Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aferia

Aferia-mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mentalista ty najwiecej spamowałes w tym temacie wiec prosze cie jezeli ci server nie odpowiada to zamilcz bo to co robisz/robiles to jest zenada..... Chwalisz chwalisz chwalisz chwalisz a nastepnie jedziesz jak po psach z nimi .... ;/

Dajcie im czas Server pro polecam

po1. to przeczytaj najpierw wszystkie moje posty w tym temacie, a później znajdź sobie regułke "spam" i pomyśl, czy to był spam.

po2. krytykowałem ich chwalenie się i przesadny optymizm.

po3. dziwne by było jakbym nie jechał gdy zapewniano mnie jak i innych, że server będzie najlepszym w polsce, a po starcie kończy jak większość serverow.

po4. jeszcze nie pojechalem jak po psach. Poczekam do jutra...

beztytuuacf.png

Opublikowano

Zmieńcie nazwe na "Awaria" chyba bardziej pasuje, marne losy serva skoro zaatakowany został tuż po otwarciu widać, że w chuj chwalenia a gówno robienia niestety tak jest z większością polskich servów, zapewne jak zrobią serv ponownie zostanie zaatakowany także team mniej srania więcej ruchania.

Opublikowano

Zmieńcie nazwe na "Awaria" chyba bardziej pasuje, marne losy serva skoro zaatakowany został tuż po otwarciu widać, że w chuj chwalenia a gówno robienia niestety tak jest z większością polskich servów, zapewne jak zrobią serv ponownie zostanie zaatakowany także team mniej srania więcej ruchania.

a nie sądzisz że mieliśmy tak dobry serwer że dlatego ktoś atakował ?

Opublikowano

Panowie Up. Krytykujący serwer. JEstescie kretynami. Co wy kurwa myslicie, ze kazde zabezpieczenie nie jest do zlamania ???? Jestescie jacys jebnieci serio. Gowno wiecie a gadacie. Mozna nawet 2000 zł wydac a i tak znajdzie sie jakis chuj ktory bedzie chcial wszystko zniszczyc. Wiec zamknac mordy i jak sie cos nie podoba to spierdalac z tematu.

Ps. Przepraszam za wulgi ale wkurwiaja mnie takie dzieci.

Opublikowano

Uuuuu jednak dobrze ze zrezygnowalem z gry o 20;56 po tym jak w 56 min wbilem 13 lvl [pomijajac fakt ze troche pisalem z kolezanko na gg i gralem surko bm] no i mialem okolo 32k ale tylko dlatego ze sam ubilem metka cierpienia i po nim jakos mi wiecej kasy polecialo , nie mam pojecia w jaki sposob.Osobiscie jak zobaczylem o 21 ze jest tylko 220 kont online to prawie z krzesla spadlem , zapowiadaliscie nie wiadomo co , byliscie tak pewni siebie ze az mnie to przerastalo i dziwilo jak mozna byc tak dziwnym czlowiekiem.Tak na mareginesie to dodam iz pewnym moze byc tylko policjant^,^ Osobiscie serwer klapa , dno i nie wypal te nagrody to sprzedajcie i kupcie lepsze zabezpieczenia;] Pozdrawiam i Zycze dalekich lotow , Stoch po puchar swiata!!! Vanq widze ze sie niezle spucowales ale powiem ci ze nie chowam urazy poniewaz tekst zamknij sie dzieciaku rozbawil mnie ;] Ale badz pewien ze jezeli w grze sprzedajesz to na realu tez to zrobisz wiec konfiedent z ciebie moj drogi.Siema ;] Nie czytalem co pisze wiec sram na bledy ortograficzne , jezykowe i literowki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko idzie w dobrym kierunku;) , jak wszyscy wiemy były ataki DDos , trwa naprawa która nie potrwa długo

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano
Uuuuu jednak dobrze ze zrezygnowalem z gry o 20;56 po tym jak w 56 min wbilem 13 lvl [pomijajac fakt ze troche pisalem z kolezanko na gg i gralem surko bm] no i mialem okolo 32k ale tylko dlatego ze sam ubilem metka cierpienia i po nim jakos mi wiecej kasy polecialo , nie mam pojecia w jaki sposob.Osobiscie jak zobaczylem o 21 ze jest tylko 220 kont online to prawie z krzesla spadlem , zapowiadaliscie nie wiadomo co , byliscie tak pewni siebie ze az mnie to przerastalo i dziwilo jak mozna byc tak dziwnym czlowiekiem.Tak na mareginesie to dodam iz pewnym moze byc tylko policjant^,^ Osobiscie serwer klapa , dno i nie wypal te nagrody to sprzedajcie i kupcie lepsze zabezpieczenia;] Pozdrawiam i Zycze dalekich lotow , Stoch po puchar swiata!!! Vanq widze ze sie niezle spucowales ale powiem ci ze nie chowam urazy poniewaz tekst zamknij sie dzieciaku rozbawil mnie ;] Ale badz pewien ze jezeli w grze sprzedajesz to na realu tez to zrobisz wiec konfiedent z ciebie moj drogi.Siema ;] Nie czytalem co pisze wiec sram na bledy ortograficzne , jezykowe i literowki.

Poeer ale jak widziałeś te statystki to już z ch wyrzucało graczy... jak już z ch wyrzucało to zapytałem informatyka ilu jest graczy było 354 a na stronce 254 pokazywało coś nie tak było z tymi statystykami.

Opublikowano

Hmm po 1 to chyba każdy się by domyślił po 2 raczej nie znam serwera który stosuje takie rozwiązania. Osobiście uważam że 200 + ludzi przy starcie serwera to nie jest słaby wynik sam na tyle nawet nie licze. Lecz wiem jaką teraz przyszłość mają serwery typu HARD, na początku duża liczba graczy z z czasem spada lecz życzę wam powodzenia może się uda.

bez linków zewn.

Opublikowano

Większość serwerów nie startuje o określonej porze, myśleliście że tu będzie inaczej? Niby mają wszystko przygotowane a gówno prawda.

56484525.jpg

Pamiętaj, wiara w siebie to juz połowa sukcesu..

Opublikowano

@Poeer próbowałeś mi się odgryźć ale Ci nie wyszło, natomiast proszę zadbaj o ortografię ok "rozmawiałem z kolezanko" "grałem surko" można po Polsku? Gracze nie płaczcie tylko czekajcie, nie możecie zrozumieć, że zespół DiamondMT2 od dłuższego czasu się do tego przygotowywał... Więc chyba im się udało ujażmić nas "Aferię" na jakiś czas, ale jeszcze serwer powstanie nie ma co stawiać krzyżyka nad nim...

Opublikowano

Ja grałem tam około godziny, surą BM wbiłem 17 lvl i nie narzekam:) mam ochotę grać dalej:)

Pamiętacie Lipiec 2009 rok na PLu? Wtedy też był atak DDoS na globala, więc nasza Aferia jest porównywalna z Metinem od GameForge, ten atak sparalizował Polski Metin na 2 tygodnie... Więc o co chodzi? Aferia szybciej wstanie na nogi:)

Opublikowano

Sytuacja standardowa, praktycznie zawsze na starcie są problemy. Jednak trzeba pochwalić Team, bo sama gra była bardzo przyjemna i bez bugów;]

Ale muszę jednak to napisać. Zawiedliście... Jeśli mówicie, że wydajecie serwer w który włożyliście "9k zł" (chciałbym to zobaczyć...), a pada szybciej niż nie jeden założony za 300 to jest coś nie tak. To było normalne, że jeśli wprowadzacie serwer tak dobrze rozreklamowany dostaniecie atak na początku. Dlatego nie rozumiem jak nie mogliście się przed tym zabezpieczyć, ewentualnie przygotować, że jeśli was zaatakują to, potraficie w ciągu max kilku h znowu włączyć serwer.

Straciliście bardzo dużo graczy i nie mówcie, że nie, bo jeśli by wszystko było ok, ewentualnie byście się o tej 22 pozbierali po ataku, na pewno dzisiaj już by było sporo więcej graczy niż na starcie, a tak pozostał niesmak po kolejnym "PRO" otwarciu serwera....

Opublikowano

Słyszałem jakies donosy ze team sie zastanawia czy dac serwer za tydzien w piatek zebysmy grali przez caly week.

Jeśli tak to ja rezygnuje jak pewnie polowa graczy:P

Opublikowano

Ja grałem tam około godziny, surą BM wbiłem 17 lvl i nie narzekam:) mam ochotę grać dalej:)

Pamiętacie Lipiec 2009 rok na PLu? Wtedy też był atak DDoS na globala, więc nasza Aferia jest porównywalna z Metinem od GameForge, ten atak sparalizował Polski Metin na 2 tygodnie... Więc o co chodzi? Aferia szybciej wstanie na nogi:)

Jasne... nie chwali się dnia przed zachodem słońca. Był tak pewny siebie, a tu proszę...

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

@Spontaniety kolejny bezensowny post, próbujes zmnie upokorzyć coś Ci nie wyjdzie:) PL też miał ataki o czym napisałem wyżej, kolejnym bezensownym faktem jest to, że napisałeś żeby nie chwalić dnia rpzed zachodem słońca, słońce Aferii nie zaszło a Ty już ją oceniłeś więc OCB? Global miał ataki, był off na 2 tygodnie mimo to jest full graczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...