Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę,powiedziałby mi ktoś co zrobiłam nie tak ,że nie widzę smoka odkąd zainstalowałam patcha z 27.07.

Ponownie pobrałam i zainstalowałam klienta i te trzy patche i dalej nic

I może ktoś wie co zrobić żeby odbugować misję na 130 ,135 i 140

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paweł bo widzę że na starym dedyku dalej stoi xenox tylko o innej nazwie ten serwer będzie dalej kontynuowany czy gdy skończy się czas wynajmu po prostu nie będziesz go przedłużał lub to jest wasz new projekt ??

Zbieram - !!!

Opublikowano

Mam problem bo jak koledze robię konto do gry to jest wszystko ok a jak próbuje logować się do gry to pisze "Nie prawidłowa nazwa konta lub hasło." proszę o jak najszybszą pomoc

Opublikowano

Witam. Przed chwila zbugowali mi misje na 130 lv. Bilem wyznaczone mobki, serw sie przyciol i lognelo mnie. Po zalogowaniu sie nie ma ani misji ani nagrody, mobkow nie zalicza. Probowalem dowiedziec sie o co chodzi ale nie ma zadnego GM'a online.

Pawemol13 PROSZE O PW

Opublikowano

Mam problem bo jak koledze robię konto do gry to jest wszystko ok a jak próbuje logować się do gry to pisze "Nie prawidłowa nazwa konta lub hasło." proszę o jak najszybszą pomoc

Mam DOKŁADNIE TO SAMO. Założyłem 4 konta i dupa,nadal to samo. Na stronie serwera można się do IS zalogować,ale do gry - nic z tego... Forum nie działa więc niczego się nie dowiem,wie ktoś o co biega?

sygnampc.jpg
Opublikowano

Co do serwera ściągnąć trzeba nowego patcha (ja ściągnąłem clienta) aby wszystko było ok ale na starym też sie da grać

Jak mówiłem zapraszam do gry w Jinno mój nick to Asztar

P.S. Pawemol gdzie można zgłosić graczy ?

Opublikowano

Paweł problem mam z postaciami na xenoxie, grałem na starym roocie kiedy został zrobiony nowy. Na starym roocie mam 140 lvl i swiezo zrobione eq od tego lvla gdy na nowym mam 137 lvl na tej samej postaci ze starym eq... Chcialbym by moja postac ze 140 lvlem i eq zostala przeniesiona tak jakby ze starego roota na nowego, czy jest to mozliwe? Szkoda mi mego eq i czasu ktory poswiecilem na jego zrobienie.

Opublikowano

Up.Bo zapewne grasz przez kamer moda... ?? Czy mam racje?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

co jest z tym sererem na xenoxa sie nie mozna logowac tylko na ten 2 a na tym drugim jest cofka chyba o 5 dni bo mam zecz z tygodnia temu wez to pawemol napraw1!!!

Opublikowano

Jak cos wszyscy nie sluchajcie zadnych zlych komentazy ten serv nie ma zadnych minusow chyba ze nieras loga bo ktos co s ze servem robi ale nie ma juz cofek zero lagow po przejsciu na nowa maszyne exp zajebisty eq tez bardzo latwo zrobic przez tydzien mozna byc mega koxem jedyny minus tego serva to nobskie dzieci urodzone w patologicznej rodzinie ale nie muwie o wszystkich POLECAM SERVA w 100% jesli chodzi o orto to przepraszam odrazu bo wiem ze bledow pewnie full narobilem ale niechce mi sie uczyc orto pozdro dla all i milych jeszcze miesiecznych wakacji

ZAPRASZAM do jinno nick XxGTxX jak chcecie powiem wam all o servie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...