Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interface jest z oficjalnego metina, jedynie są wgrane poprawki estetyczne, gwarantujemy w naszym kliencie brak żadnych super mega extra na całą mapę iskier.

@up, odnośnie % ulepszeń zostało to zmienione, za chwile kolega zamieści post w którym wszystko będzie opisane.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę jeszcze o udzielenie informacji odnośnie dropu broni 30 lvl, pierścienia teleportacji, pierścionka zaręczynowego (czy będzie u NPC), peleryn męstwa, fioletowych i zielonych potków, dropu rękawicy złodzieja i PD oraz zwojów błogosławieństwa.

Opublikowano

20.Jak z przepustkami i dostępnością do V2?

- wejście do V2 od 40 lvl'a, a na przepustki będzie quest, np. zabić 100 pająków w V1

Dla mnie bezsens... W czym wam przeszkadza v2 bez granic lvl, jak nawet na pl'u ich nie ma!

Opublikowano

Jestescie swiadomi tego ze bedzie duzo graczy na poczatku i tyle metkow ile proponujecie bedzie po prostu za malo , juz na Airo przy liczbie 100 graczy bylo ciezko ogarnac ksucie a co dopiero tak jak wy twierdzicie kolo 1000.Jedna wielka wojna i chaos;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tutaj duzo osób ma rację, że będziecie mieli mało ludzi na serwie. Dlaczego? Otóż dlatego, że większości nie chce się, bądź nie mają czasu na dropienie zmianek, robienie bojowca itd.

Ludzie jakby mieli się w to bawić, to zapewniam, że duża większość z nich woli na Plu grać, bo tam przynajmniej może sprzedać all za PLN, teraz hardy nie cieszą się powodzeniem, a jak już to ludzie wybierają sprawdzone serwery typu tiveria etc.

W tym problem jest z dzisiejszymi hardami, a szkoda :/

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

EDIT:

Dobra sorry .. myślałem że team to handlarze yang na PL .. myślałem że chcecie więcej dorabiać na IS z tego servera , ale sie myliłem .

mój błąd . ;d

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Insid1e twój post mnie rozbawił. Jakim cudem serwer jest pod ISa skoro większość rzeczy jest dostępnych w grze, gdyby był on pod ISa to byłby on dostępny od 1 dnia serwera a tak nie jest. Do tego są nagrody, założyciel chce dać wszystkim równe szanse. Nie ważne czy jest bogaty czy biedny masz szanse dzięki temu wygrać główną nagrodę. Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra sorry .. myślałem że team to handlarze yang na PL .. myślałem że chcecie więcej dorabiać na IS z tego servera , ale sie myliłem .

mój błąd . ;d

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

mój błąd . ;d

przynajmniej tyle rozsądku i odwagi masz w sobie że potrafisz się przyznać do błędu:)

Opublikowano

Moze włączycie rejestracje już dziś wieczorem a dostęp do servera zgodnie z planem?? Bo jak wszyscy się dorwą do rejestracji to będzie bardzo muliło albo padnie ;p

Opublikowano

Moze włączycie rejestracje już dziś wieczorem a dostęp do servera zgodnie z planem?? Bo jak wszyscy się dorwą do rejestracji to będzie bardzo muliło albo padnie ;p

sry za 2 raz

Opublikowano

zastanawiamy się nad uruchomieniem rejestracji dziś od 20 ale to jeszcze będziemy rozmawiać czy dziś od 20 czy może jutro jakoś od godzin południowych.

Opublikowano

20.Jak z przepustkami i dostępnością do V2?

- wejście do V2 od 40 lvl'a, a na przepustki będzie quest, np. zabić 100 pająków w V1

ponawiam pytanie, dlaczego jest limit lvl?

Opublikowano

quest na przepustkę będzie od 40 lvl, wejście będzie od 1.

Parametry nowego serwera!

Hardware

Procesor Intel Xeon i7 W3520

4x2(HT)x2.66+ GHz

8 MB L2 - QPI 4.8 GT/sec

Wirtualizacja: VT

Turbo Boost Technology @ 2.93GHz

Architektura 64 bits

Pamięć RAM 24 GB DDR3

Dysk twardy Intel SSD 320

2x 120 GB

RAID SOFT 0/1

Karta sieciowa GigaEthernet

Sieć

SwitchPort 1 Gbps

Przepustowość gwarantowana: 1 Gbps

Opublikowano

1 ju z metka poleci?

ja bym byl za tym aby leciala skrzynka a w skrzynce np 5 ku a z metkow 75+ po 2 skrzynki

Bo 1 ku z metka to bedzie straszna porazka skil na g bedzie sie wbijalo mase czasu

biolog tak samo 8h za dlugo biolog co 30 min a kon co 4 h

mozecie tez ankiete zrobic co i jak

Opublikowano

@Marcink1994 Nevrast skończył kazdy wie dlaczego , wiec koles jak nie wiesz to nie wypowiadaj. Pozdrawiam. Btw... za mało wiesz za duzo piszesz

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Moim zdaniem Tak ku 2/3 z metka minimum ; ) To 1 . Po 2 Handel przepustkami jak najbardziej poniewaz po co expic bufa do 40 lvl (w lipnym V1 gdzie ledwo exp leci ) Jak mozna wbic sobie ten 40 i zrobic 2 msije i 2 hary w V2 . Po 3 misja na konia powinna byc co 4h Bo bedzie naprawde ciezko z powazniejszymi metkami i expem ! Tyle odemnie Kto mnie popiera ;d?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...