Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurdeeeeeeeeeee zagral bym ale na limit... nie mam konta premium i nie moger pobierac plikow +400 mb :[ chodzi mi o filesonic macie np. megaupload? ;dd

jokerbz.png

Sygna By Chmielu18

ReggaE <33333

Jeśli Ci pomogłem proszę daj -'ika ^^

Opublikowano

Twoje Itemy ? (Od Autora) to są itemy prywatnego serva niemieckiego ExtremMt2 DE tak więc ...

Co do serva może być ;]

Polecammm!!!!!!!

x

Opublikowano

mam pytanie czy wam to dziala bo jak pobralem i jak wlaczam to mam tylko wskaznik myszy muzyke i czarny ekran

StealerPLo_eune_11_1_nozg.png

Opublikowano

czemu off??

Miedziano - biało - Zielone się mieni , To Zagłębia Lubin znak , Jego kibice są niezwyciężeni , Boi się nas cały świat , Boją się nas kibice Górnika , Boi się nas cała pierwsza Liga , Hej Zagłębie , Zagłębie, Zagłębie , Ty najlepszych kibiców w Polsce masz !!!

ichigovssasuke.pngDaj-(Zakład z kolegą muszę wygrać proszę)

87016652.png

ilovempc.png

Opublikowano

sorka ze troche spamuje, ale czy to nie czasem kontynuacja starego XenoMT2 hamachi serwa? bo kojarzy mi sie Detronix z tamtego serwa

jesli to jest ten serwer to moze wroce na troche do metka na ten serwer, bo pamietam ze xeno byl bardzo dobrym serwem, jesli to nie ten to podziekuje

Opublikowano

ej wie ktoś z czego dropi lapis lazuli?

PS.

Można małą instrukcje do patcha nr.1,a mianowicie do jakiego folderu wypakowac zawartośc pliku metin2_map_dd?

Opublikowano

Cześć Pawemol mogl bys napisac jak ci tam idzie z tym nowym patchem z tymi new zbrojami i broniami i low lvl. Dzieki z góry a i czy wyrobisz sie do konca miesiaca?

3014487977.png

Opublikowano

Ja gram narazie an serwie i narazie nie narzekam, lvle szybko sie wbija, kasy nie mam gdzie upychac eq nie najgrosze...

Tylko najgorzej jest z ulepszaczami. Bo nie wiem z czego dropia. Czy moglby ktos zrobic TuT'a gdzie dropia te nowe ulepszacze od jakiego itp.?

Z gory dzieki.

to jest na filmikach na yt na gameplayach

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Witajcie. Pobrałem klienta , patcha i patcha numer dwa . Wszystko wypakowałem do jednego folderu , po czym odpaliłem grę i... ,, Błąd podczas łączenia się z serwerem"

U kolegi moje konto smiga bo graliśmy , kolegom xenox działa innym graczom też , a mi nie . Pomożecie mi ? Co mogę zrobić żeby xenox zaczął mi działać ? Odrazu mówię że gg skype programy p2p itd wyłączone , anty virus też , osłone windows wyłączyłem całkiem przeinsalowywałem kilka razy , resetowałem kompa neta i nic nie dało ...

Opublikowano

ważna informacja- moje wniski, nie żadna potwierdzona

odradzam zaczynanie bądź kontynuowanie gry na tym serwerze- admini, gmi w ogóle a w ogóle się nie intereseują tym serwerem, pełno hakerów na dmg nawet Ci z lvlami 145+..nie skzoda im kont, bo wiedza, że team ma w dupie ten serwer, nawet nie przedłużają stronki do forum, zarobili co swoje i zamykaja serwer, stworzą nowy, wejdą i dadza prezke jakims 1 lvlem...odradzam grę tam i napychanie im kieszeni, osobiście dziś o 8 rano wyje(p)ałem clienta tej gry

pozdrawiam

Opublikowano

mam pytankko czemu jak gram mam big laga i nic nie moge robic a jak relogne to nie moge na konto wejsc bo pisze ze jest ono polaczone juz help

StealerPLo_eune_11_1_nozg.png

Opublikowano

Ponieważ są ataki DDoS'u i ch1 się crashuje... Problem zniknie jak bedzie nowa maszyna. Co do kilka kolegów wyżej... DMG hacki na serwerze, tak? Mam postacie 145lvl i ani razu nie spotkałem na serwerze DMG hacka...

e988694d045be.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...