Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, czy jest możliwość zrobienia ND na basic atack np. dla Wind Breaker'a ? ;p

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Mam problem, a mianowicie kiedy mój summon chce atskować dostaje dc. Nie używam wtedy trainterow ani bypassa tylko mam tą edycje wz. Pomóżcie. Z góry thx.

Musisz wgrać spowrotem czysty plik skill.wz bo zapewne masz DEM'a i Nd summona na 15 mobcount a był patch i zmienieli, że nd i mobcount więcej niż 3 powoduje DC.

Opublikowano
czyli teraz tylko no delay mozna wgrac ;/?

Teraz jedyne co działa to trainery i boty a z summonow to tylko DEM i tylko na mobcount 3... no delay powoduje odrazu DC to samo mobcount powyzej 3...

Opublikowano

Pytanie.. czy dziala jeszcze to etydowanie tych plików wz?... robie to pare razy i jestem pewien ze nie dziala...

i czy jest jakis DEM/ VAC ( NIE SVAC) który nie ma a/b?

Opublikowano

Witam hakerów. Dzisiaj w FM entrance, widziałem hakera który używał Fly Hack.. Mówił że używał do tego cheat engine.. czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak takie coś zrobić ^^? pozdrawiam.

EDIT@

Jeszcze jedno pytanie, czy DEM vac działa ? Chodzi o warriora i slash blasta..

Opublikowano

POWTARZAM PYTANIe czy dziala jeszcze to etydowanie tych plików wz?... robie to pare razy i jestem pewien ze nie dziala...

widzialem ze spatchowane jest wszystko,wie ktos jak szybko wychodzily cheaty po spatchowaniu?

Opublikowano
POWTARZAM PYTANIe czy dziala jeszcze to etydowanie tych plików wz?... robie to pare razy i jestem pewien ze nie dziala...

widzialem ze spatchowane jest wszystko,wie ktos jak szybko wychodzily cheaty po spatchowaniu?

Edytowanie plików .wz cały czas działa... skąd wiem? bo sobie sam robie na podstawie tutoriali... popróbuj, zainstaluj NetFrameworka 3.5, harepackerem a jeśli Ci nie działa to nie mam zielonego pojęcia dlaczego...

Opublikowano
A jest on dalej?

Był i jest praivate, chociaż coraz częściej widuje go w trainerach.

@topic

Dawno na EMS mnie nie było i czy DEM (sb) i sVac jest już Patched?

Opublikowano
@topic

Dawno na EMS mnie nie było i czy DEM (sb) i sVac jest już Patched?

Dem tylko na mobcount 3 a svac'i jeszcze działają ;p przynajmniej na killa bee, stringach i gryfach

Opublikowano
Mam pytanie.. któryś raz powtarzam, jak zrobić fly hacka ?

i nowe pytanie, jak zrobić item vaca ? chodzi o zgarnianie mesos z całej mapy ..

O flyhacku to pisał już ktoś, że to tylko na private hacku. a zgarnianie meso to ta opcja nazywa się dEMi not ranged a znajdziesz ją w eMSv55 v2. I nie proś o link tylko poszukaj na tym forum bo jest na 100%

@down

racja, sorki źle przeczytałem ;s

Opublikowano

Ludzie , trzymajcie mnie -.^ Powiem tak.. DEMI not ranged to nie item vacc !!!! Item vacc, to naciskanie po prostu 'z' czy tam jakiego hot keya macie na podnoszenie, i Ci zgarnia dropy z calej mapy, lecą do ciebie po prostu, a demi to jak zabijasz moby to pod nogami Ci sie mesos pojawia -.- Bobinicz fail..

Opublikowano

CYTAT(Adas xD @ Aug 31 2009, 11:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
da rade demi not ranged bez a/b?

ja sie bawiłem w dEMi not ranged na noob charze i po 10 minutach dostałem bana także to jest raczej a/b.

Opublikowano

Ja nie dawno jechałem na demi not ranged i nic

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

Witam mam pytanko czy jest jakis bot dla bandita zeby szybko expil albo cos czekam szybko na odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...