Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes & Fidget Server Files

piotrek3179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? On się pytał o ftp, a ty mu odpowiadasz o localu. To tak, jakbyś poszedł do sklepu, spytał się czy są ziemniaki, a sprzedawca by ci odpowiedział, że ostatnia czekolada została sprzedana 5 min temu -.-

kolego od http://fb.nshosted.pl/ - wiem w czym leży błąd. Podaj gg to ci powiem :).

Jeśli mu nic nie pisałem o ftp, to myślący człowiek stwierdzi że się nie da... I sklej tam. ; ]]]]]

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli mu nic nie pisałem o ftp, to myślący człowiek stwierdzi że się nie da... I sklej tam. ; ]]]]]

A jeśli on się pytał o ftp, to myślący człowiek nie odpowie o localu...

Opublikowano

A jeśli on się pytał o ftp, to myślący człowiek nie odpowie o localu...

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. ;) Dobra typie skończmy ten spam, każdy myśli inaczej i tak się nie dogadamy. ; ]]]]

Opublikowano

No narazie tylko mi nie działa, a zaraz nikomu nie będzie działać...

A no mi nie pasuje bo tylko kopiuj + wklej... nic szczególnego nie zrobiłeś a wozisz się.

@EDIT

Może ktoś to upnąć na inny hosting?

nie ma mnie tu

Opublikowano

A co może nie kopiuj wklej? linki identyczne jak te z epvpers...

W prawdzie to nic nie zrobiłeś, tylko skopiowałeś wszystko > na google tłumacz i jazda nie?

@Topic.

Próbowałem coś z tymi plikami, udało mi się połączyć drugim komputerem przez hamachi, działało przez 10minut, nawet arena , lochy i karczma śmigały ale teraz nie da się wejść na grę a w phpmydmin wyskakuje taki błąd :

Fatal error: require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: apc_fcntl_lock failed errno:6 in C:\xampp\phpMyAdmin\libraries\common.inc.php on line 928

nie ma mnie tu

Opublikowano

@up

Przeinstaluj xampp'a bo wina leży po jego stronie co widać w błędzie...

@top

Piotrek i Roronoa - koniec kłótni!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

A co może nie kopiuj wklej? linki identyczne jak te z epvpers...

W prawdzie to nic nie zrobiłeś, tylko skopiowałeś wszystko > na google tłumacz i jazda nie?

@Topic.

Próbowałem coś z tymi plikami, udało mi się połączyć drugim komputerem przez hamachi, działało przez 10minut, nawet arena , lochy i karczma śmigały ale teraz nie da się wejść na grę a w phpmydmin wyskakuje taki błąd :

Fatal error: require_once() [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: apc_fcntl_lock failed errno:6 in C:\xampp\phpMyAdmin\libraries\common.inc.php on line 928

Ale można było walczyć itp czy tylko wizualnie?

Opublikowano

Dało radę walczyć, zreinstalowałem ale teraz nic nie działa...

ps. gdzie wepchnąć te foldery? :

.svn
beta
stable

@EDIT

Poszłoo! :D

ale nie ma karczmy ani nic... nawet opcje nie działają o.O

zaraz sprawdzę na hamachi :x

@EDIT2

na hamachi to samo.. eh.. zostaje nam tylko czekać na niemców, albo dalej szpyrać..

robiłem sobie itemki aż zrobiłem taki itemek ze go wgl nie widze xD

poszperam dalej może coś usunę/zmienie i zadziałą xD

nie ma mnie tu

Opublikowano

Boże ... Nie znacie się na tym , a podejmujecie temat.

I po co wam te pliki skoro nawet przez localhost'a nie umiecie tego odpalić ?

Wątpię , żeby ktoś z Was (poza tonyviroos) spróbowała postawić własny serwer ...

Mi wszystko ładnie śmiga.

Bd myślał o postawieniu serwera.

Edit:

up

Ciężko poczytać wcześniejsze posty ?

Opublikowano

Nasz koleszka z tego wszystkiego do nowych pliczków zapomniał dodać tabelki user_data ;D i przez to nie można ani się zarejestrować ani zalogować.

@edit Jak tak dalej będzie szło to zanim się obejrzymy to będą już tutoriale jak dodać nowy artefakt ;D

Opublikowano

Ja mam tabelke user_data.. ale mi nie chodzi to gówno, cholera..

@edit

reje i wszystko działa, ale nie działa karczma ani nic.. tylko bohater i opcje ;x

@EDIT2

Boże ... Nie znacie się na tym , a podejmujecie temat.

I po co wam te pliki skoro nawet przez localhost'a nie umiecie tego odpalić ?

Wątpię , żeby ktoś z Was (poza tonyviroos) spróbowała postawić własny serwer ...

Mi wszystko ładnie śmiga.

Bd myślał o postawieniu serwera.

Edit:

up

Ciężko poczytać wcześniejsze posty ?

Odpalam jakoś przez localhost'a ale mi nie chodzi... może jak taki jesteś mądry, to się nam tym podzielisz?

pliki są przecie niepełne... nie rozumiem jak Ci może chodzić :O

nie ma mnie tu

Opublikowano

Elo,

No to wszystko wkleiłem tam gdzie miało być, odpaliłem tego xampp'a i w Apache i MySql pisze Running... to chyba znaczy, że działa xD

No i potem wbijam na localhost/phpmyadmin i wyskakuje "Fatal error: Unknown: apc_fcntl_lock failed errno:6 in Unknown on line 0" -.-co kurwa nie działa ?!

PS.Przeleciałem wszystkie strony od 1 do 8 xD

Opublikowano

Elo,

No to wszystko wkleiłem tam gdzie miało być, odpaliłem tego xampp'a i w Apache i MySql pisze Running... to chyba znaczy, że działa xD

No i potem wbijam na localhost/phpmyadmin i wyskakuje "Fatal error: Unknown: apc_fcntl_lock failed errno:6 in Unknown on line 0" -.-co kurwa nie działa ?!

PS.Przeleciałem wszystkie strony od 1 do 8 xD

Witam

Dodaj bazę danych sfgame.sql

Opublikowano

@2up

Brawo! Zanim napiszesz to pomyśl...

Jak ma wgrać plik sql jak mu phpmyadmin nie wchodzi? -,-'

@up

Ściągnij i zainstaluj xampp'a z oficjalnej strony i wtedy spróbuj.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...