Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tymi 2 światami na który gra więcej ludzi i gdzie mniejsze lagi ???

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problemik przeniosłem się na jakąś nową mapke po czym wywala mi postać, wchodze od nowa pasek zaczyna się ładować i wypierdziela całkowicie klienta. Odbugowanie postaci nie pomaga

#odbugowanie postaci na stronie działa chyba na ten 2 serwer a problem w tym że ja się bugnąłem na 1-szym

Opublikowano

Mam problem taki jak czesc kolegow powyzej, zbugowalo mi postac gdy przenosilem sie do jakiegos "miejsca handlu" czy jakos tak, mojemu koledze tez sie tak zrobilo tylko ze z inna mapa "swiatem umarlych" bodajze. Odbugowywanie nie dziala (to ze stronki) a dodatkowo on przez jakis blad dostal 26 lvli i ma 128^.* Wie ktos moze co mam zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kuzwa panowie, zrobilem eq a tu jeb:D Jakas chec przeniesienia sie na inna mape, i sie nacieszylem gra-.- chyba czeka mnie powrot do csa;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Elo

Dla tych co maja problem ze zbugowana postacia to bierzemy sie do roboty

1. Wylaczyc calkiem clienta Xenoxmt2 na okolo 30-60 minut i nie wlazic wczesniej:D

2. Wlazimy na glowna strone servera XenoxMt2 zakladka odbuguj postac wpisujemy login oraz nick postaci ktora zostala zbugowana i klikamy akceptacje

3. Pod zadnym prawe nie wlaczajcie metka przez ten czas ktory napisalem 30-60 bo nie zadziala wam opcja odbugowania postaci

Ja tez mialem taki problem ale pomogl mi jeden z Modelatorow na forum servera Xenox

Opublikowano

Duzo razy tak robilem, zostawialem nawet na 3h i nic nie dawalo;p

To wyskakuje gdy chce odbugowac:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/local/www/data/unbug.php:1) in /usr/local/www/data/unbug.php on line 2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem poszlem na mape chandlowom i mi wylonczylo gre teras jak wlanczam gre i sie laduje to wylancza gre co mam zrobic dalem na stronie odbuguj postac ale to nie pomoglo prosze o pomoc

Opublikowano

Powiem ci tyle, wylogowalem sie, czekalem 3 godziny, dalem odbugowywanie, czekalem kolejne 3h, po czym loguje sie i dupa;f

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

TAK ja pobrałem wszystko w takiej kolejnosci, wrzucilem do 1 folderu tez w takiej kolejnosci , i mam kur ,,Błąd podczas łączenia się z serwerem" ... zapry windows wyłączone tak jak i aty virus więc OGARNIJ pawemol ... Jak taki mądry jesteś to napisz mi dlaczego mam błąd ?

No pawemol jeszcze nie doczekałem się odpowiedzi ...

Opublikowano

wgrajcie nowe mapy sobie to nie bedzie wam sie bugowac postac na nich

ja dzis specjalnie wchodzilem na te mapy i ani razu nie zbugowalem postaci

Opublikowano

FORUM NIE DZIAŁA NIE MOZNA SIE NICZEGO DOWIEDZIEC WIEC ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA TS 3

rs21.teamspeak.pl:2010

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...