Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapewne masz Viste,

Panel Sterowania -> Menadrzer Urządzen -> Karta Grafiki i sprawdź...

Trudne nie? Gosh...

1. Ma ktoś Key'a do Warhammer 40.000 Dawn of War II??

2. Ma ktoś hakersą guild na eMS?

Chyba nie zrozumiałeś. Mam windows XP i nie ma tam takiej opcji jak menadzer urządzeń w panelu sterowania . Jak już pisałem że karta jest zintegrowana z płytą główną i nie można tego sprawdzić .

@odpowiedz 1 chyba ci się działy pomyliły . Google nie gryzie .

@odpowiedz 2 nie ten dział powinieneś napisać w innym dziale .

@edit rozwiązałem mój problem . Moja karta graficzna to Intel GMA x3100 .Po zainstalowaniu sterowników działa mi maple . Dzięki wszystkim którzy próbowali mi pomóc

Pozdro xajo

@da ktoś te linki do starych cheatów na EMS i powie jaką karte graficzną ma Toshiba satellite L40-17R

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie będzie ale najpierw ktoś musi znaleść w skill wz Id skilli cyngnusów

@czy jest szansa że po patchu DEM będzie A/B ???

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Da się zrobić No-Delaya ręcznie? Czyli bez ND patchera bo nie ma wersji która znalazłaby Slash Blasta Soul Mastera (jest inne niż te warriora)

PS.

Czy zdaje mi się, czy Svac patched? Bo chciałem dziś zrobić sobie vacka i po zalogowaniu wywala na błędzie o uszkodzonym pliku.

Opublikowano

czy mógł by ktoś mi wytłumaczyć jak zrobić działającego godmoda pod wersje ems 55 bo ten sposób w który kiedyś robiłem już nie działa ^^ a chciał bym sprzedzic nocke na hackach xD

I zalzy mi bardzo i normalnie kto mi pomoże ma zajebiście wielkiego + i fama odemnie xdd

już mam....

Opublikowano

Hiho. Może mi ktoś pomóc? Ostatnio zainstalowałem EMS na kompie. I po włączeniu ikony wyskakuje mi game guard , a potem debug " error code: - 20055322292 (unknow error 0x8876017C)

Opublikowano

Mam pytanie. Pobawiłem się Harepackerem i ten summon koca wali 15 mobow na calej mapie (wg.tuta). I jestem ciekaw czy gdybym znalazł ID skill Fire Filar to czy też mógłbym pozmieniać wartości, żeby walił na całej mapie 15 mobów? Albo chociaż na całej mapie. Czy może byłoby to a/b albo gm police?

@edit Dobra, zasięgiem nie ma co się bawić bo d/c. Później spróbuję zwiększyć matt i mastery skilla z poziomu 3 żeby walił jak na 20.

Opublikowano

potrzebuje pomocy a mianowicie gram dzisiaj rano koło 9:30 i nagle złapałem laga i nie mogłem nic zrobić nawet nie widziałem kursora więc to nie lag od net zresetowałem kompa. włączyłem ikone maple story nacisnąłem Play/Lancer i komp w tym momencie łapie laga ale wcześniej ładuje się HS te okienko na dole po prawej i nie wiem co mam zrobić i musze go wtedy zresetować próbowałem zostawić go na 30 minut tongue.gif ale nic to nie dało

mam wszystkie net famework itp ...

bo przecież grałem rano

nic nie zmieniałem w plikach wz

GRAm na Ems na tym nowym serverze

jyh.jpg
Opublikowano
potrzebuje pomocy a mianowicie gram dzisiaj rano koło 9:30 i nagle złapałem laga i nie mogłem nic zrobić nawet nie widziałem kursora więc to nie lag od net zresetowałem kompa. włączyłem ikone maple story nacisnąłem Play/Lancer i komp w tym momencie łapie laga ale wcześniej ładuje się HS te okienko na dole po prawej i nie wiem co mam zrobić i musze go wtedy zresetować próbowałem zostawić go na 30 minut tongue.gif ale nic to nie dało

mam wszystkie net famework itp ...

bo przecież grałem rano

nic nie zmieniałem w plikach wz

GRAm na Ems na tym nowym serverze

Spróbuj usunąć folder HackShielda, niech ściągnie jeszcze raz na nowo. Jak to nie pomoże to przeinstaluj grę. A jak to nic nie da to masz jakiś syf na kompie ;x

Opublikowano

nie mam syfu codziennie go skanuje ide usunąć HS

@edit

usunąłem i wyskakuje mi

kurde wziąłem usunąłem na zawsze... mógłbyś wrzucić na neta link ?

post-60358-1249746278.gif

jyh.jpg
Opublikowano

Jak zrobić ND summona?

Tak, to możliwe, widziałem.

Nie, w googlach nie mogłem nic znaleźć.

Na większości stron, które oglądałem tylko spierali się na temat tego, ale nie było żadnych szczegółów.

Dzięki.

Opublikowano
Jak zrobić ND summona?

Tak, to możliwe, widziałem.

Nie, w googlach nie mogłem nic znaleźć.

Na większości stron, które oglądałem tylko spierali się na temat tego, ale nie było żadnych szczegółów.

Dzięki.

Robisz normalnie ND na summona tak jak na normalne skille.

Opublikowano
@up

nie chodzi mi o nd skilla, lecz o nd ataku summona.

Chyba nie ma czegos takiego.

Opublikowano

@up

jest. eng1 - ws - teraz, nie wiem czy koleś jeszcze jest, ale hackuje tam od ok. 17. summon dem+nd. nie chce mi się robić screenów, możecie uwierzyć na słowo..

Opublikowano

@up penie cię ktoś złapał i posłał SS do gm tak bywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...