Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem na gondor powinna być czysta baza danych by sie na nowo gralo.

A nie xenox przeniesiony na gondor.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP - kup neta a nie skarżysz się na lagi z netem 100 kb/s

P.S. Pawemol ale ja chce grac z kumplami na XenoX gdzie teraz mam postac zacofana o jakies 5 dni ...

Pawemol zalozysz mi konto jedno na Gondor i dasz passy na PW ? Prosze, bo chce z kolega zagrac

Opublikowano

Paweł dlaczego jest tak ze jak sie chce zrobic konto np na buffa to gdy juz sie je zrobi i pisze ze pomyslnie i prubuje potem wejsc na konto w grze to pisze ze niepoprawne haslo...? A juz z 7 kont zalozylem i caigle tak samo... cos sie porypalo wam...

Opublikowano

Czemu forum nie działa co znowu ...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Paweł dlaczego jest tak ze jak sie chce zrobic konto np na buffa to gdy juz sie je zrobi i pisze ze pomyslnie i prubuje potem wejsc na konto w grze to pisze ze niepoprawne haslo...? A juz z 7 kont zalozylem i caigle tak samo... cos sie porypalo wam...

Nic się nam nie porypało, po prostu robisz je na gondormt zamiast xenoxmt2. Nie masz patcha do klienta i dlatego widzisz Xenoxa jako gondora.

Czemu forum nie działa co znowu ...

Już działa, ale jest pod starym adresem.

Opublikowano
Nic się nam nie porypało, po prostu robisz je na gondormt zamiast xenoxmt2. Nie masz patcha do klienta i dlatego widzisz Xenoxa jako gondora.

Robie konto na stronie www.xenoxmt2.com.pl i tez prubowalem na xenoxmt2.xn.pl i tam wybralem xenox i zakladalem. A patcha mam do clienta

Opublikowano

a moze reset by zrobiles??? bo ten kto zaczol wczesniej gre jest o wiele lepszy od tego co teraz zaczol

reset albo 2 server

Opublikowano

Trochę starych osób zostało w tym ja ;d ... Ale przydał by się powrót absów... ja rozumiem że znów byłoby od cholery postów na forum o usunięciu nich ale i teraz pvp nie ma sensu... Masa k HP bez sens ... Wygrywa ten któremu pierwsze wejdzie otrucie... Oczywiście wykluczam z pvp sure BM która wali mi po 1k ze skilli na podwójnej magii albo szaman... Przydałby się jeszcze powrót magicznych dmg do broni dwuręcznych nie wiem jak wy ale ja sądzę że woj powinien walić zdecydowanie więcej od innych profek... i usunięcie 6-stego skilla też byłoby dobrym rozwiązaniem Pozdrawiam Hefaistos

Opublikowano

Dopiero co zobaczyłem zapowiedź i zachęciła mnie do gry, ale mam kilka pytań:

1. Po ile abs wchodzi w 6/7 bonie.

2.Czytałem kilka stron wcześniej, że jakieś przenoszenie na GondorMT2. albo coś w tym stylu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...