublikowano

a jeszcze chciałem zapytać co z marmurami bezdusznych, oraz innych potworów strzelających (np ork czarodziej) działają tylko u ninjii gdy ma założone strzały, czy u każdej postaci?

Moby te biją z bliska na polimforii.

Opublikowano

Mały changelog :

- dodano quest na peleryny męstwa, można go wykonywać co chwile.

- dodano 10 zwojów powrotu u handlarki

- dodano rady pustelnika i zwoje egzorcyzmu po 10 sztuk u handlarki

- wszystko w odpowiednich cenach.

- szansa na ulepszenie przedmiotu została zwiększona do 75% na kazdy + (ulepszacze zostają takie jak są na PL).

- dodano możliwość teleportowania członka grupy przez lidera

Mieszanie bonusów leci z mobów(bezpośrednio do plecaka), natomiast dodanie z metinów i bossów.

Piąty bon można dostać ze szkatułek bossów.

Wartości bonusów są takie jak na pl.

Opublikowano

słowo zobaczymy powinieneś odpowiednia wyeksponować:)sugerujesz że serwer balmora nie może dostać ddos'ów ?tak jeszcze odrobina z psychologi czy gdyby ktoś bardzo mały i na minimalną skale otwierał swój serwer to wchodziłbyś tam i coś mówił że im się nie uda ...?nie , ale nas traktujecie jako potencjalna konkurencję sam pokazujesz jak bardzo konkretni jesteśmy pisząc posty w naszym temacie próbując nas dyskredytować :)widzę co się dzieje widzę ilu ludzi pyta na gg o serwer widać na forum jaki skutek przynosi marketing:)mogę przyjąć zakładzik jak chcesz że do niedzieli 30.10.2011 będzie 1000 graczy minimum:)

Jak ja nienawidzę takich ludzi, którzy potrafią tylko rzucać słowa na wiatr....

Opublikowano
masz ponad 1000 postów (więc i jakąś reputację na forum) przyjmij zakład o symboliczną złotówkę

ps. a siebie lubisz czy tylko potrafisz nienawidzić ?

Zobaczymy 30-stego cwaniaku ^^.

PS. Nie chcę tutaj Wam spamić, dlatego " rozmowa " kończy się na tym poście :]

Powodzenia.

Nowicjusz
Opublikowano

Świetny serwer! Na pewno na nim zagram ;] hmmm... na balmorze nie zagram ponieważ fubu nie ma podejścia do ludzi, chodzi im tylko o zyski dla siebie ;] a ten serwer jest bardzo obiecujacy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...