Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest jakis launcher ;d? Nie chce mi sie pobierac klienta..

jokerbz.png

Sygna By Chmielu18

ReggaE <33333

Jeśli Ci pomogłem proszę daj -'ika ^^

Opublikowano

Paweł mogę wiedzieć co daje ten drugi patch ? I czy mógłbyś go wstawić na inną stronkę ? Bo pobrać nie mogę... z góry dzięki (chodzi o patcha 18.07.11)

Pozdro

Opublikowano

Pawemol13

Zaczęło się tak:

Pawemolmt2 --> DetroMT2 ---> XenoXMT2(no hamachi) ---> XenoXMT2(dedyk)

skoro to ten to na 100% zagram

ach... jak fajnie sie gralo wtedy na XenoX'ie ;] moze jak uda mi sie skontaktowac z BartiiN'em to pogramy, tylko jak do niego dojsc ;p jak ktos pamieta to BartiiN to byl mental a ja to Szoki surka BM (albo SzokuS/Szok/SzokPL[nie pamietam bo kilkoma postaciami gralem, ale raczej Szoki(spradze na starych ss)])

no i fajnie by bylo miec te stare pliczki serwerowe ze starego XenoX, albo info dot. drop rate yang/item itp albo cos ;p

clienta chyba jeszcze mam z xenox

moze jeszcze dzisiaj wpadne ;p pzdr ;]

Opublikowano

No ok wszystko gra. Nie ma praktycznie lagów lepsze podłoże itp. Ale dlaczego wszystkich wywala po 5-10 minutach ?

Już naprawiłem. Błąd był.

Opublikowano

serwer jest pobugowany gram wojem mam 102 lvl na tarczy smoka pokazuje ze daje ona 700 def mia ona doje tylko 150 deff tak samo brazna smoka daje 80% krytyk i 80% przeszywka z ta branz mialem 185 przeszywki to powinno wchodzic za kazdym raze a tak naprawde wchodzilo 1 na 5 hitt'ow

Opublikowano

serwer jest pobugowany gram wojem mam 102 lvl na tarczy smoka pokazuje ze daje ona 700 def mia ona doje tylko 150 deff tak samo brazna smoka daje 80% krytyk i 80% przeszywka z ta branz mialem 185 przeszywki to powinno wchodzic za kazdym raze a tak naprawde wchodzilo 1 na 5 hitt'ow

Patcha to nie łaska pobrać?

Opublikowano

Po przeniesieniu dedyka administracja w ogóle nie ogarnięta. Ludzie którzy się męczyli z wbiciem np 120 lvl mają w beret, ponieważ teraz każdy kto zabije psa ma 128. Nie mówiąc o nie opłaconym forum od kilku dni. Było dobrze a tak zjebali że szok. Już stracili kilku graczy z czołówki. Róbcie tak dalej a na pewno dobrze na tym wyjdziecie. Albo dacie cofke z tymi 128lvl, albo ponad połowa nie wróci. Zobaczcie sobie ilu ludzi teraz jest w m1 a ile było.

hisagi11.png
Opublikowano

LOL teleportowalem sie w jakies miejsce w rubryce INNE i teraz niemoge sie zalogowac ciage mi wyłancza gre przy ladowaniu WTF naprawcie te tp bo cały serv zbugujecie i zrubcie jakis restart bo strace 143 lvl xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pomoże ktoś swoją postacią która ma 2dni woj mental 95lv poszedłem do królestwa handlu i wywaliło mnie i metek mi sie wyłączył i nie moge sie zalogować wywala mnie cały czas prubowałem na stronce xenoxmt2.com.pl odbugować postać ale nic nie dało jak pisałem na początku pomoże ktoś?

Opublikowano
LOL teleportowalem sie w jakies miejsce w rubryce INNE i teraz niemoge sie zalogowac ciage mi wyłancza gre przy ladowaniu WTF naprawcie te tp bo cały serv zbugujecie i zrubcie jakis restart bo strace 143 lvl xDDDDDDDDDD
mam to samo jest na to jakaś rada?(próbowałem opcji odbuguj postac na stronie serwera i to kilka razy ale dalej to samo) jestem w królestwie handlu czy jakos tak
Opublikowano

Po przeniesieniu dedyka administracja w ogóle nie ogarnięta. Ludzie którzy się męczyli z wbiciem np 120 lvl mają w beret, ponieważ teraz każdy kto zabije psa ma 128. Nie mówiąc o nie opłaconym forum od kilku dni. Było dobrze a tak zjebali że szok. Już stracili kilku graczy z czołówki. Róbcie tak dalej a na pewno dobrze na tym wyjdziecie. Albo dacie cofke z tymi 128lvl, albo ponad połowa nie wróci. Zobaczcie sobie ilu ludzi teraz jest w m1 a ile było.

Tutaj się mylisz. Administracja jest ogarnięta, tylko po prostu błędy się zdarzają. Ja bardzo przepraszam, że po przeniesieniu niektórzy gracze, którzy mieli lvl 99+ i expa na - otrzymali trochę większy lvl. Niestety tak się dzieje, a żeby tego uniknąć każdy musiał by mieć expa na 0(chodzi tutaj o sytuacje po przeniesieniu oczywiście)

Nie masz zainstalowanego patcha, który umożliwia chodzenie po tych mapach.

Już wole żeby były te cholerne lagi, niż nieuczciwa gra

W takim razie możesz się przenieść na inny serwer. Ja np. nie chcę padających channeli.

Ej mam takie pytanie gdzie to wrzucic "metin2_map_dd"

Folder należy wrzucić do katalogu z klientem.

Pomoże ktoś swoją postacią która ma 2dni woj mental 95lv poszedłem do królestwa handlu i wywaliło mnie i metek mi sie wyłączył i nie moge sie zalogować wywala mnie cały czas prubowałem na stronce xenoxmt2.com.pl odbugować postać ale nic nie dało jak pisałem na początku pomoże ktoś?

Przepraszam, zaraz to naprawimy.

Nie mam pojecie Gm musi zrobi zrobić ja nie mogę wyjść z świata umarłych ;(

Jak wyżej.

Opublikowano

pawelmol jezeli mozesz to podaj link do tego patcha który umozliwia wyjscie z tych mapek

bardzo prosze pomoze to wielu osobą

Opublikowano

Panie Pawle mam pytanie jak mam pobrać tego patcha z mapami jak wyskakuje mi coś takiego:

Przekroczony Limit Transferu

Ta strona jest niedostępna gdyż przekroczony został jej miesięczny limit transferu.

Aby powiększyć limit oraz uaktywnić stronę zmień pakiet serwera na wyższy (w panelu użytkownika).

W razie pytań prosimy o kontakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...