Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty tam lepiej gandora rób bo ludzie się niecierpliwią sam czekam bo niema co robić skoro dałeś w pełni od bugowanego clienta to może czas się zabrać za gandora już pare dni temu pisałeś że o 20 będziesz w grywał a dzisiaj co już nawet temat skasowaliście co było to w nim napisane

Opublikowano

Czy jest w planach zrobienie s3?

Jeśli pobiera Ci się klient z małą predkością wejdź tu:

http://hostuje.net/import_pub.php

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Po co to kd na umiejetnosci, kd i jakiś 1 tak samo eq szarego smoka ? Przecież to odbiera zabawę, koleś napakowany tym kd oraz z tym eq szarego smoka ale z słabym absem, ciska kolesia co wcześniej nie mógł go złożyć na 50 skilli a teraz z tym słabym abs, tylko bez kd i eq szarego smoka leci na jednego skilla ;O

Co to za klub, co serca otwiera,

sprawia, że człowiek z uśmiechem umiera,

rozdaje radość gdy ktoś go wspiera,

zawsze wygrywa, ma cechy lidera.

Jeżeli nie wiesz to Ci odpowiem,

to Real Madryt jest dla nas Bogiem.

Honor i dumę reprezentuję,

posiada gwiazdozbiór, który kosmos hamuje.

Opublikowano

paweł przyśpiesz resp smoków w v6 i v8 aby się respili co 5-30 min bo 2 h to za długo czekania na full eq trza 24 każdego 24x 3 = 72 72 x 2 = 144 a 144 godzin nie mam zamiaru bic smoki.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

zwyczajnie dropi po 10-20 yang z pieska (na pl) więc pomnożone przez 2500 wychodzi 25000-50000=25-50k.

ps ciągle czekam na szybszy resp bo te smoki to masakra czekasz 2h a tu nagle ktos ci wbiega z innego królestwa ubija cie i smoka

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

najlepiej bedzie jezeli smoki będą tak jak w v7 czyli po zabiciu czekasz 5 min i masz nowego ps napraw bug z brochami dropia po 2 a powinny 1 przez co kosztuja mniej i są mniej ważne.

Opublikowano

Grzes1997, to był gm kiedyś, dlatego. Zaraz usunę takie postacie.

Co do smoków to się na każdym v respią w 10 miejscach, więc jest ich 10. Macie mape na m to możecie poszukać.

Opublikowano

dowodcy ani generala-v2/v6 nie omdle nawet z petarda i 30% omdlenia w eq,o skile mi chodzi tak jak kazdemu,o skile smoka na pol ekranu wywalone sa;f i resp smokow w v6,co 2-2.5h troche dlugo

Opublikowano

napraw bugi z metkami.. bo rozwaliłem na 135metka i exp spal i zbugowalo...i teraz nie mozna expic bo nic nie leci...

Opublikowano

Server proo eloo...

Pawemol... zjebałeś tego serva....

No zeby kurna... Zrobiłem postać.... Wbiłem 30 lvl....

Logłem sie.... Patrzę mam 100% expa.... Dedłem moba.... Momentalnie mam 60lvl.....

żal....

0 przyjemności z gry.....

W atlantydzie v2 od 70 lvl w 5 min wbiłem 99 lvl.....

Bez Pierścienia Doświadczenia....

Weź to napraw.......

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...