Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o działającego auto pota. Na eMS.

By potował kiedy mamy np. 50% many (żeby z mana elixirami działał)

rbot - nie ma auto pota

ibot - auto pot nie dziala

Damiua Bot - nie chce mi się włączyć.

@edit

Jeśli się da to jak zrobić no delay dla fire pillar albo jakiegoś jakiegoś skilla dla blaze wizarda

Opublikowano
mam pytanie jak się wykonuje 2 joba Stikerem?? na tym nowym servie na ems ?

Wbijasz 30lvl i idziesz ne Erev do tego kolesia u którego zostałeś Stikerem >.<

Opublikowano

Mam mały problem z VMWare. Zainstalowałem Dx9, .net frameworka i po uruchomieniu MS zamiast log Nexonu i Wizetu pokazują się białe ekrany, no i ekran logowania też jest cały biały ;x Miał ktoś tak i wie jak temu zaradzić?

Opublikowano

Panowie, potrzebuję jakiegoś God mode na EMS najnowszą wersję oraz to pieprzone hasło aby zabić Puppeta bo je zapomniałem i nie mogę teraz questa skończyć :X

Opublikowano

Niech ktoś poda mi link do Harepackera 3.0 bo w opcji ,,SZUKAJ" nic nie znalazlem.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

Hmm..

Czy dało by się za pomocą edycji .wz zmienić ilość

dostawanego expa za potworka lub jego meso drop?

Czy to zależy od serwera i on to ustawia?

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Prędzej czy pużniej i tak dostaniesz bana. A ja mam takie pytanie czy znacie jakieś dobre spoty gdzie można ustać i nie martwic sie ze ktoś do nas wbije i gdzie exp będzie dobry?Bo w mini dungeonach troche zle platformy sa rozmieszczone ;p

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

@xKipeRx wiesz nie wiem , zawsze można spróbować .Kiedyś próbowałem zrobić Ghost hacka ( iluzja itemów ) ale kiedy zobaczyłe Item.wz to mi się odechciało xD .

@Bociek po co spamujesz w tym temacie.

@cederr to zależy jaki lvl masz i jaką profesję .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Co się dzieje z Kradią na eMS? Pierwszy raz widzę od początku europejskiej wersji,żeby serwer był pełny. Nexon znowu szaleje. Nexon fail again.

Opublikowano

@up raczej znowu nexonowi coś się zepsuło . to raczej niemożliwe żeby server był pełny o godzinie 1.20 w nocy .

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

hm jak mozna zrobic cos takiego dla summona, ze on atakuje mobki nawet jak je niewidzi i dotego ma nodelay a itemki spadają pod nogi hakującemu?

Pytam bo widzialem jak koles tak expil ;p

Opublikowano

@Up posłuchaj jest jeden łatwy sposób . Masz zrobionego KoC dema i svaca. Robisz tak svaca żeby był nad twoją głową lub troszkę wyżej ( to drugie widziałem u kolesia 1 min temu) i itemy , etc i poty spadają ci pod nogi.

Opublikowano

@UP

To jest dEMi lub CSEAX, summon atakuje wszystkie mobki z mapki i nie musi stać koło żadnego, dropy wypadają pod siebie. Dopóki się nie zaatakuje "normalnie" nie ma żadnego a/b i d/c

Opublikowano

@xajo mam 30 blaze wizarda i niewiem gdzie iść bo wszedzie albo maly resp albo duzo ludzi ;/

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

no panowie, Przed chwilką byłem na Kering City na Strig'ach. A tam koleżka soi sobie na środku i nawala w moby jak głupi. On się nie rusza. jego duszek ma animację. Ale najdziwniejsze ze ten koleżka ma god moda i ani potworki w niego nie trafiają ani nawet go nie przesuwają. Stoi tam już od jakiś 3 godzin >.<

Macie jakiegoś GDM działającego bez AB/DC?

Opublikowano

To nie jest duszek tylko summon .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...