Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vanq - proszę na przyszłość bez takich komentarzy "dzieciaku" reprezentujesz nie tylko siebie ale i nas i prosiłbym o przeproszenie za ten inwektyw użytkownika PoeR

ps. każdy się kiedyś tak zachowywał.

Opublikowano

Chyba wam sie cos z prezka popsulo jak zrobili to brzydkie forum... Fuuu!

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Za ciężki serwer, chcieliśmy HARD ale bez przesady, ja też ledwo wbiłem 15 lvl i może z 10k max. U mnie też ten sam bug co u Zimka...

Teraz błąd, zobaczymy co dalej, ale za trudno jest jak narazie ;>

Dum spiro, spero.

Opublikowano
ale co moją twoje rozmowy do tego ? przecie nikt nie zaprzeczał że nie mogą zrobić ataku ddos

mieliście mieć takie pro zabezpieczenia a nie dajecie sobie rady z prostym ddos'em...

Opublikowano

Następny Denny dedyk, niby tyle kasy tyle wszystkiego i dupa... No cóż poczekamy, zobaczymy, zagramy... i zwiększcie raty nikt nie chce 2 giego Nevrasta...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

próbowali ... czyli dziś są jeszcze jakieś szanse że ruszy serwer ? ; d

na pewno ruszy tylko sprawdzamy teraz wszystko , 15 minut wczesniej damy znac ze ruszamy.

Opublikowano

Jak to się chwaliliście, ile to kasy wydaliście na serwer aby był bezpieczny, stabilny, niezawodny itp, w Game Play widnieje "niezawodny sprzęt" haha!

Byliście pewni, że będzie min 500 osób na start, a tu ledwo 250 i już wam się serwer kopci, widać "500zł za zabezpieczenia dla informatyka" to za mało.

Ponadto dodam, że Wasz patcher to chłam, nie pokazuje postępu, raz działa raz nie. Więc proszę, nie miejcie już takiego wysokiego mniemania o sobie.

Opublikowano

Mentalista ty najwiecej spamowałes w tym temacie wiec prosze cie jezeli ci server nie odpowiada to zamilcz bo to co robisz/robiles to jest zenada..... Chwalisz chwalisz chwalisz chwalisz a nastepnie jedziesz jak po psach z nimi .... ;/

Dajcie im czas Server pro polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...