Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też tak mam i wydaję mi się,że może Nexon specjalnie uciął nagrody w postaci eq dla KoC ;>

btw. mam pytanie. Czy istnieje jakiś bot pod aktualną wersję eMS, który posiada możliwość zamrażania czasu? Chodzi mi konkretnie o dungeony.

Co jest k***a z tym zamrażaniem czasu , to już normalne boty nie wystarczą . Nie pewnie nie istnieje bo nie słyszałem o bocie z taką opcją . Po co ci to ???

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Co jest k***a z tym zamrażaniem czasu , to już normalne boty nie wystarczą . Nie pewnie nie istnieje bo nie słyszałem o bocie z taką opcją . Po co ci to ???

Spokojnie, bo Ci żyłka w d**** pęknie. Nie denerwuj się tak. Ja słyszałem. Kiedyś było coś takiego na gMS. A po to mi to,że jest 100% szansa,że nie złapie bana od GMa jak będę haxował przez noc w dungeonie.

Opublikowano

jemu chodzilo o to ze nie dostaniesz tego normalnie... ten haczek jest private (zrobisz sobie to go masz/ jesli ktos go zrobi to moze opyli) jednym slowem nie dostaniesz go

@Yoooj

badz konsekwetny w tym co robisz i daj mi pozostale 20% albo niehc zrobi to ktos inny ....

Opublikowano

tylko że damiua nie działa a reszta botów nie ma unlimited attack, moze jest jakis inny sposób zeby postać sie nie zatrzymywala z atakiem?

Opublikowano

Jak uruchomić ten cały damiua bot ???

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Yoooj zdala by sie mala edycja pierwszego posta ...

dodaj ten trainer,sVaca i simpson patchers pod EMS, i moj miss godmode a te pod ems 0.54 i gms 0.72 wywal z tematu bo poco to komu

a do pytan dodaj

"co to jest to cale PE?"

"PE (Packet Editor) - program dzieki ktoremu mozemy edytowac pliki o rozszezeniu .wz , takim programem jest np. HaRepacker"

Opublikowano
a do pytan dodaj

"co to jest to cale PE?"

"PE (Packet Editor) - program dzieki ktoremu mozemy edytowac pliki o rozszezeniu .wz , takim programem jest np. HaRepacker"

LOL! That made my day : D

Jak nie wiesz to siedź cicho plx

Opublikowano

pomoże ktoś używam iBota i nie działa mi autopot a mianowicie włączam jak w instrukcji inne opcje łądnie działają ale biorę właczam jak na screenie to zużywa mi ciągle poty tylko mana

hp mam na 9

mp mam na 0

i nie wiem może coś źle robie ?

@edit a w tych polach mam podać jak bd miał ile many czy hp ma mi używać ?? jak tak to mam dobrze i nie wiem o co chodzi a jak biorę na % to nie chce działąć czemu ?

post-60358-1250449270_thumb.jpg

jyh.jpg
Opublikowano
LOL! That made my day : D

Jak nie wiesz to siedź cicho plx

wiesz zdalo by sie troszke to odswiezyc ...

Opublikowano

ej co zrobić jak używam rbota i ibota i w iBocie ustawie na Skill (1) slash blast ładnie pięknie ale po jakimś czasie ten czar łapie laga i muszę się ruszyć da się zapobiec ? mam czas ustawiony teraz tego skilla na 500

jyh.jpg
Opublikowano

Hmm..

Czy dało by się poprzez edycję plików .wz

zrobić unlimited stars? ; o

@Down

Okey,

Ale poczekam jeszcze na wypowiedź innych.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

@up wydaje mi sie ze nie ale moge sie mylic

@wisniaa95

moze to jest cos w stylu blokady na zwykly attak. jak np ciagle atakujesz w 1 miejscu to jakby postac sie tez blokuje i dopiero jak sie ruszysz to mozesz atakowac chyba ze te boty maja Unlimited attak to nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...