Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest może lepiej ale nie dużo, nie myślicie, że po 1ku z metka to za mało ? a gdzie tu 55ku takich samych ... jeszcze żeby było 1k+ ludzi dziennie to jakoś ten handel by istniał, ale jeśli nie będzie (bo to nie jest wcale takie pewne) to będzie lipa z księgami.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Moim zdaniem Tak ku 2/3 z metka minimum ; ) To 1 . Po 2 Handel przepustkami jak najbardziej poniewaz po co expic bufa do 40 lvl (w lipnym V1 gdzie ledwo exp leci ) Jak mozna wbic sobie ten 40 i zrobic 2 msije i 2 hary w V2 . Po 3 misja na konia powinna byc co 4h Bo bedzie naprawde ciezko z powazniejszymi metkami i expem ! Tyle odemnie Kto mnie popiera ;d?

ma być ciężko jak ma przyjść tyle ludzi z topki to musi być widać różnice w poziomie gry:)

Opublikowano

Ale pomyśl,ile to czasu zajmie?8h to 3 razy na dzień,w tym oddaje zęba o 16,następny o północy(już śpię),wracam ze szkoły o 16 i oddaje kolejnego..1 ząb na dzień to nie jest zbyt dobry wynik,przy tym,że pewnie pali jak na PL'u...To same zęby mogę oddawać przez 2 tygodnie,nie wspominając o reszcie biologa;] nie do końca przemyślane.

A KU też nie przemyślane,1 ku z 1 metka? Jeszcze traf na taką książkę,która Ci potrzebna=wbijanie skilla G1 przez hmm (przyjmując 2-3 h na granie dziennie i ile metków w tym czasie ubije z ksujami) 3-4 tygodnie? To żeby mieć średnią postać z 80lvl z średnim eq,trzeba 3 miesięcy,dobre...

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

Ale pomyśl,ile to czasu zajmie?8h to 3 razy na dzień,w tym oddaje zęba o 16,następny o północy(już śpię),wracam ze szkoły o 16 i oddaje kolejnego..1 ząb na dzień to nie jest zbyt dobry wynik,przy tym,że pewnie pali jak na PL'u...To same zęby mogę oddawać przez 2 tygodnie,nie wspominając o reszcie biologa;] nie do końca przemyślane.

A KU też nie przemyślane,1 ku z 1 metka? Jeszcze traf na taką książkę,która Ci potrzebna=wbijanie skilla G1 przez hmm (przyjmując 2-3 h na granie dziennie i ile metków w tym czasie ubije z ksujami) 3-4 tygodnie? To żeby mieć średnią postać z 80lvl z średnim eq,trzeba 3 miesięcy,dobre...

Dokładnie. Niby nie jest to 24h jak na pl'u tylko te 8h, a wychodzi prawie na jedno bo nikt nie siedzi 24h przy kompie(no może są jakieś wyjątki) do tego taki ząb może być zły, a zdarza się, że nawet kilka pod rząd jest złych. Więc nie wiem, czy ludzie na takim "mega hardzie" zagrają tak jak Wy sobie to wyobrażacie bo to jest tylko priv bez gwarancji tego ile bedzie stał do tego narażony na ciągłe ataki konkurencji, a różni się od pl'a ( ktory gwarantuje, ze nie upadnie i stabilonosc dzialania) tylko paroma drobnostkami.

Drop ku powinien wyglądać tak :

Metki 5 - 60 po 1 ku

Metki 65 - 90 po 2 ku

Metki 95+ po 3 ku (z tym, że trzecia księga nie zawsze)

Bilog tak:

Zęby Orka i Księgi Klątw - co 1h/2h (bo są to mało znaczące qesty)

Pamiątki po demonie i Matowe Lody - co 3h

Reszta - co 4h/5h

LUB:

Wszystkie przedmioty dla biologa co 6h z tym że jeśli przedmiot będzie zły można oddać następny.

Jeśli popieracie walcie plusy.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Moim zdaniem bd sporo osob mozna to stwierdzic chociazby po Kontach na forum . Jest ich 259 <a niekazdy robi > : )zrobcie cos z tym koniem chcoiaz te 6h to poprawi sytuacje ;p

Opublikowano

Podpisuje się pod mentalista.Powinien być taki czas biologa i ku Jak dla mnie... To ma być hard ale bez przesady nie każdy ma czas wchodzić co 8h na biologa przez co odda go tylko raz dziennie co jest nieopłacalne

Opublikowano

Adminie moze skomentujesz to co napisal na forum u was [FA]SStory. Został zapytany o nast. pytanie : Cześć czy w grze u handlary będzie dodawanie bonów i zmienianie ? Czekam na odp.

Pozdrawiam Gonzik!

SStory odpisal:

Cześć. Nie, dodawanie bonusów będzie dropiło z bossów a zmienianie bonusów z bossów i przy expie z mobów będą leciały same do EQ.

Dlaczego ani jedngo słowka niema na temat dropu z metkow ?

Opublikowano

Wiesz tylko tyle, ile napisali, że włożyli, na razie jakiejś specjalnej klasy u nich nie widzę, zobaczymy jutro o 20.

tak wygląda kosztorys mniej więcej

od pół roku robimy serwer aktualna ekipa od 3 miesięcy

1150 - pierwsze 3 miesiące wykup serwera

1150 - następne 3 miesiące

2500 - teraz kupiliśmy taki lepszy jak już gracze mają grać (gdzieś wyżej w wątku są parametry)

1000 - reklama allegro

700 - jeden program zabezpieczający

800 - drugi program zabezpieczający

500 - informatyk odpowiedzialny za zabezpieczenia

1100 - nagrody dla zwycięzców

200 - na jakiś program do kodowania metin2 (nie wiem o co tu chodziło nie jestem informatykiem)

9100 na pewno tyle wydaliśmy były jeszcze mniejsze wydatki i czegoś zapomniałem napisać pewnie.

Opublikowano

widziałem pożegnanie na forum pandory że ktoś kończy gre i idzie do nas

"sz3lejesz" rozdał wczoraj wszystkie przedmioty na triverze i też przyszedł do nas

popatrz co się dzieje na forum , popatrz w tej zapowiedzi co się dzieje , popatrz jak się wysławiamy:)

tutaj będzie przyrost graczy dodatni a nie ujemny:)

ale to oczywiste że w tygodniu dużo mniej ludzi gra niż w weekendy

to czy i jak dużo będzie graczy nie zależy tylko od nas ale głównie od graczy:)

niom super ale nie powiedziales mi co macie wy a czego nie ma inny serw?

i ciekawi mnie nad czym pracowaliscie 6msc? nad dropem z metkow? bo nie wiem nie macie nic nowego na serwerze...

Opublikowano

niom super ale nie powiedziales mi co macie wy a czego nie ma inny serw?

i ciekawi mnie nad czym pracowaliscie 6msc? nad dropem z metkow? bo nie wiem nie macie nic nowego na serwerze...

będziemy mieli tyle graczy co żaden inny serwer czy to nie wystarczy ? ;----)

ps. zagrasz to się przekonasz ; )

Opublikowano

Wpadnę i zobaczę co to za serwer...

Jednak powiedzcie nad czym pracowaliście 6 miesięcy? Ponieważ po za The Debils Catacomb to z takich lepszych nowości nie widać...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ej juz z tymi OZ to nie przesadzajcie bo to bedzie beznadziejne , nawet na plu nikt w oz sie nie bawi tylko kupuje zwoj-,- Tak wiec zwoj cofania umiejetnosci musi byc u handlarki !!! Bo zanim ktos OZ wydropi to bede latal ze skilem 17 do 80 lvla-,- Wszystko inne mam w dupie bo przychodze tu surko bm zgarnac topke;] Ale zwoje cofania dodajcie i nie robcie scen!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej nie będę miał okazji,bo nie specjalnie lubię hardy,szczególnie gdy muszę dropić ku;d Jak już bym miał zawitać na hardzie to u Arego,bo jego serwery są zawsze dobre;d

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

dodajcie jakieś szkaty do dropu z mobów. a z szkat KU ;d

bo za trudno bedzie z tymi ku ;p

jeszcze jak zrobicie te mistrzostwo o topke to przeciez to sie wgl nie bedzie sklejac ze skilami ;p

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Ponawiam swoj post!! Zwoj cofania umiejetnosci musi byc!!! Nikt nie bedzie w oz sie bawil bo to przedmiot malo dostepny juz wiecej stalek bedzie niz OZ!!! Tak zwoj do handlary!!! Reszte mam w dupie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...