Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,od paru dni w glownym dziale widze bardzo duzo spamu w temacie "Jaki server wybrac?" etc.

Wlasnie dlatego stwarzam ten temat.

Teraz zamiast spamowac w glownym dziale,mozecie pisac tu :)

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam bym chcial serverek z ratami jak stary PL LC,

Stara farma w procku male lvle... Dobre czasy,

Obecnie bede sciagal Seniora i sie zobaczy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Chetnie pogralbym na serwerze LC z niedużymi ratami, mniej wiecej takimi jak na 777, najlepiej EP2, duży drop HS. Czy moze mi ktos polecić jakiś serwer? Pobralem dzisiaj MysteryLC, jednak przy uruchamianiu wyskakuje błąd a ponadto mój antywirus cos wykrywa. Pozdrawiam i dziękuje za ewentualną pomoc.

Opublikowano

Witam. Chetnie pogralbym na serwerze LC z niedużymi ratami, mniej wiecej takimi jak na 777, najlepiej EP2, duży drop HS. Czy moze mi ktos polecić jakiś serwer? Pobralem dzisiaj MysteryLC, jednak przy uruchamianiu wyskakuje błąd a ponadto mój antywirus cos wykrywa. Pozdrawiam i dziękuje za ewentualną pomoc.

Destiny LC, ten server już pada powoli, ale fajnie się grało :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hygy najbardziej by Ci pasowal Last Craft

Niestety raty jeszcze za duże.Najłatwiej by było grać na globalu,ale wolę Ep1 i nie pogram nigdzie. xD

//Zakaz handlu.

Opublikowano

LC Destiny d2

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Szukam priva z ratami x1,lvl cap 90.Bez tomba.Najlepiej dobrze zaludniony.

A x2 będzie mogło być? W najbliższym czasie jeden serwer stanie (taki, który na 100% nie padnie, bo znany gośc go robi, więcej nie mogę powiedzieć).

Opublikowano

ja Ci polecam Atomic wbij 100 lvl kazdej postaci i idz expic, ktora postacia bexzi Ci sie najlepiej grac i ogarniesz lc to zacznij na jakims hardzie ;p

Opublikowano

Szukam serwa coś takiego jak Lc generic name 01 albo download do black last chaos ktos poda :D ?P.S i strona glowna oczywiscie ^,^ Znalazlem tylko to i download ale nie wiem czy to to jak ktos moze to niech luknie na to

b_560_95_1.png

Opublikowano

aha ok dzieki Sry za spam ^^ jak pisalem chociaz nikt nie widzial -,- new :]

a poda ktos linka do atomic ? bo mi cos nie dziala :(

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...