Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyżej masz linki do all łatek. Tak ci pisze, dlatego że trnsferu na forum zabrakło, a po co zmieniać pakiet na lepszy jak jest najlepszy i to z bonusem. Tak już pisze od 2 tygodni.

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

paweł zbugowało mnie po wejsciu na mape nieumarli i nie moge postaci odbugowac....mozesz mnie odbugowac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

paweł zbugowało mnie po wejsciu na mape nieumarli i nie moge postaci odbugowac....mozesz mnie odbugowac

Odbugowanie postaci już działa poprawnie. Wystarczy wejść tutaj, po czym wpisać swój login i nazwę postaci. Następnie kliknąć odbuguj i poczekać 10 min, po czym się zalogować na postać. Postać powinna być na lodowej ziemi.

Opublikowano

@Up Ci co wbili tak 128 będą mieli zaległości. Bug się pojawiał jak ktoś miał lvl 100+ i expa na -. Możesz śmiało ulepszać, cofki nie będzie.

Topic:

Wszystkie rzeczy do pobrania znajdują się teraz tutaj:

http://46.105.115.17/down.php

Opublikowano

Paweł chyba cię zabije !!!!!!!!! , zrąbałeś archera na maxa każdy mnie jedzie kurde ledwo w woja wyciągam 30 k z ognistej a nie dawno po 50 waliłem kurde mam abs na all prawie i all mnie jadą weź zwiększ dmg ninji !@@@@@@@@@@@@@@

Zbieram - !!!

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś się podszywa za ciebie, ale napisał do mnie jakiś gościu w sprawie passów. Miałem niby używać DMG.

Czy to jakieś żarty GM czy o co chodzi?? Proszę o info w tej sprawie bo groził mi blokadą. Nigdy na Xenoxie nie używałem żadnych Hacków.

Opublikowano

Nie polecam , nieogarnieta Administracja Pawel robi wszystko po swojemu co wychodzi na gorsze dla servera ..

Bylo dobrze jak byly 20/10 Usunal , Moze i bylo fajnie z bonami bez silny na klase ale pozniej znowu zmienil ... na mniejsze wartosci porazka mapy niedzialaja.. generalnie Serv dlugo nie postoi

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Nikt ci grać nie każe, poza tym nie moja wina, że nie umiesz expić z bufami 80%. I niby jaka mapa nie działa? I zobaczymy czy długo nie postoi jak stoi już od kwietnia więc wątpie.

Paweł chyba cię zabije !!!!!!!!! , zrąbałeś archera na maxa każdy mnie jedzie kurde ledwo w woja wyciągam 30 k z ognistej a nie dawno po 50 waliłem kurde mam abs na all prawie i all mnie jadą weź zwiększ dmg ninji !@@@@@@@@@@@@@@

Od 2 miesięcy nic nie zmieniam u archera, w czym problem?

Nie wiem czy ktoś się podszywa za ciebie, ale napisał do mnie jakiś gościu w sprawie passów. Miałem niby używać DMG.

Czy to jakieś żarty GM czy o co chodzi?? Proszę o info w tej sprawie bo groził mi blokadą. Nigdy na Xenoxie nie używałem żadnych Hacków.

Mam nick [GA]Pawemol10 i do nikogo nie pisałem.

Opublikowano

Pawemol napisał do mnie nijaki Paninax znasz??

Groził blokiem jak nie podam mu passów. Pisało obok jego nicku na pw GA.

I poszywał się pod ciebie.

A o co chodzi z tymi Vipami jak wyśle sms. Jak to działa?

Opublikowano

W nawiasach właśnie..

Ale podawał się Pawemol'a. Powiedział że jak wystawie na forum serwera screeny to je od razu usunie .... Proszę o komentarz do tej sytuacji Pawemola.

http://imageshack.us/f/97/0727131435.jpg/ tu napisał że od razu usunie.

ty jestes taki slepy czy tylko udajesz ?

nie widzisz ze najpierw pisze Paninax (lv 1) a dopiero potem [GA]Paninax (lv 250) kazdy glupi sie kapnie ze to podroba ......

Opublikowano

Zrobiłeś to w takiej kolejności?:

Klient --> Patch z 2 czerwca ---> Patch z 18 lipca ---> Patch umożliwiający grę na nowym dedyku

TAK ja pobrałem wszystko w takiej kolejnosci, wrzucilem do 1 folderu tez w takiej kolejnosci , i mam kur ,,Błąd podczas łączenia się z serwerem" ... zapry windows wyłączone tak jak i aty virus więc OGARNIJ pawemol ... Jak taki mądry jesteś to napisz mi dlaczego mam błąd ?

Opublikowano

@Up

mam to samo zrobiłem wszystko w tej samej kolejności i mam "Błąd podczas łączenia się z serwerem"...

14takpv.gif
Opublikowano

jak ktos nie moze grac z jakichs powodow na nowym dedyku to niech gra na starym , wystarczy sie polaczyc prze gondor.

Opublikowano

sa 2 swiaty

i 2 strony ----> strona do nowego serwera xenoxmt2.com.pl

-----> strona do starego serwer tzw gondor xenoxmt2.xn.pl

Opublikowano

Ja mam pytanie do Ciebie Pawle. Otóż wykonałem misje na 130 lvl zabijając wszystkie potwory które musiałem zabić w v6 atlantydzie i nie otrzymałem nagrody... Dodam iż zabijałem te potwory z wierzchowca a ktoś mi napisał że nie dostałem dlatego że atakowałem z wierzchowca/konia no to gdy wbiłem 135 poszedłem zrobić tą misję (v7) no i poszedłem z tzw. "buta" zabiłem wszystkie potwory które musiałem zabić i nie otrzymałem znów nagrody i o co w tym chodzi ? Może muszę gdzieś ją odebrać ? Proszę o pomoc z góry dziękuję ;]

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...